Banjica hemijsko ciscenje

4.1 | 8 ocena
Ulica: Paunova 24, lokal 49, Banjica, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Banjica hemijsko ciscenje
Telefon: 011/

O nama

Zanatska radnja za hemijsko čišćenje i perionica veša "Banjica" nalazi se u okviru TPC Banjica u Paunovoj ulici broj 24, na Voždovcu. Postojimo i radimo od 1998. godine u Beogradu, pružajući svojim sugrađanima najviši vid perfektne usluge po pitanju hemijskog čišćenja i pranja veša. Konstantnim usavršavanjem metoda i tehnika koje prilikom svog rada koristimo, nastojimo da Vam budemo na usluzi kada Vam zatreba odgovorna, kvalitetna i efikasna usluga pranja i čišćenja odeće.

Domen naših usluga obuhvata uslužno:

 • hemijsko čišćenje krzna
 • hemijsko čišćenje kože
 • farbanje odeće
 • pranje veša


Stvarajući godinama unazad prepoznatljiv kvalitet u pružanju usluga hemijskog čišćenja i pranja veša, zadobili smo poverenje velikog broja naših klijenata, čija smo srdačna preporuka. Izuzetno velik broj zadovoljnih klijenata, naša je najveća motivacija za daljim radom. Omogućiti Vam da imate blistavo čist i mirisan veš u svakom trenutku, misija je kojoj težimo prilikom svog rada.

Budući da je odevne predmete od kože i krzna, veoma teško temeljno očistiti bez potencijalnog oštećenja klasičnim pranjem u veš mašinama, mi Vam preporučujemo da brigu o Vama dragim delovima garedobe od kože i krzna prepustite profesionalcima u svom poslu.

Prilikom svog rada naš tim koristi isključivo proverena sredstava za hemijsko čišćenje Vaše garderobe od kože i krzna, kako bi ista zadobila svoj nekadašnji sjaj. Posebne metode čišćenja omogućavaju nam da Vam garantujemo da Vaši odevni predmeti neće biti oštećeni, niti će promeniti boju tokom pranja.

Takođe naša parionica "Banjica" može da Vam omogući farbanje odeće uz najviši vid perfektnosti pri radu. Bilo da želite Vašoj staroj garderobi da vratite stari sjaj ili da Vašu novu garderobu imate u drugoj boji, naša usluga frabanja odeće Vam je na raspolaganju.

Opredelite se za efikasno hemijsko čišćenje krzna i kože, kao i farbanje odeše po najpovoljnijim cenama. Perionica veša za Vašu besprekorno čistu i mirisnu garderobu.
Vama na usluzi.

Zanatska radnja za hemijsko čišćenje "Banjica", Voždovac.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sanja Kekic
  30.05.2017 07:38

  Prilikom svog rada ovaj tim koristi iskljucivo proverena sredstava za hemijsko ciscenje vase garderobe od koze i krzna,kako bi ista zadobila svoj nekadasnji sjaj. Posebne metode ciscenja omogucavaju im da vam garantuju da vasi odevni predmeti nece biti osteceni.

  Firme u blizini

  Hemijsko čišćenje Novitet, Takovska 42, Palilula, Beograd
  Hemijsko ciscenje i bojenje Mića, Jug Bogdanova 14, Beograd, Savski venac, Beograd
  Hemijsko čišćenje i bojenje Raša, Mutapova 51, Vračar, Beograd
  Hemijsko čišćenje Miss Clean, Braničevska 9, Vračar, Beograd
  Glanc Wash hemijsko čišćenje, Svetog Klimenta 37, Zvezdara, Beograd
  Maxi cleaning radnja za hemijsko ciscenje, Jurija Gagarina 14i, Djordja Stanojevica 11d, Krusevacka 34, Novi Beograd, Beograd
  Dry Cleaning - Hemijsko čišćenje i krojačke usluge, Cara Dušana 20, Stari grad, Beograd
  Hemijsko čišćenje Delfin, Resavska 30, Vračar, Beograd
  Ekspress Hemijsko čišćenje, Francuska 35, Stari grad, Beograd