Seibl Trade HTZ oprema

4.4 | 9 ocena
Ulica: Bulevar Mihaila Pupina 10g/s1
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Seibl Trade HTZ oprema
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.seibl-trade.com

O nama

SEIBL TRADE – HTZ OPREMA

Seibl Trade je jedna od vodećih kompanija u oblasti zaštite na radu u Srbiji, koja uspešno posluje od 1993. godine. Na jednom mestu nudimo kompletan program za zaštitu radnika renomiranih svetskih proizvođača, kao i savete našeg stručnog kadra koji će Vam pomoći da izaberete opremu koja najbolje odgovara potrebama Vaših zaposlenih.

Sa željom da našim klijentima ponudimo HTZ opremu vrhunskog kvaliteta, kompanija Seibl Trade Beograd ostvarila je saradnju sa najpoznatijim proizvođačima, kao što su:

 • Honeywell Safety – svetski lider najkompleksnijeg programa lične zaštite
 • - Timberland Pro – ekskluzivna, zaštitna oprema modernog dizajna (odeća, obuća, rukavice)
 • - Miller – svetski lider u proizvodnji opreme za zaštitu od pada
 • - Howard Leight – svetski lider u proizvodnji opreme za zaštitu sluha (antifoni i čepovi za uši)
 • - Optrel – svetski lider u proizvodnji maski za zavarivanje
 • - Industrial Starter – kompletan program lične zaštite
 • Centurion Safety – svetski lider u proizvodnji šlemova i drugih proizvoda za zaštitu glave
 • - Havep – renomirani holandski proizvođač koji se bavi isključivo proizvodnjom radne i zaštitne odeće od najkvalitetnijih i atestiranih materijala
 • - Aboutbly – italijanska zaštitna obuća

Bezbednost na radu je jedan od ključnih elemenata organizovanja uspešnog preduzetništva. Adekvatna lična zaštita značajno doprinosi izgradnji samopouzdanja i sigurnosti radnika, što samo po sebi poboljšava produktivnost. Svojim bogatim i pažljivo izabranim asortimanom, preduzeće Seibl Trade se trudi da Vam obezbedi što kvalitetnija i adekvatnija sredstva zaštite na radu.

U našem asortimanu proizvoda nalazi se širok spektar ličnih zaštitnih sredstava i opreme koja će Vam obezbediti ekonomičnije i profitablinije poslovanje:

 • - Zaštita glave i lica (zaštitne naočare, dodatna oprema za zaštitne naočare, štitnici za lice-viziri, zaštitni šlemovi)
 • - Zaštita disajnih organa (maske, polumaske, kofil maske, filteri: Click-Fit sistem kačenja, RD40 sistem kačenja-aluminijumski, RD40 sistem kačenja-plastični, sistemi za prečišćavanje vazduha)
 • - Zaštita sluha (antifoni, čepovi za uši)
 • - Oprema za zavarivanje (maske, naočari, rukavice, ostala oprema-odeća, obuća)
 • - Zaštitne rukavice (kožne, močene, rukavice otporne na prosecanje, tekstilne, termoizolacione, elektroizolacione, mesarske, rukavice za zaštitu od hemikalija, ansell zaštitne rukavice, work & sport)
 • - Zaštitna i radna odeća (radna odela-odeća, bluza, radne pantalone i radni kombinezoni, jakne i prsluci, dukserice, majice, košulje, pantalone, kišna odela, kabanice, odeća visoke vidljivosti, oprema za rad sa motornom testerom, odeća protiv hemikalija, odeća za ekstremnu hladnoću, toplootporna i vatrootporna odeća, kape, kačketi...)
 • - Zaštitna i radna obuća (vodootporna obuća, obuća za specijalne namene, bele cipele, klompe, papuče, čarape)
 • - Zaštita od pada (sigurnosni pojasevi, užad i apsorberi, uređaji za ograničavanje pada i blokatori pada, uređaji za pričvršćivanje, konektori i karabineri)
 • - Proizvodi za jednokratnu upotrebu (rukavice, kape, kecelje)

Seibl Trade HTZ oprema izrađuje se od najkvalitetnijih i atestiranih materijala, što garantuje vrhunsku bezbednost i kvalitet života radnika na radnom mestu. Ukoliko želite da Vaši radnici budu prepoznatljivi, nudimo uslužno brendiranje (vez i štampa) proizvoda kupljenih kod nas.

Uz kompletan asortiman, permanentnu edukaciju i praćenje najnovijih kretanja na tržištu Evrope i naše zemlje, spremni smo da odgovorimo i na najkompleksnije zahteve u oblasti zaštite na radu. Kao dokaz naše spremnosti da se stalno razvijamo i usavršavamo uveli smo SRPS ISO 9001:2008 standard za menadžment kvalitetom.

Seibl Trade HTZ oprema – garant bezbednosti Vaših radnika!
Kompletan program za zaštitu radnika renomiranih svetskih proizvođača.

Seibl Trade HTZ oprema, Bulevar Mihajla Pupina 10g/s1, YUBC-Yu Business Centar, Novi Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zoran Josipovic
  11.05.2017 07:42

  Zastitne rukavice,kozne,mocene,rukavice otporne na prosecanje,tekstilne, termoizolacione,elektroizolacione,mesarske,rukavice za zastitu od hemikalija,ansell zastitne rukavice,work i sport.

  Maja Matic
  13.03.2017 09:43

  Svojim bogatim i pazljivo izabranim asortimanom,preduzece Seibl Trade se trudi da vam obezbedi sto kvalitetnija i adekvatnija sredstva zastite na radu.Asortiman najpoznatijih proizvodjaca na jednom mestu.

  Firme u blizini

  Mivatex zaštitna oprema, Mitrovdanska 23, Voždovac, Voždovac, Beograd
  Proizvodnja radnih uniformi S&D Tekstil, Autoput za Zagreb 18, Novi Beograd, Beograd
  Studio 2-M radne uniforme, Jelenka Mihajlovica 21. Karaburma, Palilula, Beograd