Wash center perionice vesa

 • 5
 • %
5.00 | 11 ocena

O nama - WASH CENTER PERIONICE VESAPreduzeće WASH CENTER uspešno radi od 1996. godine i predstavlja sinonim za kvalitet i vrhunsku uslugu kada je u pitanju usluga pranja i sušenja veša. Da bi objedinili uslugu i olakšali život sugrađanima, uveli smo i uslugu hemijskog čišćenja.

WASH CENTER perionice veša opremljene su specijalizovanim profesionalnim digitalnim mašinama najpoznatijeg evropskog brenda MIELE koje zadovoljavaju najstrožije kriterijume pranja veša. Kapacitet od 10 kg i 6 kg po mašini omogućava da se zasebno tretira veš svakog klijenta (veš svakog klijenta se isključivo zasebno pere).

Zahvaljujući različitim programima pranja koji podrazumevaju određeni broj obrtaja tokom procesa pranja i centrifugiranja, kao i određenu temperaturu vode koja se specijalnim sistemom omekšava, u mogućnosti smo da tretiramo i najosetljivije artikle, kao što su svila i vuna, bez bojazni od oštećenja. Sušare koje koristi WASH CENTER su takođe, istog brenda MIELE i istog kapaciteta, kao i mašine za pranje veša sa određenim programima i temperaturama, u zavisnosti od artikla koji se obrađuje.

Pored profesionalnih mašina, u našem radu koristimo najkvalitetnije praškove i omekšivače koji su ekološki podobni, ne oštećuju tkaninu i ne izazivaju alergije. Sva sredstva su na bazi aktivnog kiseonika, nejonskih tenzida (umesto uobičajene Varikine), a neka su i na bazi bilja. Takođe, sredstva posebne grupe se koriste za radna odela, stolnjake, ličnu garderobu, itd.

WASH CENTER nudi Vam i usluge peglanja veša, uz upotrebu profesionalnih valjkova najnovije generacije sa maksimalnim performansama, koji su proizvedeni u čuvenoj fabrici MIELE. Profesionalne pegle na paru koje poboljšavaju uklanjanje nabora, prave efekat vakuma i toplotnog šoka, uz pomoć hlađenja postolja i vrele pegle, omogućavaju da Vaše stvari budu savršeno ispeglane.

Osim najsavremenije opreme, glavnu bazu naše firme čini maksimalno obučen tim radnika koji je prošao kroz posebno osmišljenu obuku za kompleksan spektar poslova. Da bi se izbegle i najsitnije greške vrši se strog nadzor kvaliteta obrađenih artikala, kao i kontrola primljene i izdate robe.

Kada uđete u WASH CENTER postajete naš novi prijatelj i centar pažnje zaposlenih koji su tu samo zbog Vas.

Radno vreme:
ponedeljak – subota od 08-20h

WASH CENTER perionice veša nalaze se na dve lokacije u gradu:

-Dragiše Brašovana 1, Bežanijska kosa

-Jurija Gagarina 219b, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

26.03.2017 11:29
Jovica Vitakic

Osim najsavremenije opreme,glavnu bazu firme cini maksimalno obucen tim radnika koji je prosao kroz posebno osmisljenu obuku za kompleksan spektar poslova.Da bi se izbegle i najsitnije greske vrsi se strog nadzor kvaliteta.

13.06.2016 05:42
Zoran Josipovic

Najjeftinije i najpouzdanije pranje i peglanje vesa u Beogradu.Wsah Centar nudi vam i usluge peglanja vesa,uz upotrebu profesionalnih valjkova najnovije generacije sa maksimalnim performansama.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Perionica veša
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Wash center perionice vesa
 • Wash center,
 • Wash center perionice vesa,
 • Wash center perionice vesa radno vreme,
 • Wash center perionice vesa kontakt telefon,
 • Pranje vesa,
 • Susenje vesa,
 • Hemijsko ciscenje,
 • Susare vesa,
 • Peglanje vesa,
 • Perionica veša Novi Beograd