O nama - RODJENDAONICA SKY CLUB


Rođendaonica SKY CLUB je jedna od najstarijih rođendaonica u Novom Sadu koja poseduje više od 10 godina iskustva. Ono po čemu se naša rođendaonica izdvaja jeste konstantna animacija dece uz pomoć profesionalnog i stručnog tima animatora koji imaju dugogodišnje iskustvo i maksimalno su posvećeni deci.

Na dve lokacije u gradu nalaze se maštovito uređene rođendaonice namenjene deci uzrasta od 1-14 godina, kao i zaseban deo za roditelje sa obezbeđenim prostorom za pušače. Bogat i raznovrsan program u potpunosti je prilagođen uzrastu dece, a aktivnosti se neprestano smenjuju, tako da mališani uživaju u svakom trenutku proslave: maskenbal, crtanje po licu, pozorišne predstave, pinjata...Izdvajamo preko 15 pozorišnih predstava.

Rođendaonice SKY CLUB 1 i 2 su idealan izbor za organizaciju proslave rođendana dece uzrasta od 1-10 godina. Najmlađim drugarima namenjen je pažljivo opremljen prostor za boravak i igru koji je obložen strunjačama, što garantuje maksimalnu bezbednost. Tokom letnjeg perioda postoji mogućnost organizovanja proslava na otvorenom u prelepom dvorištu koje je namenjeno kako deci, tako i roditeljima.

Iz našeg rođendanskog programa posebno se izdvaja preko 15 lutkarskih i pozorišnih predstava koje su posebno osmišljene, kao i veliki broj kostimiranih junaka za devojčice i dečake. Rođendan Vaše mezimice možete da upotpunite nekim od omiljenih konstimiranih junaka: Zaleđeno kraljevstvo (Ana, Elza i Olaf), Zvončica i Petar Pan, Snežana, Šumska vila, Zimska vila, Zlatokosa, Miki i Mini Mouse, Hello Kitty, Pčelica Maja, Vajana, My Little Pony, Lenji grad....

Dečake će posebno oduševiti junaci kao što su: Spajdermen, Betmen, Ninjago, Moćni rendžer, Nindža kornjače, Klovn, Štrumf, Sunđer Bob, Patrolne šape (Čejs, Maršal, Roki, Zuma, Rabl i Skaj).

Novina u ponudi Rođendaonice SKY CLUB jeste gostovanje štulera sa svojim žonglerskim umećem, kao i vila sa svetlećim krilima. Posebno oduševljenje kod dece svih uzrasta izaziva cirkuska akrobacija sa LED kuglama koje vise na lancima sa kojima sa posebnim umećem barata devojka.

SKY CLUB 3 je gejming centar i PC rođendaonica rezervisana za decu starijeg uzrasta i tinejdžere. U moderno opremljenom prostoru slavljenika i njegove drugare očekuju najmoderniji PC računari i SonyPlaystation konzole sa uvek aktuelnim igricama. Kada požele da se malo razdrmaju predlažemo stoni fudbal, pikado ili airsoft (oprema za streljaštvo). Uz prisustvo animatora i DJ-eve pravimo odlične i nezaboravne žurke u kojima svi uživaju.

Posetite našu Facebook stranicu: skyclubrodjendaonicaa

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 16-22h
subota i nedelja od 10-22h

Rođendaonica SKY CLUB očekuje Vas na dve lokacije u Novom Sadu:
-SKY CLUB 1 i 2 - Ticanova 3
-SKY CLUB 3 - Somborski Bul.121

FOTO BY MONIKA VESIĆ

Iskustva i komentari posetilaca

29.04.2018 11:02
Zoran Mladenovic
Odavno nisam video decu na rodjendanu koja su usrdsredila paznju na luktarsku predstavu..Odusevila me kreativna ponuda Rodjendaonice Sky club Novi Sad..Deca su bila odusevljena raznim crtanim junacima ,koje su imali prilike tu da vide..Bilo je puno kostimiranih junaka..Sama slavljenica je bila Zlatokosa..Pohvale za rodjendaonicu Skyc lub iz Novog sada i organizatore ,koji prilagodjavaju organizaciju rodjendana za sve uzraste
05.04.2018 10:48
Nikola Petrovic
Rodjendaonica Sky club ima jako puno prostorija gde deca mogu da se zabave, svakako je ovo pravo mesto gde malisani mogu da proslave rodjendan u Novom Sadu
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Deca Rođendaonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Rodjendaonica Sky club
  • Sky club,
  • Sky club Novi Sad,
  • Rodjendaonica Sky club,
  • Rodjendaonica Sky club radno vreme,
  • Rodjendaonica u Novom Sadu,
  • Dečija igraonica Sky club,
  • proslava rođendana,
  • proslava rođendana u Novom Sadu