Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Štampač etiketa
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Štampač etiketa

Štampači etiketa se drugačije nazivaju POS štampači. Ukoliko vas zanima ova tema, u nastavku našeg teksta možete doznati razne korisne i zanimljive informacije, koje uključuju karakteristike uređaja, mesta gde ih možete kupiti i po kojim cenama.

štampač etiketa

 

Štampači etiketa

POS štampači imaju još jedno ime a to je termalni printeri etiketa kao i bar kod nalepnica. Oni su zapravo, prateća oprema digitalnih i elektronskih vaga.

U maloprodajnim objektima ćemo ih često zateći, na primer, kada se meri delikates ili voće, te razna rinfuzna roba.

Zahvaljujući njima, omogućen je brz, efikasan, i što je najvažnije, tačan rad zaposlenih, što sve povećava vašu produktivnost. U prodaji često mogu nastati razne greške, koje su zapravo posledica ljudskog faktora, ili narodskim jezikom kazano – ko radi, taj i greši. Međutim, uz upotrebu POS štampača, sve greške su svedene na minimum, zbog čega će i vaši kupci biti više nego zadovoljni.

Prodaja štampača za štampanje etikete

Štampači etiketa se mogu pronaći kod firmi koje se bave njihovom prodajom, održavanjem i servisiranjem. Takva preduzeća imaju lepo osmišljene internet prezentacije, na kojima možete da saznate sve što vas zanima o ovim uređajima.

Naime, POS štampači su predstavljeni kroz sliku i detaljan tekstualni opis, što znači navođenje svih karakteristika aparata. Takođe, ako tako želite, celokupan postupak oko naručivanja možete da završite online, a ako imate neko dodatno pitanje, uvek se možete obratiti ljubaznom osoblju. Na taj način ćete dobiti savet za što pravilniji odabir aparata u skladu sa vašim potrebama i zahtevima poslovanja.

štampači etiketa cena

 

Hajde da se sada pozabavimo samom namenom štampača za etikete. Naime, oni štampaju etikete samo sa barkod oznakama, ili i sa oznakama i podacima o težini artikala, gde je ujedno obračunata i cena. Kao što vidimo, sve ovo umnogome olakšava rad zaposlenih u maloprodajnom objektu.

Ukoliko planirate kupovinu, želite da saznate sve o glavnim karakteristikama. Naime, POS štampači su povezani sa ostalim uređajima u nekom maloprodajnom sistemu uz pomoć RS 232 konektora ili USB-a.

Kada je reč o radnim mogućnostima, one su zaista velike, a najviše se ističe lakoća upotebe, brzina koja se postiže pri radu, kao i pouzdanost. Obradovaće vas da pročitate da štampači etiketa nisu podložni da se brzo pokvare, već su kvalitetni i dugotrajni.

Možete da računate na garanciju koju ćete dobiti prilikom kupovine, i uz pravilnu upotrebu i redovno održavanje, POS štampač može imati dug radni vek.

Svakako vas interesuju cene, a mi ćemo samo reći da je isplativost ovih uređaja veoma velika, i da dobijate odličan odnos kvalitet – cena. Kada se na sve to doda ušteda u vremenu i povećanje efikasnosti zaposlenih, vi možete samo imati povećane prihode u poslovanju.

Štampač etikete – cena:

Cena štampača za etikete se kreće od 100 evra u proseku, i naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

29.08.2017
Dusan Markovic

Mora u svakom slucaju da se stampac etika plati na jedan poseban nacin. Druge stvari su koliko mi se samo cini, jedno cisto gubljenje vremena. U Beogradu postoji dosta svercera i zbog toga zaista treba da vodite racuna o tome gde kupujete ove proizvode.