Dodaj firmu

2M STUDIO RADNE UNIFORME

U Studio 2-M možete poručiti radne uniforme za vaše osoblje u ugostiteljskim i drugim objektima. Radna uniforma Studio 2-M nalazi se u Beogradu.
Pročitaj više

Deligradska 15
Palilula, Beograd

Proizvodnja radnih uniformi S&D Tekstil

S&D Tekstil je preduzeće koje se bavi proizvodnjom radnih uniformi. U ponudi imamo radna odela za sve delatnosti, kombinezone, radne pantalone i bluze, mantile i prsluke, zimske jakne i signalizirajuće jakne, kape, rukavice, šlemove, zaštitne naočare, obuću, jednokratni program
Pročitaj više

Autoput za Zagreb 18
Novi Beograd, Beograd

Seibl Trade HTZ oprema

Obezbedite Vašim radnicima najbolju moguću zaštitu, izaberite Seibl Trade HTZ opremu. U našoj ponudi nalazi se kompletan program neophodan za zaštitu radnika: naočare, šlemovi, maske, obuća, odeća, rukavice i drugi proizvodi vodećih svetskih kompanija
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10g/s1
Novi Beograd, Beograd

Mivatex zaštitna oprema

Firma Mivatex iz Beograda bavi se proizvodnjom i prodajom HTZ (zaštitne) opreme. U ponudi imamo: radna odela, kombinezone, pantalone, treger pantalone, cipele, prsluke, jakne
Pročitaj više

Mitrovdanska 23, Voždovac
Voždovac, Beograd

Često nam majstori izgledaju kao veoma zgodni, ali da li ste se zapitali nekada, da je to zbog toga što nose na sebi praktične i udobne radne pantalone? Šalu na stranu, mnoge poslove nije moguće obavljati u svakodnevnoj odeći, jer zamislite na primer, da vatrogasac gasi plamen u farmerkama?

Radne pantalone – karakteristike

Kakve ćemo radne pantalone odabrati, svakako zavisi od toga koju vrstu posla obavljamo. Tako kada kažemo pantalone, pri tome mislimo i na polukombinezone, a zanimljiv je podatak, da se mogu pronaći i ženski modeli.

Dakle, od čega su izrađene pantalone u kojima mnogi ljudi provode svakoga dana osmočasovno radno vreme? Razumljivo je da moraju biti udobne, komforne, prijatne za nošenje. U tom smislu, proizvođači se trude da koriste visokokvalitetne materijale, kako bi udovoljili zahtevima i potrebama krajnjih korisnika. 

Radne pantalone su obično izrađene od 65% poliestera i 35% pamuka, na sebi poseduju više multifunkcionalnih džepova, kao i ojačanja na kolenima. Pored toga sadrže i fluo paspule na zadnjim džepovima i iznad kolena.

Često viđamo majstore u polukombinezonima. Obično se izrađuju u plavoj boji i od 100% pamuka. Ostale boje mogu biti crna, siva, crvena, narandžasta, zelena, a materijal može biti i keper. 

Džepovi su posebno važni, jer se pri radu ovih majstora koriste različiti alati, a neretko zatreba i mobilni telefon. Takođe, mogu postojati i dva džepa za alat na skidanje. Varioci će koristiti varilačke pantalone, koje su izrađene od pamuka i pri tome su vatrootporne.

U ponudi se mogu pronaći i lagane radne pantalone, kao i termoizolovane i vodonepropusne pantalone. Kroj može biti klasičan, od 100 % najlona, sa slojem PU, sa paropropusnom membranom. Ovakve radne pantalone su zgodne za rad u zimskim uslovima, jer su veoma udobne i tople. 

Postoje i radne pantalone koje su modernog kroja, koje se mogu, pored posla, koristiti i u slobodno vreme. 

Još jedna dobra osobina radnih pantalona jeste da imaju ušivene omče koje služe za kačenje alata, kao i džepove za umetanje štitnika za kolena, i reflektivne detalje iznad kolena. Pantalone su veoma izdržljive, i prikladne su za nošenje na dosta različitih radnih mesta. 

Radne pantalone – iskustva

Sve vrste pantalona koje se koriste za rad, mogu se pronaći u raznim bojama kao i svim veličinama, u muškim i ženskim modelima. Firme koje se bave prodajom zaštitne radne, odnosno HTZ opreme, imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije. Zahvaljujući internet pretrazi, možete da pogledate celokupnu ponudu na jednom mestu, pa na taj način da uporedite kvalitet, cene, načine plaćanja i isporuke...

Svi modeli radnih pantalona su predstavljeni slikom i opisom, gde su navedene glavne karakteristike. Ukoliko se odlučite na kupovinu, naručivanje se obavlja sasvim jednostavno, tako što ćete odabrene pantalone dodati u korpu. Pošto izvršite plaćanje, naručeni atikli će u najkraćem roku stići na adresu vaše firme.

Sasvim je sigurno da sigurnost na radu nema cenu, tako da prioritet pri izboru treba da bude kvalitet, udobnost i funkcionalnost radnih pantalona. 

Radne pantalone – cena:

Cena radnih pantalona varira od 2900 din. sve do 19900 dinara, što sve zavisi od karakteristika.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme za prodaju HTZ opreme koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane