U radu u maloprodajama, zatiču se fiskalni štampači. Bez njih je poslovanje nezamislivo, tako da u našem tekstu možete da saznate sve što vas zanima o ovim uređajima – njihove karakteristike, mesta gde ih možete kupiti ili servisirati, kao i po kojim cenama i slično.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju FISKALNE ŠTAMPAČE

Beograd

Biroteh fiskalne kase
Biroteh fiskalne kase
10 Oktobra 2c
Barajevo Pozovi

Biroteh, firma iz Barajeva već 20 godina se uspešno bavi prodajom, proizvodnjom i servisom trgovačke opreme;trgovačke vage, etiketne vage, fiskalne kase, fiskalne štampače, POS sisteme i drugo...
Pročitaj više

Int Raster fiskalne kase
Int Raster fiskalne kase
Toše Jovanovića 11, TC Stankom
Čukarica Pozovi

Preduzeće INT RASTER je jedan od vodećih proizvođača fiskalnih uređaja koje uspešno posluje od 2004. godine na tržištu Srbije. Pored proizvodnje, bavimo se prodajom i servisiranjem fiskalnih uređaja, bar kod čitača, termalnih štampača i ost...
Pročitaj više

Hermes Servis fiskalnih kasa i laserskih štampača
Hermes Servis fiskalnih kasa i laserskih štampača
Venizelosova 60 Pozovi

Hermes servis fiskalnih kasa i laserskih štampača Vama na usluzi šest dana u nedelji, u ulici Venizelosovoj 60, Beograd...
Pročitaj više

U radu u maloprodajama, zatiču se fiskalni štampači. Bez njih je poslovanje nezamislivo, tako da u našem tekstu možete da saznate sve što vas zanima o ovim uređajima – njihove karakteristike, mesta gde ih možete kupiti ili servisirati, kao i po kojim cenama i slično.

Fiskalni štampač

Naravno, ne morate da se obavezno odlučite za novi fiskalni štampač, dovoljno će biti da kupite i polovan. Cene i jednih i drugih su veoma povoljne. Pri nabavci ljude često zanima koliko dugo traje fiskalizacija fiskalnog štampača, a odgovor je da je to veoma brzo i da ćete čekati samo dva radna dana.

U toku rada, ponekad nam zatreba usluga servisiranja ovog aparata. To bi značilo da će majstor dolaziti da redovno i preventivno održava fiskalni štampač, te da obavlja obavezan tehnički pregled.

Servisiranje ima za cilj da aparat uvek radi bez greške, dakle da bude u funkciji, ispravan i da mu se produži radni vek.

Prodaja fiskalnih štampača

Fiskalne štampače je moguće naručiti i preko interneta, jer firme koje se bave ovom delatnošću imaju lepo osmišljene web prezentacije, na kojima navode sve karakteristike uređaja, uz obaveznu fotografiju i istaknutu cenu.

Uz fiskalne štampače, možete da kupite i dodatnu i prateću opremu koja vam je neophodna za poslovanje. Pored svega toga, u ponudi se nalaze termo trake koje su klasičnih dimenzija, visokog kvaliteta.

Osim nabrojanog, moguće je pronaći i različite sitnice koje su neophodne za rad u maloprodajnim objektima, koji bi trebalo da bude maksimalno efikasan i uspešan.

U ponudi možete da izdvojite najrazličitije fiskalne štampače sa raznim karakteristikama kao i cenama. Na primer, moguće je odlučiti se za fiskalni printer koji ima veliku brzinu i ostvaruje za veoma kratko vreme unos većeg broja proizvoda, a na praktičnom primeru to izgleda ovako – za dva i po minuta unećete petnaest hiljada artikala.

Ovakav fiskalni štampač komunicira direktno putem USB porta i poseduje ogromnu bazu proizvoda. Takođe, moguće je odštampati nefiskalni tekst. Ima integrisan GPRS terminal.

Postoji mogućnost da kupite takav model koji je zapravo kompletno prodajno mesto. Naravno, cena ovih uređaja je ujedno i najviša.

Firme koje se bave prodajom i servisiranjem štampača, nude i zamenu, a tačno kakve modele možete da zamenite, najbolje je da se raspitate lično, putem telefona ili odlaskom do odabrane firme.

Na prezentacijama preduzeća za prodaju fiskalnih štampača, uređaji su prikazani sa svim potrebnim detaljima, koje doznajete samo jednim klikom. Ukoliko imate dodatna pitanja ili vam je neophodan savet za rad sa fiskalnim štampačem, ljubazno osoblje vam uvek stoji na raspolaganju.

Fiskalni štampači – cena:

Za fiskalne štampače je potrebno izdvojiti od 25000 din. pa sve do 110 000 dinara, što zavisi od modela za koji se odlučite.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Mladen Todorovic
  06.08.2018 12:29

  Fiskalni stampaci danas imaju siroku upotrebu. Moja preporuka za fiskalne stampace je firma int raster. Najbolji su u celom gradu.

  Dusan Markovic
  29.08.2017 12:09

  Kako god da okrenete, fiskalni stampaci su zaista nesto posebno i nesto bez cega se ne moze. Sa cenama takodje ne treba neszto previse da se zamarate i da previse kombinujete. Sve drugo je samo gubljenje vremena.