Dodaj firmu

Seibl Trade HTZ oprema

Obezbedite Vašim radnicima najbolju moguću zaštitu, izaberite Seibl Trade HTZ opremu. U našoj ponudi nalazi se kompletan program neophodan za zaštitu radnika: naočare, šlemovi, maske, obuća, odeća, rukavice i drugi proizvodi vodećih svetskih kompanija
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10g/s1
Novi Beograd, Beograd

Radne jakne se koriste u mnogim delatnostima, i vrlo je važno da ih vaši zaposleni imaju. U daljem tekstu ćemo navesti koji su to razlozi, kao i kako da od svega imate koristi u vidu marketinštkog efekta. Nastavite da nas čitate i saznajte sve ove korisne i zanimljive informacije.

Radna jakna

Postoje mnoge delatnosti koje se rade na terenu, i koje znače da će zaposleni morati da napuste radni prostor, da odu na adresu klijenta ili do druge firme sa kojom se sarađuje. Ne bi bilo profesionalno, i ne može čak ni da se zamisli da zaposleni odlaze na teren u klasičnoj odeći u kojoj su došli na posao.

To bi bilo neadekvatno, jer se ne bi razlikovali od bilo koga drugog, i ne bismo znali da oni rade za firmu koju smo angažovali da nam odradi određenu uslugu.

Osim toga, radna jakna mora da bude tako dobra da je prilagođena svim uslovima, kako rada, tako i vremena. Pre svega, bitno je da su jakne vodootporne, kao i da ne propuštaju vetar. Vremenske prilike mogu da budu razne, napolju temperatura može biti niska ili da pada kiša, a jakna je tu da zaštiti zaposlenog od svih ovih neprilika, te da mu omogući da neometano obavlja svoju delatnost i posao.

Zaštitne jakne

Takođe, jakne moraju da budu izrađene od takvih materijala koji štiti osobu koja je nosi. Pre svega, bitno je da jakna ima ojačanja na ramenima i na laktovima, kao i da ima ranflu oko struka, kako bi omogućavala neometane pokrete zaposlenog lica. Ova ojačanja su važna da ne bi došlo do cepanja jakne, jer se ona može lako zakačiti o neke predmete i tako pocepati, nakon čega više ne bi bila za korišćenje.

Jakna mora da omogućava pokretnost, toplotu, prijatnost, da bi zaposleni postigli svoj puni radni potencijal.

HTZ jakne

HTZ jakne se često koriste na gradilištima, na primer. Trenutno smo svedoci da u Beogradu ima jako puno gradilišta i da su radnici obučeni u HTZ jakne. Ovo su jakne koje su od takvih materijala izrađene da se smatraju vrlo kvalitetnim. Ne propuštaju vodu niti vetar, pa je vrlo udobno biti u njima. Zaposlenima daju slobodu pokreta a pri tome, neće se lako pocepati, poderati niti na bilo koji drugi način oštetiti.

Izrada radnih jakni

Jakne možete da poručite kod firmi koje se bave njihovom proizvodnjom i prodajom. Jakna može da ima logotip firme, što je dodatna reklama za vaše preduzeće.

Radne jakne sa logotipom firme

Kada su radnici svi u istim jaknama, koje imaju logotip firme, osim što se oseća jedno lepo zajedništvo i timski duh, isto tako su ove jakne dobra reklama za vaš biznis. Naime, mnogi ljudi će na terenu da primete da su radnici obučeni u jakne na kojima stoji vaš znak, pa ćete po tome postati prepoznatljivi. Gde god da zaposleni odu u jaknama, svuda će to biti dodatna poželjna reklama.

*Za sve dodatne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranic našeg portala na kojoj upravo čitate ovaj naš tekst.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane