Banjica hemijsko ciscenje

  • 4
4.13 | 8 ocena

O nama - BANJICA HEMIJSKO ČIŠĆENJE


Zanatska radnja za hemijsko čišćenje i perionica veša "Banjica" nalazi se u okviru TPC Banjica u Paunovoj ulici broj 24, na Voždovcu. Postojimo i radimo od 1998. godine u Beogradu, pružajući svojim sugrađanima najviši vid perfektne usluge po pitanju hemijskog čišćenja i pranja veša. Konstantnim usavršavanjem metoda i tehnika koje prilikom svog rada koristimo, nastojimo da Vam budemo na usluzi kada Vam zatreba odgovorna, kvalitetna i efikasna usluga pranja i čišćenja odeće.

Domen naših usluga obuhvata uslužno:

  • - hemijsko čišćenje krzna
  • - hemijsko čišćenje kože
  • - farbanje odeće
  • - pranje veša


Stvarajući godinama unazad prepoznatljiv kvalitet u pružanju usluga hemijskog čišćenja i pranja veša, zadobili smo poverenje velikog broja naših klijenata, čija smo srdačna preporuka. Izuzetno velik broj zadovoljnih klijenata, naša je najveća motivacija za daljim radom. Omogućiti Vam da imate blistavo čist i mirisan veš u svakom trenutku, misija je kojoj težimo prilikom svog rada.

Budući da je odevne predmete od kože i krzna, veoma teško temeljno očistiti bez potencijalnog oštećenja klasičnim pranjem u veš mašinama, mi Vam preporučujemo da brigu o Vama dragim delovima garedobe od kože i krzna prepustite profesionalcima u svom poslu.

Prilikom svog rada naš tim koristi isključivo proverena sredstava za hemijsko čišćenje Vaše garderobe od kože i krzna, kako bi ista zadobila svoj nekadašnji sjaj. Posebne metode čišćenja omogućavaju nam da Vam garantujemo da Vaši odevni predmeti neće biti oštećeni, niti će promeniti boju tokom pranja.

Takođe naša parionica "Banjica" može da Vam omogući farbanje odeće uz najviši vid perfektnosti pri radu. Bilo da želite Vašoj staroj garderobi da vratite stari sjaj ili da Vašu novu garderobu imate u drugoj boji, naša usluga frabanja odeće Vam je na raspolaganju.

Opredelite se za efikasno hemijsko čišćenje krzna i kože, kao i farbanje odeše po najpovoljnijim cenama. Perionica veša za Vašu besprekorno čistu i mirisnu garderobu.
Vama na usluzi.

Zanatska radnja za hemijsko čišćenje "Banjica", Voždovac.

Iskustva i preporuke posetilaca

30.05.2017 07:38
Sanja Kekic

Prilikom svog rada ovaj tim koristi iskljucivo proverena sredstava za hemijsko ciscenje vase garderobe od koze i krzna,kako bi ista zadobila svoj nekadasnji sjaj. Posebne metode ciscenja omogucavaju im da vam garantuju da vasi odevni predmeti nece biti osteceni.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Hemijsko ciscenje
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Banjica hemijsko ciscenje
  • banjica hemijsko ciscenje,
  • hemijsko ciscenje banjica,
  • banjica hemijsko ciscenje radno vreme