Dodaj firmu

2M STUDIO RADNE UNIFORME

U Studio 2-M možete poručiti radne uniforme za vaše osoblje u ugostiteljskim i drugim objektima. Radna uniforma Studio 2-M nalazi se u Beogradu.
Pročitaj više

Deligradska 15
Palilula, Beograd

Boje i lakovi Dekostar

Bilo da su Vam neophodne boje i lakovi, dekorativne tehnike, oprema i alati, farbara Dekostar je prava adresa za Vas. U našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, a ljubaznom uslugom trudimo se da Vam uvek izađem...
Pročitaj više

Cvijićeva 33
Palilula, Beograd

Seibl Trade HTZ oprema

Obezbedite Vašim radnicima najbolju moguću zaštitu, izaberite Seibl Trade HTZ opremu. U našoj ponudi nalazi se kompletan program neophodan za zaštitu radnika: naočare, šlemovi, maske, obuća, odeća, rukavice i drugi proizvodi vodećih svetski...
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10g/s1
Novi Beograd, Beograd

Mivatex zaštitna oprema

Firma Mivatex iz Beograda bavi se proizvodnjom i prodajom HTZ (zaštitne) opreme. U ponudi imamo: radna odela, kombinezone, pantalone, treger pantalone, cipele, prsluke, jakne
Pročitaj više

Mitrovdanska 23, Voždovac
Voždovac, Beograd

Radne bluze su nesto sto poseduje veliki broj radnika. Gotovo svaka vrsta posla zahteva određeni način oblačenja. Primera radi, ako radimo u kancelariji i „vezani“ smo za kompjuter, to svakako podrazumeva poslovni stil; ukoliko je naše radno mesto u frizerskom salonu, moraćemo da nosimo odgovarajuće radne kecelje; zaposleni na građevini, pošto rade na otvorenom, moraju biti zaštićeni prslucima, od vetra, kiše, snega i slično...

U našem tekstu bavićemo se radnim bluzama, koje se veoma često susreću kod zaposlenih, a njihova uloga je višestruka. Sve što je potrebno da znate o ovom radno-odevnom predmetu, pročitajte u nastavku.

Radne bluze – karakteristike

Naravno, osnovna podela bi bila na ženske i muške radne bluze. Krenimo od jačeg pola, pa navedimo da je najčešća bluza koju oni koriste izrađena od mešavine poliestera i pamuka, i poseduje više multifunkcionalnih džepova. 

Veoma je važno da radna bluza ima ojačanje na ramenima i laktovima, kao i da je zadnji deo bluze blago produžen, dok se lufteri nalaze na leđima i ispod pazuha. Materijal je vrlo izdržljiv.

Postoje i takve muške bluze kojima se mogu skidati rukavi, a izrađene su od kepera i pamuka. Još jedna varijanta su bluze koje imaju rukave sa manžetnama, više džepova za različitu upotrebu, kao i reflektujuće delove. Pored toga, poseduju skriveno kopčanje. Izrađene su od mešavine pamuka i poliestera.

Radne bluze mogu biti i vodoodbojne, ali i vatrootporne, koju često koriste varioci. 

Kada je reč o ženskim radnim bluzama, one nam dolaze u različitim bojama, od crvene, preko plave, zelene, bele... Obično su rađene od pamuka i kepera, i najčešće im se skidaju rukavi. Tako se radna bluza lako pretvara u praktičan prsluk. 

Dostupne su u svim veličinama, a poseduju i više praktičnih džepova, kao i ojačanje na ramenima od poliestera. 

Radne bluze – iskustva

Kada kažemo klasična radna bluza, pomislimo na bluzu u plavoj boji, izrađenu 100% od pamuka. Bitno je znati, da bluze, i muške i ženske, nisu izrađene samo u jednoj boji, već je na primer, plava boja osnovna, sa elementima crne i slično. U tom smislu, postoje i bluze u maskirnoj boji, izrađene 65% od poliestera i 35% od pamuka. Ovakve bluze su najčešće vodoodbojne.

Danas je lakše nego ikada pogledati celokupnu ponudu HTZ opreme na jednom mestu. To možete da učinite i iz svoje kancelarije, tako što ćete putem interneta posetiti lepo osmišljene web prezentacije firmi koje se bave prodajom zaštitne radne opreme.

Proizvodi su uredno sortirani, a kada dođete do radnih bluza, dočekaće vas svi modeli koji su dostupni, tako da se lako možete informisati o cenama, karakteristikama proizvoda (model, veličina, boja, materijal izrade i sl), ali i pogledati kako to sve izgleda na slikama.

Pošto ste se odlučili za kupovinu, naručivanje jednostavno možete da završite u par koraka, dodavanjem željenog artikla u korpu. Nakon toga, pošto izvršite plaćanje, odabrane radne bluze stižu na vašu adresu, u najkraćem vremenskom roku. 

Radne bluze – cena:

Radne bluze pronaći ćete po cenama od 2100 dinara, sve do 2900 dinara, što sve zavisi od njihovih karakteristika. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave prodajom HTZ opreme, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane