Mobilni terminali mogu se upotrebiti u raznim okruženjima, a u našem tekstu možete da saznate sve korisne i zanimljive informacije o ovim uređajima, gde se mogu kupiti, po kojim cenama i slično.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju MOBILNE TERMINALE

Beograd

Biroteh fiskalne kase
Biroteh fiskalne kase
10 Oktobra 2c
Barajevo Pozovi

Biroteh, firma iz Barajeva već 20 godina se uspešno bavi prodajom, proizvodnjom i servisom trgovačke opreme;trgovačke vage, etiketne vage, fiskalne kase, fiskalne štampače, POS sisteme i drugo...
Pročitaj više

Int Raster fiskalne kase
Int Raster fiskalne kase
Toše Jovanovića 11, TC Stankom
Čukarica Pozovi

Preduzeće INT RASTER je jedan od vodećih proizvođača fiskalnih uređaja koje uspešno posluje od 2004. godine na tržištu Srbije. Pored proizvodnje, bavimo se prodajom i servisiranjem fiskalnih uređaja, bar kod čitača, termalnih štampača i ost...
Pročitaj više

Mobilni terminali mogu se upotrebiti u raznim okruženjima, a u našem tekstu možete da saznate sve korisne i zanimljive informacije o ovim uređajima, gde se mogu kupiti, po kojim cenama i slično.

Mobilni terminal

Mobilni terminali imaju različite karakteristike i u njih je ugrađena GSM ili WiFi komunikacija. Zahvaljujući tome, očitava se bar kod, kao i RFID tagovi.

U ponudi se nalaze Android i Windows modeli, koji poseduju drugačije karakteristike i raznih su veličina.

Prodaja mobilnih terminala

Kada birate mobilne terminale, pri kupovini se orijentišite tako da odaberete modele koji će vašim zaposlenima omogućiti da rade efektnije i brže nego ikada ranije.

Mobilni terminali pružaju sve neophodne informacije, i imaju jednostavan korisnički interfejs. Pored toga, odlikuje ih moderan i elegantan dizajn.

Određeni modeli mobilnih terminala nude korisnicima da biraju između CDMA i dual GSM veze, kao i pristup poslovno-kritičnim aplikacijama i to u realnom vremenu. GPS sistem znači Sistem globalnog pozicioniranja, a uz to imate mogućnost snimanja video snimaka i fotografija.

Snimaju se i bar kodovi kao i dokumenta. Korisnici se često iznenade koliko je mogućnosti u jednom tako malom uređaju, a svakako im odgovara i lak korisnički interfejs koji na vrlo jednostavan način omogućava korišćenje ovog aparata i njegovih mogućnosti.

Na web prezentacijama firmi koje se bave prodajom mobilnih terminala možete da pronađete različite modele i da pročitate sve o njihovim karakteristikama, koje su detaljno navedene. Sve to prati slika proizvoda, kao i istaknuta cena.

Putem web sajta prodavnice, moguće je obaviti celokupan postupak naručivanja željenog modela mobinog terminala. Ukoliko imate dodatnih pitanja i nedoumica oko karakteristika modela koga želite da poručite, ljubazno osoblje vam uvek stoji na raspolaganju, uz savete za što uspešniji rad i korišćenje uređaja.

Kada birate mobilni terminal, rukovodite se time da model bude dizajniran tako da pomogne produktivnosti na terenu i poboljšanju kvaliteta usluga koje nudite. Mobilni terminali su kompaktni džepni uređaji, koji su veoma laki za održavanje. Iako male veličine, oni ipak imaju velike tastere koji su lepo raspoređeni, što veoma okakšava rad zaposlenih.

Ne morate da brinete ako mobilni terminal padne na pod, jer je otporan na udarce i padove, kao i na polivanje tečnosti. Isto tako, neće mu naštetiti prašina, ili vibracije. U svakodnevnom radu se često dešava da radnici izlaze iz klimatizovanih prostorija u spoljni prostor, pa zatim ponovo ulaze unutra, jer ih tamo čeka kupac. Mobilni terminal u ovom navedenom primeru, dobro podnosi temperaturne šokove.

Uređaji imaju sposobnost da i najintenzivnije skeniranje bude jednostavno, a takođe poseduju i integrisanu kameru, koja očitava podatke bilo kog tipa, i to od 2D bar kodova pa sve do video snimaka i slika.

Moguća je obrada bilo koje vrste platne kartice, ili ukratko rečeno – vašim zaposlenima je na dohvat ruke sve što im je potrebno za obavljanje poslova unutar i izvan objekta.

Mobilni terminali – cena:

Cena mobilnih terminala zavisi najviše od njihovih karakteristika, odnosno od veličine, namene i izdržljivosti. U tom smislu, cena se kreće od 750 evra pa sve do 2500-3000 evra za pojedine modele.

*Cene su prikazene orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Matija Lukic
  06.08.2018 12:28

  Mobilni terminali mogu se upotrebiti u raznim okruženjima.Mobilni terminali pružaju sve neophodne informacije, i imaju jednostavan korisnički interfejs. Pored toga, odlikuje ih moderan i elegantan dizajn.

  Dusan Markovic
  29.08.2017 12:07

  U svakom pogledu moraju oni lepo da se plate. Sve drugo je koliko mi se samo cini jedno veliko gubljenje vremena i nista vise od toga. Mogu mobilni terminalni da se plate po relativno povoljnim cenama.