Laser War

5.0 | 7 ocena
Ulica: /
Grad: Novi Sad
Laser War
Mobilni: 063/
laserwar.rs

O nama

LASER WAR

Stigao je LASERWAR! Nešto potpuno novo, strava i cool. Nova zabava prepuna adrenalina i zabave, ali to nije sve jer naš moto je Igraj u realnosti...

Da li ste ikad probali ”Counter Strike” uživo, na otvorenom, sa vermin replikama?

LaserWar je upravo to i mnogo više od toga!

Ukoliko ste ljubitelji “ratnih” igara, volite takmičenje, adrenalin i zabavu, LaserWar će vas oboriti sa nogu i to bukvalno!

LaserWar je potpuno nova verzija LaserTaga, samo još luđa, realističnija i brža. Igra koja je unela revoluciju i koju sami kreirate.

Sve što treba da uradite jeste da okupite ekipu, pozovete nas i zakažete termin!

Termin podrazumeva, dostavu opreme na željenu lokaciju za igru, vašu LaserWar borbu u trajanju od puna 2 sata I kompletnu opremu koja podrazumeva verne replike senzore + sve dodatne uređaje koji su vam na raspolaganju za kreiranje raznih scenarija. Da, dobro ste pročitali, možete da igrate bilo gde, kod nas ili na svom omiljenom mestu, jer mi ćemo opremu doneti pravo do vas.

LaserWar možete igrati na vašem omiljenom terenu, dvorištu, izletištu ili parku. Igrajte gde god i kad god, jer kiša, sneg, vetar samo su dodatne motivacije za nas i donose nova, još bolja uzbuđenja.

Naši LASERWAR instruktori/animatori su sve vreme sa igračima na terenu. Uz njih, tu je i profesionalni fotograf, potpuno gratis koji fotografiše igrače tokom igre, a sve fotografije dobijate na svoj mejl. Na raspolaganju vam je i GoPro kojim ćete uhvatiti sve zanimljive trenutke sa vašeg termina i koji će vam naravno kao i slike biti dostavljeni kao najlepša uspomena.

Nakon termina dobijate i detaljnu statistiku za svaki tim i svakog igrača pojedinačno tako da ova avantura postaje još uzbudljivija.

Kakvo je LaserWar oružje?

LaserWar oružje je realistično i pruža pravi doživljaj. U igri se koriste originalne replike oružja koje se koriste prilikom pravih vojnih simulacija. LaserWar oprema je do sada bila dostupna isključivo za policiju i vojsku, a koristi se za napredne obuke i uvežbavanja taktike i sposobnosti, uglavnom specijalnih jedinica, a od sada je dostupna i za sve vas! Najbolja stvar u vezi sa LaserWar igrom je ta da je ona u potpunosti bezbedna i sigurna. Nema projektila, nema povreda. LaserWar je potpuno bezbolna igra, tako da u igri mogu učestvovati i deca. Ekipa može biti sastavljena od 10 i više igrača, različitog ili istog uzrasta.

Koriste se IR laseri baš poput onih u daljinskom uređaju kada palite Vaš TV! Elektronika vodi računa o svemu! Vaše je da se zabavite i ponesete dobru energiju sa sobom.

LaserWar je originalan način da proslavite rođendan, organizujete team building, sastavite svoju ekipu i zakažete termin. Zabava je zagarantovana!

Ostavite komentar

Ocenite firmu

    Firme u blizini

    Idi na vrh strane