Wash center perionice vesa

5.0 | 11 ocena
Ulica: Dragise Brasovana 1, Jurija Gagarina 219b
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Wash center perionice vesa
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama

WASH CENTER PERIONICE VESAPreduzeće WASH CENTER uspešno radi od 1996. godine i predstavlja sinonim za kvalitet i vrhunsku uslugu kada je u pitanju usluga pranja i sušenja veša. Da bi objedinili uslugu i olakšali život sugrađanima, uveli smo i uslugu hemijskog čišćenja.

WASH CENTER perionice veša opremljene su specijalizovanim profesionalnim digitalnim mašinama najpoznatijeg evropskog brenda MIELE koje zadovoljavaju najstrožije kriterijume pranja veša. Kapacitet od 10 kg i 6 kg po mašini omogućava da se zasebno tretira veš svakog klijenta (veš svakog klijenta se isključivo zasebno pere).

Zahvaljujući različitim programima pranja koji podrazumevaju određeni broj obrtaja tokom procesa pranja i centrifugiranja, kao i određenu temperaturu vode koja se specijalnim sistemom omekšava, u mogućnosti smo da tretiramo i najosetljivije artikle, kao što su svila i vuna, bez bojazni od oštećenja. Sušare koje koristi WASH CENTER su takođe, istog brenda MIELE i istog kapaciteta, kao i mašine za pranje veša sa određenim programima i temperaturama, u zavisnosti od artikla koji se obrađuje.

Pored profesionalnih mašina, u našem radu koristimo najkvalitetnije praškove i omekšivače koji su ekološki podobni, ne oštećuju tkaninu i ne izazivaju alergije. Sva sredstva su na bazi aktivnog kiseonika, nejonskih tenzida (umesto uobičajene Varikine), a neka su i na bazi bilja. Takođe, sredstva posebne grupe se koriste za radna odela, stolnjake, ličnu garderobu, itd.

WASH CENTER nudi Vam i usluge peglanja veša, uz upotrebu profesionalnih valjkova najnovije generacije sa maksimalnim performansama, koji su proizvedeni u čuvenoj fabrici MIELE. Profesionalne pegle na paru koje poboljšavaju uklanjanje nabora, prave efekat vakuma i toplotnog šoka, uz pomoć hlađenja postolja i vrele pegle, omogućavaju da Vaše stvari budu savršeno ispeglane.

Osim najsavremenije opreme, glavnu bazu naše firme čini maksimalno obučen tim radnika koji je prošao kroz posebno osmišljenu obuku za kompleksan spektar poslova. Da bi se izbegle i najsitnije greške vrši se strog nadzor kvaliteta obrađenih artikala, kao i kontrola primljene i izdate robe.

Kada uđete u WASH CENTER postajete naš novi prijatelj i centar pažnje zaposlenih koji su tu samo zbog Vas.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08-20h

WASH CENTER perionice veša nalaze se na dve lokacije u gradu:

-Dragiše Brašovana 1, Bežanijska kosa

-Jurija Gagarina 219b, Novi Beograd

Akcije

Pranje zavesa + peglanje (po m2)
150 100
Pranje zavesa + peglanje (po m2) AKCIJA ističe za 7d 18h 14m 15s Pročitaj više
Pranje draperija + peglanje (po m2)
200 150
Pranje draperija + peglanje (po m2) AKCIJA ističe za 7d 18h 14m 15s Pročitaj više
Pogledajte sve akcije (+15)

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jovica Vitakic
  26.03.2017 11:29

  Osim najsavremenije opreme,glavnu bazu firme cini maksimalno obucen tim radnika koji je prosao kroz posebno osmisljenu obuku za kompleksan spektar poslova.Da bi se izbegle i najsitnije greske vrsi se strog nadzor kvaliteta.

  Zoran Josipovic
  13.06.2016 05:42

  Najjeftinije i najpouzdanije pranje i peglanje vesa u Beogradu.Wsah Centar nudi vam i usluge peglanja vesa,uz upotrebu profesionalnih valjkova najnovije generacije sa maksimalnim performansama.

  Firme u blizini

  Perionica veša Raša, Mutapova 51, Vračar, Vračar, Beograd
  Glanc Wash peronica veša i hemijsko čišćenje, Svetog Klimenta 37, Zvezdara, Beograd
  Perionica veša C&A Power, Vojvode Skopljanca 29, Voždovac, Beograd
  Lux Perionica veša, Rableova 17, Zvezdara, Beograd
  Perionica veša Family Wash, Jurija Gagarina 14a, ( Belville, zgrada Neven ), Novi Beograd, Beograd
  Perionica veša Plan B, Narodnih Heroja 25, Novi Beograd, Beograd
  Perionica veša Petrovići, Bulevar Arsenija Čarnojevića 95, lok. 24 (preko puta Arene), Novi Beograd, Beograd
  Sve čisto Perionica veša, Maksima Gorkog 63, Vračar, Beograd
  Koton Ina Perionica veša, Hristofora Žefarovića 36, Novi Beograd, Beograd
  Idi na vrh strane