Dodaj firmu

Ekspress Hemijsko čišćenje

Hemijsko čišćenje Express nalazi se u samom centru Beograda. Bavi se hemijskim čišćenjem odeće, krzna i kožne galanterije.
Pročitaj više

Francuska 35
Stari grad, Beograd

Koton Ina Perionica veša

Perionica veša Koton Ina nalazi se na Ledinama. Vrši uslužno pranje veša, stolnjaka, posteljina, kompletnog hotelskog i restoranskog programa.
Pročitaj više

Hristofora Žefarovića 36
Novi Beograd, Beograd

Perionica veša C&A Power

Perionica veša C&A Power se bavi industrijskim pranjem, štirkanjem, sušenjem i peglanjem veša. Raspolažemo sa najboljim mašinama i pri pranju i oplemenjivanju veša koristimo ekološka sredstva. Pridružite se velikom broju naših zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Vojvode Skopljanca 29
Voždovac, Beograd

Milena Petrović - Hemijsko čišćenje i pranje veša

Brzo i kvalitetno čištimo, peremo, peglamo i farbamo sve tekstilne proizvode, kao i predmete od kože. Usluge nudimo samcima, studentima, porodicama, kao i pravnim licima.
Pročitaj više

Vojvode Vlahovića 5
Voždovac, Beograd

Perionica veša Plan B

Perionica veša Plan B nudi usluge pranja, sušenja i peglanja veša, kao i hemijsko čišćenje na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu. Naše usluge su dostupne kako fizičkim, tako i pravnim licima, a najbolja potvrda kvaliteta rada jesu brojni zadovoljni klijenti.
Pročitaj više

Narodnih Heroja 25
Novi Beograd, Beograd

Pranje jorgana Raša

Prepusitite brigu o čistoći Vašeg veša pravim profesionalcima, izaberite perionicu veša Raša koja postoji i uspešno radi od 1969. godine. Na dve lokacije u Beogradu očekuje Vas pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje i boljenje odeće, po najvišim standardima
Pročitaj više

Mutapova 51, Vračar
Vračar, Beograd

Pranje jorgana Nacisto Cisto

Prioritet našeg rada je perfektno pružena usluga, koja prati najviše standarde po pitanju kvaliteta rada, odgovornosti i ažurnosti pri istom. Nastojimo da postanemo Vaš siguran oslonac kada Vam zatreba hemijsko čišćenje najrazličitijih materijala!
Pročitaj više

Bul. Zorana Đinđića 101, lok.31
Novi Beograd, Beograd

Banjica hemijsko ciscenje

Hemijsko čišćenje i perionica veša "Banjica" nalazi se u okviru TPC Banjica u Paunovoj ulici broj 24, na Voždovcu. Postojimo i radimo od 1998. godine u Beogradu, pružajući svojim sugrađanima najviši vid perfektne usluge po pitanju hemijskog čišćenja i pranja veša.
Pročitaj više

Paunova 24, lokal 49, Banjica, Beograd
Voždovac, Beograd

Pranje jorgana Glanc Wash

Perionica veša i hemijsko čišćenje Glanc Wash se bavi profesionalnim pranjem, sušenjem i peglanjem veša, posteljine, stolnjaka, ćebadi, jorgana
Pročitaj više

Svetog Klimenta 37
Zvezdara, Beograd

Pranje jorgana neophodno je iz vise razloga. Ništa lepše nego se pokriti jorganom u hladnoj zimskoj noći. Ipak, da li ste se nekada zapitali, da li svoj krevet delite sa nekim, ili sa više njih? Pri tome ne mislimo na vašu lepšu/jaču polovinu, već na grinje, bakterije, viruse i alergene... Sva ova ružna, mala stvorenja mogu značajno da ugroze vaše zdravlje, a jedini način da se to spreči jeste da se posteljina, odnosno, u našem slučaju, jorgan redovno pere i održava.

Kako se pere jorgan?

Ipak, oprati jorgan nije lako, zbog toga što je on izuzetno kabast i težak. Verovatno je to razlog što ne tako mali broj domaćica pomalo odlaže ovaj posao, ali to onda otvara put grinjama i ostalom društvu, da se namnoži u vašem jorganu.

Alergeni kojih najviše ima u jorganu su grinje iz kućne prašine. Ako jorgan ne održavamo redovno, on skoro bukvalno postaje minsko polje prepuno virusa i bakterija. Kod osetljivih ljudi ili kod dece, sve ovo može izazvati ozbiljne probleme poput pojave astme.

Grinje se hrane hranom koju im sami ostavimo – to su mrtve ćelije naše kože, masti i znoj. Da bismo sprečili sve ovo, nije dovoljno sam provetravanje jorgana, već njegovo detaljno i temeljno pranje.

Najjednostavniji način da operete jorgane u svom domaćinstvu, jeste da iskoristite usluge perionica veša. U njima radi stručno osoblje, sa višegodišnjim iskustvom. Perionice poseduju najsavremenije mašine za pranje, visokokvalitetne deterdžente kao i omekšivače.

Pranje jorgana iskustva

Imajući u vidu da je vreme – novac, perionice veša imaju jednu sjajnu uslugu u ponudi, a to je preuzimanje jorgana sa vaše adrese, odvoz u servis, tretiranje po dogovoru i na kraju, dostavljanje u vaš dom, u vreme koje vama odgovara.

Ukoliko se odlučite da sami perete jorgan, vrlo brzo ćete shvatiti da je to veoma nezahvalan posao, najpre zbog težine opranog jorgana, koji je u sebi sakupio dosta vode. Razmislite koliko samo vremena treba da se jorgan osuši, da bi bio spreman za korišćenje...

Ako koristite usluge perionice veša, zaista ni o čemu ne morate da razmišljate – koliko ćete struje potrošiti, na kojoj temperaturi bi trebalo da perete, koje deterdžente da koristite, koje omekšivače, kako da izvadite jorgan iz mašine a da ne bude vode po celoj kući i slično...

Zar nije mnogo elegantnije rešenje da jednostavno okrenete broj telefona, pozovete svoju omiljenu perionicu veša, i da ceo ovaj mukotrpan posao prepustite njima? Osoblje perionica svakoga dana opere dosta jorgana, zavesa, prekrivača, ćebadi i slično, tako da je to njima lak i rutinski posao, koji će biti završen na najbolji mogući način.

Nemojte dozvoliti sebi da odlažete pranje jorgana samo zato što je to neprijatan i težak zadatak; u tom slučaju će grinje, bakterije, virusi i sve druge napasti naseliti vaš ili jorgane vaše dece.  U prvom delu teksta smo objasnili kakve probleme sve to može izazvati i da je neophodno redovno održavanje mesta na kome provodimo jednu trećinu svog života.

I na kraju, zar postoji nešto lepše nego utonuti u san, dok smo prekriveni čistim, mirisnim i toplim jorganom?

Pranje jorgana cena:

Za pranje i sušenje jorgana potrebno je izdvojiti od 850 din. do 1000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate perionice veša koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane