Dodaj firmu

Boje i lakovi Dekostar

Bilo da su Vam neophodne boje i lakovi, dekorativne tehnike, oprema i alati, farbara Dekostar je prava adresa za Vas. U našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, a ljubaznom uslugom trudimo se da Vam uvek izađemo u susret.
Pročitaj više

Cvijićeva 33
Palilula, Beograd

Seibl Trade HTZ oprema

Obezbedite Vašim radnicima najbolju moguću zaštitu, izaberite Seibl Trade HTZ opremu. U našoj ponudi nalazi se kompletan program neophodan za zaštitu radnika: naočare, šlemovi, maske, obuća, odeća, rukavice i drugi proizvodi vodećih svetskih kompanija
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10g/s1
Novi Beograd, Beograd

Mivatex zaštitna oprema

Firma Mivatex iz Beograda bavi se proizvodnjom i prodajom HTZ (zaštitne) opreme. U ponudi imamo: radna odela, kombinezone, pantalone, treger pantalone, cipele, prsluke, jakne
Pročitaj više

Mitrovdanska 23, Voždovac
Voždovac, Beograd

2M STUDIO RADNE UNIFORME

U Studio 2-M možete poručiti radne uniforme za vaše osoblje u ugostiteljskim i drugim objektima. Radna uniforma Studio 2-M nalazi se u Beogradu.
Pročitaj više

Deligradska 15
Palilula, Beograd

Radne bluze su nesto sto poseduje veliki broj radnika. Gotovo svaka vrsta posla zahteva određeni način oblačenja. Primera radi, ako radimo u kancelariji i „vezani“ smo za kompjuter, to svakako podrazumeva poslovni stil; ukoliko je naše radno mesto u frizerskom salonu, moraćemo da nosimo odgovarajuće radne kecelje; zaposleni na građevini, pošto rade na otvorenom, moraju biti zaštićeni prslucima, od vetra, kiše, snega i slično...

U našem tekstu bavićemo se radnim bluzama, koje se veoma često susreću kod zaposlenih, a njihova uloga je višestruka. Sve što je potrebno da znate o ovom radno-odevnom predmetu, pročitajte u nastavku.

Radne bluze – karakteristike

Naravno, osnovna podela bi bila na ženske i muške radne bluze. Krenimo od jačeg pola, pa navedimo da je najčešća bluza koju oni koriste izrađena od mešavine poliestera i pamuka, i poseduje više multifunkcionalnih džepova. 

Veoma je važno da radna bluza ima ojačanje na ramenima i laktovima, kao i da je zadnji deo bluze blago produžen, dok se lufteri nalaze na leđima i ispod pazuha. Materijal je vrlo izdržljiv.

Postoje i takve muške bluze kojima se mogu skidati rukavi, a izrađene su od kepera i pamuka. Još jedna varijanta su bluze koje imaju rukave sa manžetnama, više džepova za različitu upotrebu, kao i reflektujuće delove. Pored toga, poseduju skriveno kopčanje. Izrađene su od mešavine pamuka i poliestera.

Radne bluze mogu biti i vodoodbojne, ali i vatrootporne, koju često koriste varioci. 

Kada je reč o ženskim radnim bluzama, one nam dolaze u različitim bojama, od crvene, preko plave, zelene, bele... Obično su rađene od pamuka i kepera, i najčešće im se skidaju rukavi. Tako se radna bluza lako pretvara u praktičan prsluk. 

Dostupne su u svim veličinama, a poseduju i više praktičnih džepova, kao i ojačanje na ramenima od poliestera. 

Radne bluze – iskustva

Kada kažemo klasična radna bluza, pomislimo na bluzu u plavoj boji, izrađenu 100% od pamuka. Bitno je znati, da bluze, i muške i ženske, nisu izrađene samo u jednoj boji, već je na primer, plava boja osnovna, sa elementima crne i slično. U tom smislu, postoje i bluze u maskirnoj boji, izrađene 65% od poliestera i 35% od pamuka. Ovakve bluze su najčešće vodoodbojne.

Danas je lakše nego ikada pogledati celokupnu ponudu HTZ opreme na jednom mestu. To možete da učinite i iz svoje kancelarije, tako što ćete putem interneta posetiti lepo osmišljene web prezentacije firmi koje se bave prodajom zaštitne radne opreme.

Proizvodi su uredno sortirani, a kada dođete do radnih bluza, dočekaće vas svi modeli koji su dostupni, tako da se lako možete informisati o cenama, karakteristikama proizvoda (model, veličina, boja, materijal izrade i sl), ali i pogledati kako to sve izgleda na slikama.

Pošto ste se odlučili za kupovinu, naručivanje jednostavno možete da završite u par koraka, dodavanjem željenog artikla u korpu. Nakon toga, pošto izvršite plaćanje, odabrane radne bluze stižu na vašu adresu, u najkraćem vremenskom roku. 

Radne bluze – cena:

Radne bluze pronaći ćete po cenama od 2100 dinara, sve do 2900 dinara, što sve zavisi od njihovih karakteristika. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave prodajom HTZ opreme, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane