Dodaj firmu

Ekspress Hemijsko čišćenje

Hemijsko čišćenje Express nalazi se u samom centru Beograda. Bavi se hemijskim čišćenjem odeće, krzna i kožne galanterije.
Pročitaj više

Francuska 35
Stari grad, Beograd

Koton Ina Perionica veša

Perionica veša Koton Ina nalazi se na Ledinama. Vrši uslužno pranje veša, stolnjaka, posteljina, kompletnog hotelskog i restoranskog programa.
Pročitaj više

Hristofora Žefarovića 36
Novi Beograd, Beograd

Perionica veša C&A Power

Perionica veša C&A Power se bavi industrijskim pranjem, štirkanjem, sušenjem i peglanjem veša. Raspolažemo sa najboljim mašinama i pri pranju i oplemenjivanju veša koristimo ekološka sredstva. Pridružite se velikom broju naših zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Vojvode Skopljanca 29
Voždovac, Beograd

Milena Petrović - Hemijsko čišćenje i pranje veša

Brzo i kvalitetno čištimo, peremo, peglamo i farbamo sve tekstilne proizvode, kao i predmete od kože. Usluge nudimo samcima, studentima, porodicama, kao i pravnim licima.
Pročitaj više

Vojvode Vlahovića 5
Voždovac, Beograd

Pranje ćebadi Raša

Prepusitite brigu o čistoći Vašeg veša pravim profesionalcima, izaberite perionicu veša Raša koja postoji i uspešno radi od 1969. godine. Na dve lokacije u Beogradu očekuje Vas pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje i boljenje odeće, po najvišim standardima
Pročitaj više

Mutapova 51, Vračar
Vračar, Beograd

Perionica veša Plan B

Perionica veša Plan B nudi usluge pranja, sušenja i peglanja veša, kao i hemijsko čišćenje na odličnoj lokaciji na Novom Beogradu. Naše usluge su dostupne kako fizičkim, tako i pravnim licima, a najbolja potvrda kvaliteta rada jesu brojni zadovoljni klijenti.
Pročitaj više

Narodnih Heroja 25
Novi Beograd, Beograd

Pranje ćebadi Nacisto Cisto

Prioritet našeg rada je perfektno pružena usluga, koja prati najviše standarde po pitanju kvaliteta rada, odgovornosti i ažurnosti pri istom. Nastojimo da postanemo Vaš siguran oslonac kada Vam zatreba hemijsko čišćenje najrazličitijih materijala!
Pročitaj više

Bul. Zorana Đinđića 101, lok.31
Novi Beograd, Beograd

Banjica hemijsko ciscenje

Hemijsko čišćenje i perionica veša "Banjica" nalazi se u okviru TPC Banjica u Paunovoj ulici broj 24, na Voždovcu. Postojimo i radimo od 1998. godine u Beogradu, pružajući svojim sugrađanima najviši vid perfektne usluge po pitanju hemijskog čišćenja i pranja veša.
Pročitaj više

Paunova 24, lokal 49, Banjica, Beograd
Voždovac, Beograd

Pranje ćebadi Glanc Wash

Perionica veša i hemijsko čišćenje Glanc Wash se bavi profesionalnim pranjem, sušenjem i peglanjem veša, posteljine, stolnjaka, ćebadi, jorgana
Pročitaj više

Svetog Klimenta 37
Zvezdara, Beograd

Pranje ćebadi Hemijsko čišćenje Novitet

Očistite sve što poželite, izaberite hemijsko čišćenje Novitet kod botaničke bašte i Rudarsko-geološkog fakulteta. U našoj specijalizovanoj radnji nudimo usluge pranja, peglanja i bojenja odeće, kao i hemijsko čišćenje garderobe, krzna, kože, svile
Pročitaj više

Takovska 42
Palilula, Beograd

Pranje ćebadi nije jednostavan posao. Ćebad može biti različitih veličina, od sasvim malih, do ogromnih, koja su dovoljna za bračni krevet. Tako velika ćebad često ne mogu da stanu u veš mašinu a ako biste prali na ruke, tada bi trebalo da vam u pomoć priskoči još nekoliko osoba...

Druga strana ove priče jeste da ukoliko ipak ugurate debelo ćebe u veš mašinu, na taj način je možete ozbiljno oštetiti, usled težine. Zamislite samo, koliko je zapravo teško veliko ćebe, kada se dobro natopi vodom?

Kako se pere ćebad?

U krevetu, odnosno spavajući, provodimo jednu trećinu svog života. To je svima nama neophodno, da bismo obnovili energiju i vodili zdrav i normalan život. Zato nije svejedno na čemu spavamo. Šta vam želimo reći?

Naime, ćebad je veoma zgodno mesto da se u njima nasele male, ružne grinje, koje su uzročnici raznih infekcija i mogu da izazovu čak i astmu kod dece. Grinje najčešće dolaze iz kućne prašine, i uz razne bakterije i viruse, predstavljaju sjajno društvo koje čini od vašeg ćebeta leglo zaraze.

Dešava se da domaćice preskaču redovno pranje ćebadi iz razloga koje smo već naveli – to je težak posao, ćebe se sporo suši, opterećuje se mašina i slično. Međutim, tako se otvara prostor za stvaranje uslova u kojima žive pomenuti mikroorganizmi.

Ne bi trebalo da dolazite u ovu situaciju, i imajte na umu da vaša ćebad može izgledati čisto, a da to uopšte nije. Redovno održavanje, odnosno pranje, jedini je način da znamo da spavamo u čistom i da smo zaštićeni od alergena.

Najbolja i najlakša varijanta da operete svu ćebad i to odjednom, jeste da pozovete servis za uslužno pranje veša.

Pranje ćebadi iskustva

Perionice veša su tu zbog vas i to bi zaista trebalo da iskoristite. Njihove cene su veoma pristupačne, a svoju ponudu su proširili uslugama kao što su dolazak na vašu adresu, preuzimanje ćebadi, tretiranje po dogovoru i na kraju, dostava u vreme koje vama odgovara. Usluga preuzimanja i dovoženja najčešće je besplatna, ali se o tome detaljnije inoformišite kod odabrane perionice.

Zahvaljujući perionicama veša vi štedite najpre vreme i novac, a potom i ogroman trud, i pri tome ste sigurni da je vaša ćebad vrhunski oprana. U to možete biti uvereni jer perionice poseduju najsavremenije mašine za pranje, upotrebljavaju specijalne deterdžente kao i kvalitetne omekšivače. Zbog svega toga, ćebad će biti blistavo čista, mekana i mirisna.

Dovoljno je da okrenete broj telefona i da zakažete da se po vašu ćebad dođe. Dalje ne morate ništa da razmišljate, kao što druge domaćice misle – koliko će električne energije da potroše, da li će preopteretiti mašinu, da li su podesile pravilno temperaturu, te da li su dobro izabrale deterdžent ili oplemenjivač...

Pranje ćebadi nikada nije bilo lakše a ćebad nikada nije bila čistija – sve zahvaljujući perionicama veša i njihovom stručnom i ljubaznom osoblju.

Pranje ćebadi cena:

Koliko ćete izdvojiti za pranje ćebadi, zavisi od toga da li je ćebe obično ili duplo. U tom smislu, raspon cena je od 500 din. do 650 dinara po komadu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate perionice veša koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane