Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Pranje jastuka
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Pranje jastuka

Jastuk je veoma bitan za zdrav i kvalitetan san. Ali, da li ste se nekada zapitali da li ga delite sa nekim? Pri tome ne mislimo na vašu lepšu/jaču polovinu, već na male, ružne grinje, kojima je na jastuku udobno isto koliko i vama, i nemaju nameru da se isele odatle.

pranje jastuka

Ako se jastuk kvalitetno opere, i carstvo grinja će nestati. Naš tekst je predlog da pranje jastuka prepustite profesionalcima kako biste bili 100% sigurni da je čist.

Kako se pere jastuk?

Verovatno ste mnogo puta sami prali jastuke, i onda svakako znate da to nije sasvim lak posao. Ponekad, kada se jastuci stave u veš mašinu, na neodgovarajuću temperaturu u odnosu na materijal izrade, jastuk se može u potpunosti deformisati, tako da postaje neupotrebljiv. Setite se ceđenja jastuka – vode je bilo svuda po kući, pre nego što ste stigli do terase i žice za sušenje...

Ukoliko imate više jastuka, i odnesete ih u perionicu veša, oni će biti sortirani prema vrsti i veličini. Postoje razne vrste jastuka, kao što su oni sa poliesterskim veštačkim punjenjem, jastuci sa memorijskom penom, čistom penom, kao i perjani jastuci.

Perionice veša se profesionalno bave kompletnim ili pojedinačnim pranjem. Jastuci koje donesete biće oprani, osušeni i spremni za preuzimanje. Ako vam je pranje jastuka predstavljalo određeni problem, to sada možete veoma lako rešiti.

Usluga pranja jastuka se obavlja vrlo brzo, veoma kvalitetno i što je najvažnije, po izuzetno povoljnim cenama.

Pranje jastuka iskustva

Često se dešava da na jastuku imamo različite fleke. Ponekad ih je skoro nemoguće ukloniti, pa pomišljamo da bacimo jastuk koji smo skupo platili. Za tim nema potrebe, biće neophodno jedino da pranje prepustite profesionalnom servisu.

Perionice veša koriste najsavremenije mašine za pranje i sušenje, a uz to i kvalitetne deterdžente i omekšivače za negu.

pranje jastuka cena

Pošto se zna da živimo u vremenu koje je veoma brzog ritma, perionice veša su proširile spektar svojih usluga na preuzimanje i dostavu opranih jastuka. Obično  je ova usluga sasvim besplatna, ali je najbolje da se o tom delu informišete kod odabrane perionice.

U dogovoreno vreme, osoblje će doći na vašu adresu, preuzeti jastuke za pranje, i nakon izvršene usluge, biće isporučeni čisti i uredno upakovani.

Ljudi vole da znaju da se sve mašine, nakon što se opere jedna tura veša, sterilišu posebnim preparatima, nakon čega su one spremne za sledeću upotrebu. Mašine su mali potrošači električne energije, i ispunjavaju najstrože zahteve kada je u pitanju zaštita životne sredine i nivo buke koju proizvode tokom pranja.

Sušenje se obavlja na pažljivo odabranim temperaturama u zavisnosti od materijala od koga je jastuk sačinjen.

Kao što vidimo iz celog teksta, da biste sebi uštedeli vreme, trud a i novac, i pri tome dobili profesionalnu uslugu, zaista je najbolje rešenje da pranje jastuka prepustite perionicama.

Pranje jastuka cena:

Cena pranja jastuka zavisi od materijala od koga je izrađen. Tako za pranje i sušenje jastuka od sintetike treba izdvojiti od 350 din. do 500 dinara, a za perjane jastuke, u proseku oko 650 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate perionice veša koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.  

Iskustva i preporuke posetilaca

04.09.2018
Zeljana Jeremic

Po mom misljenju pranje jastuka treba raditi redovno kako bi se zastitili od raznih bakterija koje tu mogu da se nakupe.

06.09.2017
Milen Jovanovic

Kako god da okrenete mora pranje jastuka da se posebno plati. Pri tome, veoma je vazno da sto se tice pranja jastuka zaista potrazite neko dobro mesto na kojem zaista koriste prave preparate koji su namenjeni toj svrsi.

05.09.2017
Marina Zivkovic

Naravno da je veoma bitno da svi jastuci budu bas onako pravog kvaliteta. Sve druge stvari su licno sto se mene dalje tice samo gubljenje vremena. Ne treba nista dalje da brinete.

04.05.2017
Filip Milutinovic

Svako prajne jastuka je nesto sto bi posebno trebalo da se uradi.

21.04.2017
Jovana Milinkovic

U svakom slucaju pranje jastuka nije nesto sto je posebno jeftino. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

20.04.2017
Filip Milutinovic

Koliko mi se samo cini, mora ono da se uradi na jedan kvalitetan nacin. Nista tu nije neobicno.

07.04.2017
Lea Stankovic

Uvek je rpanje jastuka moglo da se uradi bez nekih vecih problema. Nema tu po meni zaisat nista cudno i neobicno.

06.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po meni je sigurno pranje jastuka nesto sto treba i mora da se pre ili kasnije plati. Sve drugo po meni je samo gubljenje vremena i nisat vise od toga.

22.03.2017
Simona Vucinic

U svakom slucaju ovo ne treba da bude nesto sto cete previse cesto da radite.

21.03.2017
Todor Markovic

Po meni u svakom slucaju je ovo nesto sto nikako nije bas jeftino.

21.03.2017
Marta Dencevic

U svakom slucaju po meni treba da se dosta plati. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

08.03.2017
Janko Zivanovic

Ukoliko prepustite da vam ovo radi neka druga zena, onda cete pre ili kasnije biti u nekom vecem problem.

02.03.2017
Ljubinka Sreckovic

Sto se mene licno tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

02.03.2017
Petar Jankovic

U svakom slucaju je ovo nesot sto debelo treba da se plati. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.

13.02.2017
Nikolina Pantelic

Sto se mene licno tice, sve drugo je daleko manje vazno. Sto se toga tice, veoma je vazno da se odlucite za kvalitet.

17.01.2017
Ivan Stojanovic

Ovo je ipak nesto sto realno i sami mozete da uradite bez nekih veecih problema.

28.12.2016
Jana Stankovic

Sto se tice pranja jastuka, odmah treba da znate da bas oko ovoga treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje ako mene pitate mozete da imate puno poverenje.

27.12.2016
Marko Petrovic

Po pitanju pranja jastuka, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto u koje mozete ako mene pitate da imate puno poverenje.

12.12.2016
Biljana Brankovic

Licno mislim da po pitanju pranja vesa i jastuka, svaka zena treba da odi licno racuna a ne da to prepusta nekim profesionalnim perionicama.

09.12.2016
Dusan Markovic

Posto je jastuk ipak nesto na cemu cesto spavamo, uvek je najbolje da nekoliko puta godisnje se opredelite za to da ga operete, kako biste smanjili mogucnost prenosenja nekih bakterija.