Dodaj firmu

Boje i lakovi Dekostar

Bilo da su Vam neophodne boje i lakovi, dekorativne tehnike, oprema i alati, farbara Dekostar je prava adresa za Vas. U našoj ponudi očekuje Vas širok asortiman proizvoda vrhunskog kvaliteta, a ljubaznom uslugom trudimo se da Vam uvek izađemo u susret.
Pročitaj više

Cvijićeva 33
Palilula, Beograd

Seibl Trade HTZ oprema

Obezbedite Vašim radnicima najbolju moguću zaštitu, izaberite Seibl Trade HTZ opremu. U našoj ponudi nalazi se kompletan program neophodan za zaštitu radnika: naočare, šlemovi, maske, obuća, odeća, rukavice i drugi proizvodi vodećih svetskih kompanija
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10g/s1
Novi Beograd, Beograd

Mivatex zaštitna oprema

Firma Mivatex iz Beograda bavi se proizvodnjom i prodajom HTZ (zaštitne) opreme. U ponudi imamo: radna odela, kombinezone, pantalone, treger pantalone, cipele, prsluke, jakne
Pročitaj više

Mitrovdanska 23, Voždovac
Voždovac, Beograd

2M STUDIO RADNE UNIFORME

U Studio 2-M možete poručiti radne uniforme za vaše osoblje u ugostiteljskim i drugim objektima. Radna uniforma Studio 2-M nalazi se u Beogradu.
Pročitaj više

Deligradska 15
Palilula, Beograd

Radni mantili sastavni su deo odece brojnih radnika. HTZ oprema je neophodna prilikom obavljanja mnogih poslova, iz prostog razloga što su isti potencijalno opasni po zdravlje radnika. Ova oprema omogućava zaštitu od eventualnih povreda, a ponekad može da sačuva čak i život. Uzmimo za primer elektroizolacione čizme, koje mogu da pruže dodatnu zaštitu od strujnog udara.

Ipak, u našem tekstu, bavićemo se radnim mantilima, koji nisu manje važni i bez kojih obavljanje određenih poslova ne bi bilo moguće. 

Radni mantili – karakteristike

Kada zamišljamo čoveka u radnom mantilu, on je obično plave boje, najčešće izrađen od kepera i pamuka. U firmama koje se bave prodajom HTZ opreme, ovakvi mantili se mogu pronaći u svim veličinama.

Pored standardnih, spomenimo i radne mantile po HACCP standardu, koji imaju prekrivenu dugmad, a materijal izrade je pamuk. Oni se koriste u medicini, farmaceutskoj i prehrambenoj industriji, u apotekama, kuhinjama i na mnogim drugim radnim mestima.

Po HACCP standardu su izrađena i dvodelna odela, koja poseduju džepove sa unutrašnje strane.

Osim muških modela, postoje i ženski radni mantili, i to u teget i beloj boji. Pojavljuju se u dve varijante, u zavisnosti od materijala. Beli mantili su prikladni za zaposlene u kuhinjama, apotekama, bolnicama, na poslovima održavanja i čišćenja i slično. Kada je reč o plavim klasičnim ženskim mantilima, najčešće ćemo ih susresti kod zaposlenih žena u proizvodnji, radionicama, magacinima, industriji itd. Dostupni su u svim veličinama.

Ženski mantili se mogu pronaći sa rever kragnom, na raskopčavanje, poseduju dva džepa dole i jedan gore levo. 

Muške mantile možete da odaberete sa ruskom kragnom, sa skrivenim kopčanjem, sa dva džepa u donjem delu i jednim u gornjem.

Takođe, velik je izbor i ženskih tunika, koje su bez kragne, na kopčanje i sa tri džepa. 

Radni mantili – iskustva

Vrlo je korisno znati da postoje firme koje izrađuju mantile po vašim željama i meri, a takođe i da pregled ponude, kao i samo naručivanje, možete da obavite putem interneta.

Ispod našeg teksta nalaze se oglašena preduzeća koja se bave prodajom HTZ opreme, pa na njihovim lepo osmišljenim web prezentacijama, pronaći ćete celokupan asortiman. Svi radni mantili su predstavljeni najpre slikom, a potom i kratkim tekstualnim opisom, gde su istaknute glavne karakteristike – od čega je odelo izrađeno, koje boje i veličine se nalaze dostupne za poručivanje, kao i podaci o tome kada možete očekivati radne mantile na adresi svoje firme. 

Na ovaj način lako ćete pronaći određene pogodnosti, kao što su popusti, dok je cene veoma lako uporediti, jer se artikli mogu sortirati od najniže cene ka najvišoj i obratno.

Ukoliko su vam potrebne medicinske uniforme, u ponudi se nalaze mantili za medicinske sestre, lekare, farmaceute, studente, mantili za rad u laboratoriji, kao i oni za jednokratnu upotrebu...

Boje su prikazane pokraj svakog radnog mantila, kao i informacija o tome da li je željeni proizvod trenutno dostupan za naručivanje.  

Radni mantili – cena:

Cena radnih mantila se kreće od 1900 din. za klasične modele, sve do 3700 dinara u proseku za hirurške mantile. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje se bave prodajom HTZ opreme, a oglašene su ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane