Dodaj firmu

Milena Petrović - Hemijsko čišćenje i pranje veša

Brzo i kvalitetno čištimo, peremo, peglamo i farbamo sve tekstilne proizvode, kao i predmete od kože. Usluge nudimo samcima, studentima, porodicama, kao i pravnim licima.
Pročitaj više

Vojvode Vlahovića 5
Voždovac, Beograd

Ekspress Hemijsko čišćenje

Hemijsko čišćenje Express nalazi se u samom centru Beograda. Bavi se hemijskim čišćenjem odeće, krzna i kožne galanterije.
Pročitaj više

Francuska 35
Stari grad, Beograd

Perionica veša C&A Power

Perionica veša C&A Power se bavi industrijskim pranjem, štirkanjem, sušenjem i peglanjem veša. Raspolažemo sa najboljim mašinama i pri pranju i oplemenjivanju veša koristimo ekološka sredstva. Pridružite se velikom broju naših zadovoljnih klijenata.
Pročitaj više

Vojvode Skopljanca 29
Voždovac, Beograd

Pranje zavesa Hemijsko čišćenje Novitet

Očistite sve što poželite, izaberite hemijsko čišćenje Novitet kod botaničke bašte i Rudarsko-geološkog fakulteta. U našoj specijalizovanoj radnji nudimo usluge pranja, peglanja i bojenja odeće, kao i hemijsko čišćenje garderobe, krzna, kože, svile
Pročitaj više

Takovska 42
Palilula, Beograd

Pranje zavesa Nacisto Cisto

Prioritet našeg rada je perfektno pružena usluga, koja prati najviše standarde po pitanju kvaliteta rada, odgovornosti i ažurnosti pri istom. Nastojimo da postanemo Vaš siguran oslonac kada Vam zatreba hemijsko čišćenje najrazličitijih materijala!
Pročitaj više

Bul. Zorana Đinđića 101, lok.31
Novi Beograd, Beograd

Pranje zavesa HeMobiL

Potrebe i zahtevi klijenata na prvom mestu! Efikasna usluga, kvalitetan rad, pristupačne cene i zadovoljstvo klijenata su naš glavni adut i najveća motivacija.
Pročitaj više

Zaplanjska 22
Voždovac, Beograd

Banjica hemijsko ciscenje

Hemijsko čišćenje i perionica veša "Banjica" nalazi se u okviru TPC Banjica u Paunovoj ulici broj 24, na Voždovcu. Postojimo i radimo od 1998. godine u Beogradu, pružajući svojim sugrađanima najviši vid perfektne usluge po pitanju hemijskog čišćenja i pranja veša.
Pročitaj više

Paunova 24, lokal 49, Banjica, Beograd
Voždovac, Beograd

Pranje zavesa Raša

Prepusitite brigu o čistoći Vašeg veša pravim profesionalcima, izaberite perionicu veša Raša koja postoji i uspešno radi od 1969. godine. Na dve lokacije u Beogradu očekuje Vas pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje i boljenje odeće, po najvišim standardima
Pročitaj više

Mutapova 51, Vračar
Vračar, Beograd

Pranje zavesa Glanc Wash

Perionica veša i hemijsko čišćenje Glanc Wash se bavi profesionalnim pranjem, sušenjem i peglanjem veša, posteljine, stolnjaka, ćebadi, jorgana
Pročitaj više

Svetog Klimenta 37
Zvezdara, Beograd

Pranje zavesa nije jednostavan postupak. Ako zamislimo stan ili kuću, koji na prozorima imaju samo venecijanere, lako ćemo zaključiti da takvom prostoru nedostaje toplina. Kada imamo lepe zavese, mi smo na taj način udomili mesto u kojem živimo, učinili ga prijatnim.

Međutim, održavati zavese nije baš najlakši posao, jer najpre podrazumeva njihovo skidanje, zatim pranje na određenoj temperaturi, a potom peglanje i ponovno postavljanje...

Kako se peru zavese?

Živimo u vremenu koje je veoma brzo, odnosno, svakoga dana smo bombardovani sa milion obaveza. Pranje zavesa nije još jedan zadatak koji želimo, a ipak volimo da one budu čiste i da krase naše prozore. Rešenje se krije u korišćenju usluga perionice veša.

Osoblje u perionicama je svesno vašeg gustog rasporeda, pa je u ponudu uvrštena usluga dolaska na adresu, preuzimanja zavesa, kao i isporuka nakon završenog pranja. Dolazak je obično besplatan, ali se o tom delu detaljnije informišite kod odabrane perionice.

Pranje zavesa se prilagođava materijalu od koga su one sačinjene. Tkanine mogu biti sto posto pamučne ili od poliesterskih vlakana. Pored toga, postoje materijali koji imaju lanena, viskozna, svilena i razna druga vlakna.

Osoblje u perionicama će obratiti pažnju na deklaraciju, gde su podaci vezani za čišćenje, odnosno informacije o sastavu materijala. Postoji neko generalno pravilo koje kaže da se za sve zavese preporučuje pranje na maksimalnih trideset stepeni.

Pranje zavesa iskustva

Uzmimo za primer da imate prelepe zavese od organdina. To je veoma tanani materijal, proziran, koji odbija prašinu i propušta dosta svetlosti u prostor stana ili kuće. Međutim, upravo zbog toga što su ove zavese veoma tanke, ako se odlučite da ih peglate, u tome biste morali da budete izuzetno vešti.

Iako je vaša pegla na optimalnoj temperaturi za ovu vrstu materijala, može biti dovoljna sekunda nepažnje i vi ste već progoreli svoju skupu i lepu zavesu od organdina. Sa druge strane, ne možete ni da okačite pogužvanu zavesu na prozore.

Ako se odlučite za korišćenje usluga perionice veša, svo ovo mukotrpno peglanje je za njih lak i rutinski zadatak. To je sve iz razloga što u perionicama veša radi iskusno osoblje, sa mnogo godina iskustva. Zbog toga možete da budete sigurni da vaše zavese neće biti oštećene ni na koji način, već kvalitetno oprane, pedantno ispeglane i uredno upakovane za preuzimanje.

Perionice veša poseduju najsavremenije mašine pomoću kojih se vrši pranje i sušenje veša. One su izuzetno ekonomične, jer troše malu količinu električne energije. Kada svoje zavese donesete na pranje, ili ih osoblje preuzme iz vašeg doma, nemate više o čemu da razmišljate, kao kada biste zavese prali u svojoj režiji.

Perionice koriste visokokvalitetne deterdžente, kao i omekšivače koji na pravi način neguju vaše tkanine. Na kraju, ostaje vam samo da uživate u svežini i čistoći koju su tek oprane zavese unele u vaš dom.

Pranje zavesa cena:

Za pranje i sušenje zavesa, potrebno je izdvojiti od 70 do 80 dinara po metru kvadratnom. Kad je u pitanju pranje, sušenje i peglanje draperija, cene se kreću u proseku oko 200 dinara po jednom kilogramu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate perionice veša koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane