Dodaj firmu

Milena Petrović - Hemijsko čišćenje i pranje veša

Brzo i kvalitetno čištimo, peremo, peglamo i farbamo sve tekstilne proizvode, kao i predmete od kože. Usluge nudimo samcima, studentima, porodicama, kao i pravnim licima.
Pročitaj više

Vojvode Vlahovića 5
Voždovac, Beograd

Koton Ina Perionica veša

Perionica veša Koton Ina nalazi se na Ledinama. Vrši uslužno pranje veša, stolnjaka, posteljina, kompletnog hotelskog i restoranskog programa.
Pročitaj više

Hristofora Žefarovića 36
Novi Beograd, Beograd

Perionica veša C&A Power

Perionica veša C&A Power se bavi industrijskim pranjem, štirkanjem, sušenjem i peglanjem veša. Raspolažemo sa najboljim mašinama i pri pranju i oplemenjivanju veša koristimo ekološka sredstva. Pridružite se velikom broju naših zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Vojvode Skopljanca 29
Voždovac, Beograd

Perionica veša Plan B

Perionica veša Plan B nudi usluge pranja, sušenja i peglanja veša, kao i hemijsko čišćenje na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu. Naše usluge su dostupne kako fizičkim, tako i pravnim licima, a najbolja potvrda kvaliteta rada jesu brojni zadovoljni klijenti.
Pročitaj više

Narodnih Heroja 25
Novi Beograd, Beograd

Pranje jastuka Hemijsko čišćenje Novitet

Očistite sve što poželite, izaberite hemijsko čišćenje Novitet kod botaničke bašte i Rudarsko-geološkog fakulteta. U našoj specijalizovanoj radnji nudimo usluge pranja, peglanja i bojenja odeće, kao i hemijsko čišćenje garderobe, krzna, kože, svile
Pročitaj više

Takovska 42
Palilula, Beograd

Pranje jastuka Nacisto Cisto

Prioritet našeg rada je perfektno pružena usluga, koja prati najviše standarde po pitanju kvaliteta rada, odgovornosti i ažurnosti pri istom. Nastojimo da postanemo Vaš siguran oslonac kada Vam zatreba hemijsko čišćenje najrazličitijih materijala!
Pročitaj više

Bul. Zorana Đinđića 101, lok.31
Novi Beograd, Beograd

Banjica hemijsko ciscenje

Hemijsko čišćenje i perionica veša "Banjica" nalazi se u okviru TPC Banjica u Paunovoj ulici broj 24, na Voždovcu. Postojimo i radimo od 1998. godine u Beogradu, pružajući svojim sugrađanima najviši vid perfektne usluge po pitanju hemijskog čišćenja i pranja veša.
Pročitaj više

Paunova 24, lokal 49, Banjica, Beograd
Voždovac, Beograd

Pranje jastuka Raša

Prepusitite brigu o čistoći Vašeg veša pravim profesionalcima, izaberite perionicu veša Raša koja postoji i uspešno radi od 1969. godine. Na dve lokacije u Beogradu očekuje Vas pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje i boljenje odeće, po najvišim standardima
Pročitaj više

Mutapova 51, Vračar
Vračar, Beograd

Pranje jastuka Glanc Wash

Perionica veša i hemijsko čišćenje Glanc Wash se bavi profesionalnim pranjem, sušenjem i peglanjem veša, posteljine, stolnjaka, ćebadi, jorgana
Pročitaj više

Svetog Klimenta 37
Zvezdara, Beograd

Pranje jastuka Wash center

Perionice veša WASH CENTAR nalaze se na dve lokacije u gradu i nude Vam usluge pranja i sušenja veša, po najvišim standardima. Specijalnom kombinacijom sredstava i programa profesionalnih mašina već dugi niz godina ispunjavamo želje naših klijenata.
Pročitaj više

Dragise Brasovana 1, Jurija Gagarina 219b
Novi Beograd, Beograd

Jastuk je veoma bitan za zdrav i kvalitetan san, a pranje jastuka je neophodno da bi ovo bilo moguce.. Ali, da li ste se nekada zapitali da li ga delite sa nekim? Pri tome ne mislimo na vašu lepšu/jaču polovinu, već na male, ružne grinje, kojima je na jastuku udobno isto koliko i vama, i nemaju nameru da se isele odatle.

Ako se jastuk kvalitetno opere, i carstvo grinja će nestati. Naš tekst je predlog da pranje jastuka prepustite profesionalcima kako biste bili 100% sigurni da je čist.

Kako se pere jastuk?

Verovatno ste mnogo puta sami prali jastuke, i onda svakako znate da to nije sasvim lak posao. Ponekad, kada se jastuci stave u veš mašinu, na neodgovarajuću temperaturu u odnosu na materijal izrade, jastuk se može u potpunosti deformisati, tako da postaje neupotrebljiv. Setite se ceđenja jastuka – vode je bilo svuda po kući, pre nego što ste stigli do terase i žice za sušenje...

Ukoliko imate više jastuka, i odnesete ih u perionicu veša, oni će biti sortirani prema vrsti i veličini. Postoje razne vrste jastuka, kao što su oni sa poliesterskim veštačkim punjenjem, jastuci sa memorijskom penom, čistom penom, kao i perjani jastuci.

Perionice veša se profesionalno bave kompletnim ili pojedinačnim pranjem. Jastuci koje donesete biće oprani, osušeni i spremni za preuzimanje. Ako vam je pranje jastuka predstavljalo određeni problem, to sada možete veoma lako rešiti.

Usluga pranja jastuka se obavlja vrlo brzo, veoma kvalitetno i što je najvažnije, po izuzetno povoljnim cenama.

Pranje jastuka iskustva

Često se dešava da na jastuku imamo različite fleke. Ponekad ih je skoro nemoguće ukloniti, pa pomišljamo da bacimo jastuk koji smo skupo platili. Za tim nema potrebe, biće neophodno jedino da pranje prepustite profesionalnom servisu.

Perionice veša koriste najsavremenije mašine za pranje i sušenje, a uz to i kvalitetne deterdžente i omekšivače za negu.

Pošto se zna da živimo u vremenu koje je veoma brzog ritma, perionice veša su proširile spektar svojih usluga na preuzimanje i dostavu opranih jastuka. Obično  je ova usluga sasvim besplatna, ali je najbolje da se o tom delu informišete kod odabrane perionice.

U dogovoreno vreme, osoblje će doći na vašu adresu, preuzeti jastuke za pranje, i nakon izvršene usluge, biće isporučeni čisti i uredno upakovani.

Ljudi vole da znaju da se sve mašine, nakon što se opere jedna tura veša, sterilišu posebnim preparatima, nakon čega su one spremne za sledeću upotrebu. Mašine su mali potrošači električne energije, i ispunjavaju najstrože zahteve kada je u pitanju zaštita životne sredine i nivo buke koju proizvode tokom pranja.

Sušenje se obavlja na pažljivo odabranim temperaturama u zavisnosti od materijala od koga je jastuk sačinjen.

Kao što vidimo iz celog teksta, da biste sebi uštedeli vreme, trud a i novac, i pri tome dobili profesionalnu uslugu, zaista je najbolje rešenje da pranje jastuka prepustite perionicama.

Pranje jastuka cena:

Cena pranja jastuka zavisi od materijala od koga je izrađen. Tako za pranje i sušenje jastuka od sintetike treba izdvojiti od 350 din. do 500 dinara, a za perjane jastuke, u proseku oko 650 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate perionice veša koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta.  

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane