Bar kod skener je nesto sa cim smo se svi susretali mnogo puta, a to je najčešće u mini i mega marketima, kao i drugim maloprodajnim objektima.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju BAR KOD SKENERE

Beograd

Int Raster fiskalne kase
Int Raster fiskalne kase
Toše Jovanovića 11, TC Stankom
Čukarica Pozovi

Preduzeće INT RASTER je jedan od vodećih proizvođača fiskalnih uređaja koje uspešno posluje od 2004. godine na tržištu Srbije. Pored proizvodnje, bavimo se prodajom i servisiranjem fiskalnih uređaja, bar kod čitača, termalnih štampača i ost...
Pročitaj više

Biroteh fiskalne kase
Biroteh fiskalne kase
10 Oktobra 2c
Barajevo Pozovi

Biroteh, firma iz Barajeva već 20 godina se uspešno bavi prodajom, proizvodnjom i servisom trgovačke opreme;trgovačke vage, etiketne vage, fiskalne kase, fiskalne štampače, POS sisteme i drugo...
Pročitaj više

Bar kod skener je nesto sa cim smo se svi susretali mnogo puta, a to je najčešće u mini i mega marketima, kao i drugim maloprodajnim objektima.

Bez ovog uređaja nezamislivo je moderno svakodnevno poslovanje, a u našem daljem tekstu možete da pročitate korisne i zanimljive informacije o barkod skenerima.

Barkod skener

Barkod skener se drugačije naziva čitač, i na našem tržištu postoje firme koje se bave prodajom, servisom i održavanjem ovih uređaja. Oni omogućavaju, pre svega, efikasno i brzo poslovanje u trgovinama.

Ukoliko ste zainteresovani da kupite barcode scanner, u ponudi možete da pronađete jednolinijske i višelinijske laserske čitače. Isto tako, moguće je odlučiti se i za veoma kvalitetne optičke CCD bar kod skenere.

Bar kod skener prodaja

Ukoliko otvarate maloprodajni objekat, tada i pre nego što počnete sa radom, morate da nabavite bar kod skener. Pri kupovini, obratićete pažnju kako ovaj uređaj funkcioniše, odnosno, koje su njegove karakteristike.

Naime, bar kod skeneri ili čitači obavljaju komunikaciju sa kompjuterom ili sa fiskalnom kasom, i to uz pomoć USB, RS-232 ili PS/2 konektora.

Moguće je da se skenira iz ruke, ili sa stalka, i za to su odlični jednolinijski laserski barkod skeneri koji poseduju automatski okidač. U oba spomenuta slučaja, oni uspešno i dobro rade očitavanje.

Kada radimo osam sati, dakle u toku jedne smene uz pomoć bar kod skenera, očekujemo da nam on bude jednostavan za upotrebu, i upravo zbog toga ovi čitači imaju ergonomski dizajn koji će pružiti potpunu udobnost, a zamor će pri tome biti smanjen zahvaljujući automatskom okidaču.

Ovakvi skeneri ili barkod čitači su savršeni za korišćenje na svim prodajnim mestima. Osim maloprodaje, ove uređaje ćemo zateći i u bibliotekama, skladištima, logistici, kancelarijama... Njihova osnovna uloga je da pruže preciznu i brzu identifikaciju artikala i lokacija.

Pored spomenutih ručnih, postoje i bar kod skeneri koji su bežični i fiksni, i svi imaju različite karakteristike, namene, kao i kvalitet.

Spomenimo takozvane zebra bar kod skenere, koji omogućavaju da se lako očita 2D ili 3D bar kod. Svi modeli imaju drugačije oblike, robusnost, kao i domete čitanja.

U praksi se često dešava da će vam smetati kabal, ili ćete možda želeti da skenirate artikle koji su dosta udaljeni od mesta skeniranja. Tada se preporučuje da izaberete model koji je bežičan.

Pri kupovini, kupci obično vole kada dobiju garanciju, koja im omogućava besplatno servisiranje. Kod bar kod skenera, garancija je obično od tri do pet godina.

Na kraju, navedimo još jednu vrstu bar kod skenera a to je Companion bar kod skener i on se upotrebljava kada je bitna veličina uređaja za skeniranje ili mobilnost. Bitno je naglasiti da su ovi aparati kompatibilni sa tabletima, laptopovima ili smart telefonima, a takođe ih možete poneti na trakici ili staviti u džep.

Bar kod skener - cena:

Cena bar kod skenera se kreće od 10000 dinara, pa sve do 65000 dinara, što zavisi od izabranog modela i njegovih karakteristika.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zeljana Jeremic
  06.08.2018 12:25

  Barkod skener se drugačije jos naziva i čitač, i na našem tržištu postoje firme koje se bave prodajom, servisom i održavanjem ovih uređaja. Oni omogućavaju, pre svega, efikasno i brzo poslovanje u trgovinama.

  Dusan Markovic
  29.08.2017 12:05

  Sa bar kodovima je koliko mi se samo cini, postao veoma unosan posao. To je u svakom slucaju za jednu veliku podelu. Drugacije sigurno ne bih mogao da zamislim jenod savremeno poslovanje posebno kada govorimo o Beogradu.