Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Posne salate
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Sezonska salata (šopska, srpska, grčka, paradajz, kupus)

Akcija -40% 150 Din.
Sezonska salata (šopska, srpska, grčka, paradajz, kupus) - 150 din! Mala Soča restoran!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Posne salate

Posne salate su idealne kada želimo da korigujemo svoju telesnu težinu, ili smo možda dostigli željeni broj kilograma i hoćemo da isti održimo. Takođe, posne salate se rado koriste kada je u toku post ili su rado viđene na posnim slavskim trpezama...

posne salate

 

One zamenjuju čitav obrok, tako da ih mnogi ljudi često koriste kao laganu večeru. Osim svega toga, prepune su  zdravih sastojaka, koji čiste organizam i vraćaju energiju.

Posne salate kućna dostava

Poznato je da živimo u veoma brzom vremenu, u kome smo preplavljeni obavezama. Zbog svega toga, ne stižemo da se posvetimo spremanju zdravih obroka, već često pribegavamo brzoj hrani, što je najgore rešenje. Ovakva hrana je prepuna kalorija, masti i soli, i osim trenutnog energetskog naboja, ništa drugo nam ne može pružiti. Vremenom, postajemo tromi i gojazni, a naš organizam pati, jer mu nedostaju zdravi sastojci, vitamini i minerali.

Zbog čega ne biste poručili porciju posne salate, ako već nemate vremena da istu spremate? Na pauzi, tokom posla, bolje je da se počastite zdravim obrokom, nego da otrčite do obližnje pekare. A za sve to vam je dovoljan jedan telefonski poziv ili porudžbina koja se obavlja putem interneta.

Dostava je obično gratis, kada iznos pređe određenu cifru, za sve delove grada.

Posna salata stiže u poslednji čas, spravljena od maksimalno svežih sastojaka i isporučuje se na vašu adresu. Ovo je posebno pogodno ako pripremate posnu slavu, i tada svaka pomoć dobro dođe, a posebno kada neko pripremi barem deo hrane umesto vas. Posna salata će biti svima omiljena na svečanoj trpezi.

posne salate cena

 

Posne salate recept

Postoji više vrsta posnih salata, tako da ne možemo da vam damo neki univerzalni recept. Moguće je odlučiti se za posnu salatu sa pirinčem i tunjevinom, samo sa tunjevinom, zatim, sa krompirom i kukuruzom, sa povrćem i ribom, ali i za posnu meksičku salatu, kao i posnu severnjačku ljutiku...

Posne salate sastojci

Uzećemo za primer posnu salatu sa povrćem i ribom. Potrebno je iskoristiti 500 grama smrznutog povrća za rusku salatu, 400 grama posnog majoneza, jednu konzervu tunjevine u salamuri, jednu konzervu dimljenih papalina, kašiku paste od susama, 100 grama tostiranog suncokreta...

Ako se odlučite za posnu severnjačku ljutiku, tada će vam biti potrebno: jedan patlidžan, osam paprika, 3 čena belog luka, četiri struka peršuna, dva paradajza, dve kašike ulja i so.

Za posnu meksičku salatu, spremite: 150 grama kukuruza šećerca, 600 grama konzerviranog crvenog pasulja, tri do četiri glavice crnog luka, kao i pet do šest crvenih paprika.

Posne salate kalorije

U zavisnosti koje sastojke koristite, posna salata može da ima oko 80 kalorija.

Posne salate cena:

Cena posnih salata je od 450 – 550 dinara, a tačna cena zavisi od kojih sastojaka se obrok pravi, tj. po kom receptu se radi.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.