Rodjendaonica Sky club

4.9 | 9 ocena
Ulica: Ticanova 3
Grad: Novi Sad
Rodjendaonica Sky club
Telefon: 021/
Mobilni: 064/
www.skyclub.rs

O nama

ROĐENDAONICA SKY CLUB

Rođendaonica SKY CLUB je jedna od najstarijih rođendaonica u Novom Sadu koja poseduje više od 10 godina iskustva. Ono po čemu se naša rođendaonica izdvaja jeste konstantna animacija dece uz pomoć profesionalnog i stručnog tima animatora koji imaju dugogodišnje iskustvo i maksimalno su posvećeni deci.

Na dve lokacije u gradu nalaze se maštovito uređene rođendaonice namenjene deci uzrasta od 1-14 godina, kao i zaseban deo za roditelje sa obezbeđenim prostorom za pušače. Bogat i raznovrsan program u potpunosti je prilagođen uzrastu dece, a aktivnosti se neprestano smenjuju, tako da mališani uživaju u svakom trenutku proslave: maskenbal, crtanje po licu, pozorišne predstave, pinjata...Izdvajamo preko 15 pozorišnih predstava.

Rođendaonice SKY CLUB 1 i 2 su idealan izbor za organizaciju proslave rođendana dece uzrasta od 1-10 godina. Najmlađim drugarima namenjen je pažljivo opremljen prostor za boravak i igru koji je obložen strunjačama, što garantuje maksimalnu bezbednost. Tokom letnjeg perioda postoji mogućnost organizovanja proslava na otvorenom u prelepom dvorištu koje je namenjeno kako deci, tako i roditeljima.

Iz našeg rođendanskog programa posebno se izdvaja preko 15 lutkarskih i pozorišnih predstava koje su posebno osmišljene, kao i veliki broj kostimiranih junaka za devojčice i dečake. Rođendan Vaše mezimice možete da upotpunite nekim od omiljenih konstimiranih junaka: Zaleđeno kraljevstvo (Ana, Elza i Olaf), Zvončica i Petar Pan, Snežana, Šumska vila, Zimska vila, Zlatokosa, Miki i Mini Mouse, Hello Kitty, Pčelica Maja, Vajana, My Little Pony, Lenji grad....

Dečake će posebno oduševiti junaci kao što su: Spajdermen, Betmen, Ninjago, Moćni rendžer, Nindža kornjače, Klovn, Štrumf, Sunđer Bob, Patrolne šape (Čejs, Maršal, Roki, Zuma, Rabl i Skaj).

Novina u ponudi Rođendaonice SKY CLUB jeste gostovanje štulera sa svojim žonglerskim umećem, kao i vila sa svetlećim krilima. Posebno oduševljenje kod dece svih uzrasta izaziva cirkuska akrobacija sa LED kuglama koje vise na lancima sa kojima sa posebnim umećem barata devojka.

SKY CLUB 3 je gejming centar i PC rođendaonica rezervisana za decu starijeg uzrasta i tinejdžere. U moderno opremljenom prostoru slavljenika i njegove drugare očekuju najmoderniji PC računari i SonyPlaystation konzole sa uvek aktuelnim igricama. Kada požele da se malo razdrmaju predlažemo stoni fudbal, pikado ili airsoft (oprema za streljaštvo). Uz prisustvo animatora i DJ-eve pravimo odlične i nezaboravne žurke u kojima svi uživaju.

Posetite našu Facebook stranicu:

Radno vreme:

ponedeljak – petak od 16-22h
subota i nedelja od 10-22h

Rođendaonica SKY CLUB očekuje Vas na dve lokacije u Novom Sadu:

-SKY CLUB 1 i 2 - Ticanova 3
-SKY CLUB 3 - Somborski Bul.121

FOTO BY MONIKA VESIĆ

Cenovnik

1. Zakup prostora u trajanju od 2,5 sata
9.500 dinara
2. Zakup prostora u trajanju od 2 sata
9.000 dinara
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zoran Mladenovic
  29.04.2018 11:02

  Odavno nisam video decu na rodjendanu koja su usrdsredila paznju na luktarsku predstavu..Odusevila me kreativna ponuda Rodjendaonice Sky club Novi Sad..Deca su bila odusevljena raznim crtanim junacima ,koje su imali prilike tu da vide..Bilo je puno kostimiranih junaka..Sama slavljenica je bila Zlatokosa..Pohvale za rodjendaonicu Skyc lub iz Novog sada i organizatore ,koji prilagodjavaju organizaciju rodjendana za sve uzraste

  Nikola Petrovic
  05.04.2018 10:48

  Rodjendaonica Sky club ima jako puno prostorija gde deca mogu da se zabave, svakako je ovo pravo mesto gde malisani mogu da proslave rodjendan u Novom Sadu

  Firme u blizini

  Rodjendaonica Kreativni klub Novi Sad, Marka Miljanova 7, Novi Sad
  Rođendaonica Playroom, Rumenačka 142, Veselina Masleše 32a, Novi Sad
  Caffe igraonica Jungle mania, Bulevar Patrijaha Pavla 14c, Novi Sad
  Zabavni Park Starli Rodjendaonica, Bulevar Vojvode Stepe 56, Novi Sad
  Kids Club 021, Branka Bajića 9ž, Novi Sad
  Event Centar As, Ilije Ognjanovića 8, Novi Sad