O nama - ZABAVNI PARK STARLI ROĐENDAONICA

Na Novom naselju, u Novom Sadu nalazi se najveći i najsavremeniji Zabavni park Starli koji već devet godina sa decom deli osmehe tokom njihovih rođendanskih proslava. Tokom ovih godina Starli je postao sinonim za mesto gde se lepše raste i za najbolje rođendanske proslave za decu do 10 godina.

Šta je drugačije u najboljem mestu za proslavu dečijih rođendana u Novom Sadu?

 • aktivna igra i obilje zabave slavljenika ili slavljenica sa najbližim drugarima u najvećem zabavnom parku u Novom Sadu,
 • organizovanje prave igranke u sali za proslave uz svetlosne efekte i karaoke program,
 • proslava rođendana na sportskim terenima Zabavnog parka Starli gde se rođendan slavi na zdrav način i uz aktivno druženje i igru,
 • roditelji i prijatelji u kafeu Starli takođe mogu uživati uz kompletan asortiman bezalkoholnog i alkoholnog pića
 • ponuda za proslave rođendana u Zabavnom parku Starli postala je još bolja zahvaljujući aktuelnom popustu i akcijskoj ceni od 400 dinara po detetu radnim danima u svim terminima, kao i vikendom ujutru.

Proslava rođendana u Zabavnom parku Starli

Rođendanska sala koja se nalazi u unutrašnjosti Starlija veoma lako postane pravi podijum za ples i karaoke tokom proslave dečijih rođendana uz svetlosne efekte, ali i prostor za edukaciju gde se održavaju brojne radionice za decu i roditelje.

Pored proslave rođendana u rođendanskoj sali i pevanju karaoka sa društvom, uz svetlosne efekte u rođendaonici, pružamo našim slavljenicima priliku da se nezaboravno provedu na trospratnom lavirintu sa brojnim poligonima, toboganima, igračkama na naduvavanje (Zmaju, Džungli, Penjalici i Palminom ostrvu), kliznim ljuljaškama, vazdušnim topovima sa mekanim lopticama i u bazenima sa lopticama koji se nalaze u igraonici Zabavnog parka.

Za bebe i decu do 3 godine postoji odvojen parterni deo sa toboganom, mini poligonima, lopticama i drugim bezbednim mekanim igračkama.

Poseban ugođaj predstavljaju sportski tereni Zabavnog parka Starli sa velikom letnjom baštom i opremljenim terenom za fudbal, tenis i košarku. Takođe, deca i roditelji posećuju Starli jer se nalazi na Novom naselju pravoj oazi mira nadomak centra grada. Slavljenicima omogućavamo korišćenje sportskog terena u sklopu proslave rođendana, uz doplatu.

Ugostiteljska usluga za decu

Posluženje slanog peciva i sokova, plastični i kartonski tanjirići, čaše, viljuške i salvete.

Ugostiteljska usluga za odrasle

Piće je isključivo iz kafea Starli i naplaćuje se posebno.

Pozivnice

Specijalno dizajnirane Starli pozivnice možete preuzeti pri plaćanju avansa.

Kako se slavi rođendan u Zabavnom parku Starli?

Mališani mogu da uživaju u dvosatnom programu, koji počinje sa prijemom slavljenika/ce, drugara i drugarica, uz nezaobilazno igranje.

Rođendan u Zabavnom parku Starli podrazumeva igranje i avanturu u trospratnom lavirintu sa brojnim poligonima, penjanje i spuštanje niz četiri tobogana, "plivanje" u bazenima sa lopticama, ljuljanje na super kliznim ljuljaškama, korišćenje fudbalskog terena, ali i pevanje i ples uz karaoke. Na klincima i klincezama je samo da odluče šta žele prvo da isprobaju.

Tokom programa, deca se pozivaju u rođendaonicu da grickaju pripremljeno slano posluženje ili se osveže sokićima, a nakon toga i da uživaju u slatkim zalogajima slavljeničke torte.

Posebnu pogodnost za proslavu rođendana imaju bebe i deca do tri godine, za koje postoji odvojen parterni deo sa toboganom, lopticama i drugim mekanim igračkama, koji je bezbedan i stvoren za istraživanje. Za njih je osmišljena posebna rođendanska ponuda po ceni od samo 350 dinara po detetu. Više o ponudi možete pronaći OVDE.

Kafe u prizemlju i galerija su mesto gde se roditelji i drugi pratioci dece opuštaju i spokojno mogu da isprate decu tokom proslave rođusa. Takođe, postoji i besplatan bežični internet (WiFi) za sve posetioce kako biste sa svojim prijateljima podelili najbolje momente sa proslave!

Cena paketa za proslavu rođendana se obračunava po paketu za koji se odlučite i obračunava se po prisutnom detetu.

Ne čekajte dugo, kliknite na starli.rs/rodjendaonica i zakažite proslavu najlepšeg dana u godini vaših mališana baš u Zabavnom parku Starli!

Igraonica i rođendaonica Zabavnog parka Starli, na preko 1.000 kvadratnih metara zatvorenog prostora, posebna je po tome što je je najveći i najsavremeniji prostor u Novom Sadu namenjen aktivnoj zabavi dece uzrasta od jedne do 10 godina.

Sve atrakcije za decu u Starliju raspoređene su prema pravilima metode kretanja (Maria Montessori) koja predstavlja odgovor na prepreke i posledice savremenog života u kom ima sve manje prirodnih izazova, a koji su apsolutno nužni u životu i razvoju dece. Misija Zabavnog parka Starli je pre svega da deci od 1 do 10 godina omogući pravilno razvijanje fizičkih i motornih sposobnosti, kao i bezbedan prostor za igru i razvijanje intelektualnih veština.

Tokom cele godine, u okviru otvorenog i zatvorenog prostora Starlija, održavaju se različite manifestacije koje su posvećene detinjstvu i roditeljstvu.

Šta još možete da očekujete tokom posete Zabavnom parku Starli?

 • jedinstvenu igraonicu u kojoj mogu bezbedno da se igraju deca od 1 do 10 godina,
 • besplatne kreativno - obrazovne programe (ekološke, muzejske, jezičke radionice, kao i radionice roditeljstva za buduće mame i tate)

Zabavni park Starli se prostire na površini od 2.500 m², od kojih 1.000 m² zatvorenog prostora čini igraonica Starli:

 • trospratni lavirint sa velikim toboganom,
 • brojni poligoni unutar lavirinta,
 • atraktivne igračke na naduvavanje – Zmaj, Džungla, Penjalica i Palmino ostrvo,
 • tobogani,
 • veštačke stene za penjanje,
 • vazdušni topovi sa lopticama,
 • klizne ljuljaške,
 • bazeni sa lopticama,
 • stolovi za mali fudbal i stolovi za stoni hokej,
 • Kreativni kutak – za crtanje, čitanje i društvene igre,
 • parterni (odvojeni) deo za decu do 3 godine sa mekanom površinom i plišanim igračkama
 • prostor za presvlačenje beba

U Zabavnom parku Starli možete prirediti rođendansku proslavu za klince, proslaviti krštenje, polazak ili završetak škole ili školice, kao i organizovati tematske priredbe.

Takođe, organizujemo pozorišne predstave, maskenbale, dečije ekskurzije, doček Deda Mraza i novogodišnja druženja.

Radno vreme:

pon - pet 14 - 21.30h;
sub - ned 10 - 21.30h

E-mail: starlizp@gmail.com

Facebook: ZabavniparkStarli

Instagram: @zp_starli

Starli Rođendaonica, Bulevar vojvode Stepe 56, Novi Sad (Novo naselje - Bistrica)

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Zabavni Park Starli Rodjendaonica
 • Starli Rodjendaonica,
 • Rodjendaonica za decu Starli,
 • Zabavni Park Starli Novi Sad,
 • Rodjendaonica u Novom Sadu,
 • Rodjendaonica Starli radno vreme,
 • Rodjendaonica Zabavni Park Starli