POS štampači su nesto sto mozemo videti u svim vecim marketima. Verovatno vam se skoro svakodnevno događa da u nekom mini ili mega marketu pazarite suhomesnate proizvode ili voće, na primer. Tom prilikom, zaposleni radnik će staviti artikal na vagu, i zatim će ona izbaciti težinu, cenu po jedinici mere i konačnu cenu koju biste trebalo da platite na kasi.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi koje u svojoj ponudi imaju POS ŠTAMPAČE

Beograd

Biroteh fiskalne kase
10 Oktobra 2c
Barajevo Pozovi

Biroteh, firma iz Barajeva već 20 godina se uspešno bavi prodajom, proizvodnjom i servisom trgovačke opreme;trgovačke vage, etiketne vage, fiskalne kase, fiskalne štampače, POS sisteme i drugo...
Pročitaj više

Int Raster fiskalne kase
Toše Jovanovića 11, TC Stankom
Čukarica Pozovi

Preduzeće INT RASTER je jedan od vodećih proizvođača fiskalnih uređaja koje uspešno posluje od 2004. godine na tržištu Srbije. Pored proizvodnje, bavimo se prodajom i servisiranjem fiskalnih uređaja, bar kod čitača, termalnih štampača i ost...
Pročitaj više

POS štampači su nesto sto mozemo videti u svim vecim marketima. Verovatno vam se skoro svakodnevno događa da u nekom mini ili mega marketu pazarite suhomesnate proizvode ili voće, na primer. Tom prilikom, zaposleni radnik će staviti artikal na vagu, i zatim će ona izbaciti težinu, cenu po jedinici mere i konačnu cenu koju biste trebalo da platite na kasi.

POS štampači zapravo se koriste za štampanje nalepnica i etiketa koje se koriste u maloprodajnim objektima, i zahvaljujući njima je rad zaposlenih veoma ubrzan, tačan i efikasan.

Za šta služi POS štampač?

Kao što smo naveli u uvodnom delu teksta, radi se o termalnom printeru etiketa, kao i barkod nalepnica. Oni se smatraju pratećom opremom digitalnih i elektronskih vaga.

Pri radu, često može doći do grešaka koje su rezultat ljudskog faktora, a to niko ne želi – ni vi, kao vlansik objekta, ni trgovci, a najmanje potrošači. Zahvaljujući korišćenju POS štampača, ove greške su svedene na minimum.

USB kabal ili RS232 konektor omogućavaju povezivanje POS štampača sa ostalim uređajima u maloprodajnom sistemu.

Mobilni štampači

Ovakvi štampači su veoma laki i brzi, a pri tome su vrlo malih dimenzija. Napravljani su namenski za rad zaposlenih na terenu, i jednostavno su uklopivi u sve već postojeće sisteme. Mogu se nositi celoga dana, pri čemu ih nećete ni osetiti. Za sve to vreme, oni će odštampati više stotina printova i to sa samo jednim jedinim punjenjem.

Prodaja POS štampača

Ukoliko planirate da otvorite maloprodajni objekat, ili jednostavno želite da nabavite nove POS štampače, onda bi bilo najbolje da pogledate lepo osmišljene web prezentacije firmi koje se bave prodajom, održavanjem i servisiranjem POS štampača.

Ovi uređaji su predstavljeni putem slika i tekstualnog opisa, gde su navedene najvažnije karakteristike štampača. Posao oko naručivanja, moguće je završiti online, a ako imate neka dopunska pitanja, uvek se možete obratiti ljubaznom osoblju koje će vam pružiti i korisne savete pri izboru. Saveti mogu da znače da pravilno izaberete POS štampač koji će zadovoljiti potrebe i zahteve vašeg poslovanja.

Kada smo kod karakteristika, navešćemo da je moguće birati između POS štampača koji štampaju samo bar kodove, ili bar kod oznake i težinske podatke sa izračunatom cenom. Samo na ovom primeru vidimo koliko je rad zaposlenih olakšan i ubrzan, kao i zbog čega je mogućnost ljudske greške minimalna.

Dobre osobine štampača za etikete jesu da su vrlo otporni i da se ne kvare lako, a pri tome su i pod garancijom. Cena im nije visoka, a dobićete odličan odnos spram kvaliteta. Pri tome, veoma su brzi i laki i jednostavni za korišćenje. Etikete koje su odštampane su samolepljive, i mogu se koristiti i za obeležavanje ambalaže i raznih artikala.

U ponudi firmi koje prodaju POS štampače nalaze se modeli najpoznatijih svetskih proizvođača.

POS štampači – cena:

Cena POS printera se kreće u proseku od 20 000 do 35 000 dinara, što zavisi od modela za koji se odlučite.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zeljana Jeremic
  06.08.2018 12:26

  Kada govorimo o pos stampacima pricamo o termalnom printeru etiketa, kao i barkod nalepnica. Oni se smatraju pratećom opremom digitalnih i elektronskih vaga.

  Biljana Brankovic
  29.08.2017 12:06

  Nisam zapravo ni potpuno sigurna na koji nacin stvarno funkcionisu pos stampaci ali je gotovo sigurno da su oni nesto sto je zaista i vise nego kvalitetno. Po pitanju ovih cena se sigurno necete pokajati.