Dodaj firmu

Milena Petrović - Hemijsko čišćenje i pranje veša

Brzo i kvalitetno čištimo, peremo, peglamo i farbamo sve tekstilne proizvode, kao i predmete od kože. Usluge nudimo samcima, studentima, porodicama, kao i pravnim licima.
Pročitaj više

Vojvode Vlahovića 5
Voždovac, Beograd

Koton Ina Perionica veša

Perionica veša Koton Ina nalazi se na Ledinama. Vrši uslužno pranje veša, stolnjaka, posteljina, kompletnog hotelskog i restoranskog programa.
Pročitaj više

Hristofora Žefarovića 36
Novi Beograd, Beograd

Perionica veša C&A Power

Perionica veša C&A Power se bavi industrijskim pranjem, štirkanjem, sušenjem i peglanjem veša. Raspolažemo sa najboljim mašinama i pri pranju i oplemenjivanju veša koristimo ekološka sredstva. Pridružite se velikom broju naših zadovoljnih k...
Pročitaj više

Vojvode Skopljanca 29
Voždovac, Beograd

Perionica veša Plan B

Perionica veša Plan B nudi usluge pranja, sušenja i peglanja veša, kao i hemijsko čišćenje na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu. Naše usluge su dostupne kako fizičkim, tako i pravnim licima, a najbolja potvrda kvaliteta rada jesu brojni z...
Pročitaj više

Narodnih Heroja 25
Novi Beograd, Beograd

Peglanje veša Miss Clean

Hemijsko čišćenje Miss Clean poseduje najsavremenije mašine za suvo hemisko čišćenje, mašinu za mokro hemijsko čišćenje, profesionalne pegle i sušare. U sluge koje nudimo su hemijsko čišćenje, profesionalno peglanje, pranje veša, sitne prep...
Pročitaj više

Braničevska 9
Vračar, Beograd

Peglanje veša Nacisto Cisto

Prioritet našeg rada je perfektno pružena usluga, koja prati najviše standarde po pitanju kvaliteta rada, odgovornosti i ažurnosti pri istom. Nastojimo da postanemo Vaš siguran oslonac kada Vam zatreba hemijsko čišćenje najrazličitijih mate...
Pročitaj više

Bul. Zorana Đinđića 101, lok.31
Novi Beograd, Beograd

Peglanje veša HeMobiL

Potrebe i zahtevi klijenata na prvom mestu! Efikasna usluga, kvalitetan rad, pristupačne cene i zadovoljstvo klijenata su naš glavni adut i najveća motivacija.
Pročitaj više

Zaplanjska 22
Voždovac, Beograd

Banjica hemijsko ciscenje

Hemijsko čišćenje i perionica veša "Banjica" nalazi se u okviru TPC Banjica u Paunovoj ulici broj 24, na Voždovcu. Postojimo i radimo od 1998. godine u Beogradu, pružajući svojim sugrađanima najviši vid perfektne usluge po pitanju hemijsko...
Pročitaj više

Paunova 24, lokal 49, Banjica, Beograd
Voždovac, Beograd

Peglanje veša Raša

Prepusitite brigu o čistoći Vašeg veša pravim profesionalcima, izaberite perionicu veša Raša koja postoji i uspešno radi od 1969. godine. Na dve lokacije u Beogradu očekuje Vas pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje i boljenje odeće, po ...
Pročitaj više

Mutapova 51, Vračar
Vračar, Beograd

Peglanje veša Glanc Wash

Perionica veša i hemijsko čišćenje Glanc Wash se bavi profesionalnim pranjem, sušenjem i peglanjem veša, posteljine, stolnjaka, ćebadi, jorgana
Pročitaj više

Svetog Klimenta 37
Zvezdara, Beograd

Peglanje veša deo je nase svakodnevnice. Kada bismo anketirali naše čitateljke i čitaoce, koliko njih zaista uživa u peglanju, procenat pozitivnih odgovora bi bio verovatno jako mali. Ali, kada bismo preformulisali pitanje u – Da li volite besprekorno ispeglan veš? – verovatno bi u sto posto slučajeva odgovor bio – da.

Gde je tu rešenje? Ne volimo da peglamo a volimo da budemo ispeglani? Odgovor stiže u vidu korišćenja usluga perionice veša.

Peglanje veša u perionici

Nakon što operete jednu mašinu veša, to nikako nije kraj vašeg posla. Veš bi trebalo da raširite, da bi se osušio, a nakon toga vas čega „prava zabava“ a to je peglanje jedne ne tako male hrpe košulja, majica, posteljine, pantalona, bluza...

U jednoj četvoročlanoj porodici, domaćica ima kao redovan zadatak peglanje veša, koje iziskuje priličan napor, čak i kada imate odličnu dasku i dobru peglu. Položaj u kome peglate, često vodi tome da vas zaboli kičma, jer dugo stojite na nogama i pomalo ste pogrbljeni. Uzmimo u obzir i to da ste zaposleni i da imate veoma malo vremena. Zbog čega onda ne biste iskoristili usluge profesionalnog peglanja veša u perionici i sebi uštedeli dragocen trud, vreme a sve za veoma povoljnu cenu?

Kako se pravilno pegla veš?

Uzmimo za primer košulju. Mnoge neiskusne domaćice nisu vične peglanju, a košulja predstavlja nerešivu enigmu. Neko previše namokri košulju, u želji da je što lakše i bolje ispegla, ali je trik u tome ona bude samo blago vlažna.

Osim toga, temperatura pegle mora da bude podešena pravilno, jer se lako može dogoditi da progorite materijal, ako na nekoliko sekundi odvratite pažnju od peglanja i javite se na mobilni telefon ili gledate TV.

Perionice veša nude uslugu peglanja, i tada znate, da ste za simboličnu svotu novca dobili besprekorno ispeglan veš, a bez imalo truda. Stručno osoblje pegla košulje tako što započne od rukava, i peglom prelazi od jednog ka drugom šavu. Posebno strpljenje i pedantnost potrebno je u predelu oko manžetni. Nakon toga se peglaju leđa, a zatim prednji deo košulje i kragna.

Peglanje veša iskustva

Savremeni život je veoma brzog tempa, tako da prezaposlenim ljudima ostaje malo vremena da vode brigu o vešu. Uz uslugu peglanja, iskoristite pranje i sušenje veša, a sve to započinje jednim telefonskim pozivom vašem omiljenom servisu za pranje i peglanje.

Ekipa će doći na vašu adresu da preuzme veš, i nakon pranja i sušenja, pristupa se peglanju. Veš se pere u najsavremenijim mašinama, koriste se specijalni deterdženti i kvalitetni omekšivači. Na kraju, besprekorno ispeglan veš se uredno upakuje i dostavi do vas, u vreme koje ste dogovorili sa osobljem.

Na ovaj način štedite pre svega svoj trud i ostavljate sebi vreme za neke druge aktivnosti, dok u sopstvenoj režiji, trebalo bi vam nekoliko sati da sav veš ispeglate i dovedete u red.

Peglanje veša – cena:

Za peglanje veša potrebno je izdvojiti od 250 din. do 300 dinara za jedan kilogram veša, u zavisnosti da li se pegla valjkom ili peglom.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate perionice veša koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane