Dodaj firmu

Seibl Trade HTZ oprema

Obezbedite Vašim radnicima najbolju moguću zaštitu, izaberite Seibl Trade HTZ opremu. U našoj ponudi nalazi se kompletan program neophodan za zaštitu radnika: naočare, šlemovi, maske, obuća, odeća, rukavice i drugi proizvodi vodećih svetskih kompanija
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10g/s1
Novi Beograd, Beograd

Mivatex zaštitna oprema

Firma Mivatex iz Beograda bavi se proizvodnjom i prodajom HTZ (zaštitne) opreme. U ponudi imamo: radna odela, kombinezone, pantalone, treger pantalone, cipele, prsluke, jakne
Pročitaj više

Mitrovdanska 23, Voždovac
Voždovac, Beograd

2M STUDIO RADNE UNIFORME

U Studio 2-M možete poručiti radne uniforme za vaše osoblje u ugostiteljskim i drugim objektima. Radna uniforma Studio 2-M nalazi se u Beogradu.
Pročitaj više

Deligradska 15
Palilula, Beograd

Radne kecelje ćemo videti i na muškarcima i na ženama, koji se bave određenim poslovima, kao što su na primer frizeri, maseri, manikirke, kozmetičari, poslastičari...

Upravo zbog toga, kod dizajniranja radnih kecelja, veoma se vodi računa da iste budu najpre praktične i prikladne za rad, a potom i moderne, jer svi želimo da na svom radnom mestu izgledamo lepo.

Radne kecelje – karakteristike

Ili, kako odabrati pravu radnu kecelju, to jest, model koji će ispunjavati sve vaše želje i potrebe?

Radne kecelje imaju i svoju zaštitnu ulogu, a još jedna dobra osobina je da se veoma lako održavaju. Prednost je što su sačinjene od takvog materijala da ih bez problema možete nositi kako leti, tako i zimi. 

Pošto se izrađuju univerzalni modeli, posebna pažnja se posvećuje tome da radna kecelja bude takvog kroja koji odgovara svim tipovima žena, bilo da su one mršavije ili punije, niže ili visoke. 

Svaka pripadnica lepšeg pola akcenat stavlja i na boje, pa se tako radne kecelje mogu naći u nekoliko varijanti, a notu elegancije im može dati diskretna crna čipka. Uz to, poseduju i obavezne praktične džepove. 

Frizerske kecelje

Bilo bi nezamislivo da uđemo u frizerski salon, a da nas osoblje dočeka u svakodnevnoj garderobi. Naprosto, to ne ostavlja profesionalan utisak, ali sem toga, frizeri bi veoma brzo završili sa flekama od farbe ili kiseline po garderobi, tako da je jasno da su im neophodne zaštitne radne kecelje.

U tom smislu, frizerske kecelje su plastificirane, što im pruža dodatnu zaštitu. Ovakav materijal ne propušta vodu, vrlo lako se može obrisati i očistiti od farbi i raznih drugih frizerskih hemikalija.

Frizerske kecelje su dostupne u više različitih modela i u svim veličinama.

Radne kecelje – iskustva

U ponudi firmi koje se bave prodajom zaštitne radne opreme, pronaći ćete radne kecelje sa velikim prednjim džepom, gde je pričvršćivanje sa strane, zatim, možete birati kecelje do pojasa koje su bele boje i izrađene od kepera i pamuka.

Poseban deo ponude čine kecelje koje se koriste samo jednom, dakle za jednokratnu upotrebu.

Kada je reč o muškarcima, često se koriste PVC kecelje, koje dolaze u nekoliko boja, ali su najčešće one u plavoj i beloj varijanti.

Celokupnu ponudu radnih kecelja možete pogledati na web prezentacijama firmi koje se bave prodajom HTZ opreme, gde su artikli predstavljeni najpre slikom, a potom i kratkim tekstualnim opisom. Tu ćete pročitati najbitnije informacije koje govore o karakteristikama radnih zaštitnih kecelja, kao što su materijal izrade, boje, kao i da li su u tom trenutku dostupne za naručivanje.

Cene je moguće uporediti, a samo poručivanje se obavlja jednostavnim dodavanjem u korpu. Pošto izvršite plaćanje, u najkraćem roku, radne kecelje će biti dostavljene na vašu adresu. 

Radne kecelje – cena:

Cena radnih kecelja zavisi od njihovih karakteristika, pa se tako kreće u rasponu od 1050 din. sve do 6500 dinara za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave prodajom HTZ opreme, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane