Dodaj firmu

Radne uniforme su neophodne za mnoga radna mesta i pozicije, stoga je pri nabavci veoma važno voditi računa o dizajnu, izboru kvalitetnih materijala i vrhunskoj izradi, što sve ima za cilj prepoznatljivost vaših zaposlenih i dobar utisak koji se na taj način ostavlja na kupce, klijente, poslovne saradnike i partnere...

Uniforme za rad

Kada se odlučite za poručivanje radnih uniformi, odaberite firmu koja će vam pružiti punu slobodu u odabiru materijala izrade, dizajna i boja, ali naravno uz stručne savete, jer je svima isti cilj, a to je da radne uniforme predstavljaju jedinstven stil oblačenja.

Ovakve uniforme moraju da ispunjavaju neke osnovne kriterijume, a to su pre svega, udobnost pri nošenju i funkcionalnost. Pored toga, odeća mora biti savremeno dizajnirana, to jest, da prati svetske trendove.

Kada su vaši zaposleni u kvalitetnoj HTZ opremi, to pre svega znači da je njihova sigurnost na prvom mestu, ali takođe stvara i dobar imidž kompanije. Jednu firmu predstavljaju zaposlena lica na više načina, od kojih je prvi njihova sposobnost da kvalitetno izvrše radne zadatke, ali je isto tako bitno i da svojom pojavom, to jest, radnom uniformom doprinesu formiranju dobrog utiska kod klijenata.

Kada svi radnici imaju na sebi radne uniforme, to stvara jedan lep osećaj pripadnosti, a takođe se podiže i nivo discipline među zaposlenima.

Radne uniforme iskustva

Pošto ste se odlučili da poručite radne uniforme za zaposlene u svojoj firmi, možete najpre da se posavetujete sa timom stručnih saradnika preduzeća koje izrađuje radnu uniformu. Na jednom mestu možete sve završiti, jer će vam biti ponuđen dizajn, ali će biti urađeni i gotovi uzorci.

Takođe, već gotove modele radnih uniformi možete da pogledate na lepo osmišljenim web prezentacijama, gde su radna odela prikazana kroz sliku ali i kraći tekstualni opis. U tekstu o artiklu, istaknuto je od kog materijala je sačinjen, koje boje su dostupne, kao i u kojim veličinama se radne uniforme mogu poručiti.

Pored toga, jasno su prikazane cene, koje se mogu lako uporediti. Na ovaj način, putem internet prodaje, možete da završite celokupan posao oko nabavke uniformi, jer pošto potvrdite narudžbinu i izvršite plaćanje, radna uniforma veoma brzo stiže na adresu vaše firme.

Na sajtovima ćete naći prikladna uputstva za naručivanje, palete dostupnih boja, uputstvo za merenje da biste poručili prave veličine; osim ovih opcija, postoji i mogućnost besplatne zamene za pogrešnu veličinu, i navedeni su svi uslovi same dostave.

Ovo je ujedno i najbrži način da izaberete radne uniforme za osoblje, a da pri tome budete sigurni da ste kupili kvalitet, moderan dizajn i sve to po pristupačnim cenama.

Radne uniforme – cene:

Cene radnih uniformi zavise od njihovog tipa, pa se tako kreću  u proseku od 3500 din. za klasična radna odela, od 2900 din. do 7300 dinara za radne prsluke, dok za radne bluze treba izdvojiti od 2500 din. do 3500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane