Dodaj firmu

DVORIŠTANCE - Kreativna radionica

Rođendaonica i čuvaonica za decu Dvorištance idealno je mesto da vaše dete provede sadržajan dan na otvorenom kada god je to moguće. Organizujemo proslave rođendana u dvorištu, kao i dnevni boravak za decu, koji uključuje ishranu.
Pročitaj više

Jovana Živanovića 34, Sremski Karlovci
Novi Sad

Kids Academy kreativna radionica

Potpuno jedinstveno mesto Kids Academy istovremeno predstavlja vrtić, day care, rođendaonicu i didaktički edukativni centar. Nalazimo se u ulici Stevana Mokranjca 29 i sa ponosom predstavljamo sve ono što naš centar čini zaista posebnim mestom za decu.
Pročitaj više

Stevana Mokranjca 29
Novi Sad

About English edukativni centar i kreativna radionica

Škola engleskog jezika za decu About English nalazi se u Novom Sadu, u Bulevaru Oslobođenja 46c i namenjena je deci uzrasta od 3 do 11 godina, odnosno od najranijeg uzrasta u kojem se govor kvalitetnije ispoljava, pa sve do završetka mlađih razreda osnovne škole.
Pročitaj više

Bulevar Oslobodjenja 46c
Novi Sad

Iskra Znanja edukativni centar

Znanje jeste moć i to moć koja im omogućava napredak, mnogo samopouzdanja i siguran uspeh! Porazgovarajte sa svojom decom i javite nam se što pre. Mi smo edukativni centar „Iskra znanja“ i kod nas osmaci mogu pohađati pripremnu nastavu za polaganje male mature iz svih sedam predmeta (srpski jezik, matematika, istorija, geografija, fizika, biologija i hemija).
Pročitaj više

Bulevar Evrope 13
Novi Sad

Edukativni centar Školarko

Edukativni centar Školarko je najbolji drug mališana predškolskog i školskog uzrasta koji im pomaže u učenju, ali i značajan oslonac roditeljima u vaspitanju dece. Kroz razne edukativne i zabavne aktivnosti doprinosi se potpunom intelektualnom razvoju dece.
Pročitaj više

Bulevar Cara Lazara 41
Novi Sad

Produženi boravak Mali Genijalac

Ukoliko želite da Vaše dete stekne nova znanja i iskustva, uči i druži se sa vršnjacima, Mali Genijalac je prava adresa za sve učenike od I do IV razreda. Ono po čemu se naš boravak izdvaja jeste PROSTOR BEZ INTERNETA I MOBILNIH TELEFONA.
Pročitaj više

Futoška 74
Novi Sad

Edukativni centar LogikoNS

Edukativni centar LogikoNS je kuća u kojoj se logički uči, igra i brine o deci uzrasta od 7 do 11 godina. U prijatnom ambijentu realizuju se kreativne radionice, časovi engleskog jezika i popularne STEM radionice od strane stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom.
Pročitaj više

Sestara Ninković 2a
Novi Sad

Kids Academy decija radionica

U Kids Academy dnevnom boravku program se odvija na tri jezika - srpskom, ruskom i engleskom jeziku i svoje dete možete upisati u bilo koji od njih. Naš stručni tim, sa licenciranim vaspitačima, pedagozima i psiholozima, čini srce našeg centra, a njihovo iskustvo i osećajnost prema deci osiguravaju prijatnu atmosferu, otvarajući deci svet bogat raznolikošću i zadovoljstvom.
Pročitaj više

Stevana Mokranjca 29
Novi Sad

Kidz edukativni centar

Edukativni centar KIDZ Novi Sad najbolji je saveznik svima vama koji želite svoje dete da usmerite na pravi put još pre polaska u školu, ali tako da se ono usput i dobro zabavi. Nalazimo se u Bantskoj 10, u Novom Sadu i spremni smo da vas uputimo u sve tajne kvalitetnog učenja uz dobru zabavu od najranijih dana.
Pročitaj više

Banatska 10
Novi Sad

Escape Room za decu Little Door 404

Little Door 404 je igraonica i rođendaonica za decu uzrasta od 7 do 12 godina koja nudi originalne i posebne proslave rođendana uz igranje Escape Room igara, prilagođenih njihovom uzrastu.
Pročitaj više

Lovćenska 2
Novi Sad

Dečija luka Dnevni boravak

Osnovni program Dečije luke namenjen je prvenstveno sadašnjim i budućim školarcima uzrasta od 1. do 4. razreda, kako bismo im omogućili lakše savladavanje gradiva, pomoć pri izradi domaćih zadataka, ali i kvalitetno provedeno vreme sa vršnjacima, uz stručan nadzor.
Pročitaj više

Janka Čmelika 5
Novi Sad
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane