Poresko savetovanje Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Poresko savetovanje
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Knjigovodstvene usluge za preduzetnike - prvi mesec BESPLATNO, drugi mesec 30% popusta!

0 Din.
Knjigovodstvene usluge za preduzetnike - prvi mesec BESPLATNO, drugi mesec 30% popusta! - 0 evra! Agencija za knjigovods...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Knjigovodstvene usluge za privredna društva - prvi mesec BESPLATNO, drugi mesec 30% popusta!

0 Din.
Knjigovodstvene usluge za privredna društva - prvi mesec BESPLATNO, drugi mesec 30% popusta! - 0 evra! Agencija za knjig...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Osnivanje preduzetničke radnje sa predavanjem poreskih prijava - povoljno! (Besplatan prvi mesec vodjenja knjiga!)

Akcija -70% 30 Din.
Osnivanje preduzetničke radnje sa predavanjem poreskih prijava - 30 evra, samo u Agenciji za knjigovodstvo Iva!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Poresko savetovanje

Privatni preduzetnici i vlasnici preduzeća, često nemaju adekvatno znanje o poreskom zakonodavstvu, uključujući i poznavanje računovodstvenih i statusnih propisa. Prilikom poslovanja, uvek se mogu javiti problemi sa poreskom regulativom.

Svi mi bismo želeli da ostvarimo poresku uštedu, a to je moguće jedino uz pažljivo planiranu poslovnu politiku preduzeća. 

U tom smislu, vaša knjigovodstvena agencija će vam ponuditi usluge poreskog savetovanja, poreske kontrole i kontrole PDV-a.

Ekonomisti i pravnici, pomoći će vam u smislu ranog identifikovanja poreskih rizika, kao i mogućnosti za poresku optimizaciju.

Lokalno oporezivanje

Knjigovodstvena agencija ima svoj tim stručnjaka koji su u toku sa svim promenama koje se dešavaju u vezi sa poreskim oporezivanjem u našoj zemlji. 

U ovom smislu, agencije vam pružaju usluge koje se tiču kontrole poreza na dodatu vrednost, kontrola poreza na dohodak  kao i na dobit, poresko planiranje, te poreske olakšice.

Oporezivanje stranih državljana

U današnje vreme, prusutno je širenje pojedinih kompanija u regionu i svetu, i tako dolazi do fluktuacije zaposlenih. Preseljenje zaposlenih je specifična situacija i zahteva savetovanje u vezi sa radnim pravom, ugovorima o radu, ili ugovorima o upućivanju, porezima i socijalnim osiguranjem, te prijavljivanjem i dobijanjem odgovarajućih dozvola.

Kod svoje knjigovodstvene agencije uvek možete dobiti savetodavnu podršku u smislu, saveta kod oporezivanja različitih transakcija, kontrole podataka u mesečnim i kvartalnim PDV prijavama, kao i stručna mišljenja u vezi svih pitanja koja se tiču poreza. 

Poresko savetovanje – cene

Cena poreskog savetovanja, obično je pridodata ostalim uslugama koje koristite kod vaše knjigovodstvene agencije i zavisi od mnogo faktora: da li je u pitanju preduzetnik ili društvo sa ograničenom odgovornošću, koliko ima zaposlenih, da li je firma u sistemu PDV-a ili nije... Okvirna cena konsultantskog sata je između 25 i 50 evra.

*Cene su date orijentaciono, za sve bliže informacije, predlažemo da kontaktirate agencije ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

04.09.2018
Jovana Lukic
Koliko je meni poznato knjigovodstvena agencija Mari Mar, pruza veoma korektne usluge po pitanju savetovanja. Cene se naravno razlikuju od slucaja do slucaja. Zbog toga je uvek bolje da licno pozovete i pitate sve sto vas zanima.
06.09.2017
Lea Stankovic
Kako god da okrenete, nije poresko savetovanje ni malo naivno. Cene po kojima ono moze da se dobije su naravno veoma razlicite u zahtevaju posebnu paznju. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
18.05.2017
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju nije ni malo jednostavno kako god da okrenete. Druge stvari zaista moraju da budu nesto posebno.
21.04.2017
Simona Vucinic
Nekada je ovo savetovanje jako skupo ali se sigurno pre ili kasnije mora isplatiti. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
07.04.2017
Todor Markovic
Po meni, poresko savetovanje mora i treba da se uradi bez nekih vecih problema kako pre tako i kasnije. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
22.03.2017
Marta Dencevic
Po meni nije ono ni malo jeftino.
02.03.2017
Janko Zivanovic
ovo je u svakom slucaju nesto sto treba da se posebno plati. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
13.02.2017
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju je poresko savetovanje nesto sto mora posebno da se plati.
17.01.2017
Petar Jankovic
Moje licno misljenje je da po pitanju ovog savetovanja, samo treba da se odlucite za kvalitet i da vise nista nije dalje po tom pitanju vazno.
27.12.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju poreskog savetovanja, samo treba da se odlucite za kvalitet i vise nista ne treba da brinete.
09.12.2016
Ivan Stojanovic
Po ovom pitanju ako mene pitate, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto u ciji kvalitet ne treba da sumnjate.
23.11.2016
Jana Stankovic
Mislim da je definitivo po ovom pitanju najbolje da posetite agenciju Biznis Plus posto oko toga moze da vas savetujete samo neko ko je bas strucan.
04.11.2016
Biljana Brankovic
Poresko savetovanje je u principu besplatno ali samo ukoliko imate svog knjigovodju koji je zapravo placen za svoj posao. Ukoliko to nmate, onda slobodno mozete da se obratite agenciji Iva i sigurno se necete pokajati.
14.09.2016
Marko Petrovic
Ubedljivo najbolje poresko savetovanje mozete da dobijete ukoliko se po tom pitanju posavetujete sa svojim knjigovodjom u kojeg mozete da imate puno poverenje.
10.08.2016
Dusan Markovic
Po pitnaju poreskog savetovanja, ukoliko imate nekog knjigovodju sa kojim ste ostvarili odredjenu kvalitetnu poslovnu saradnju, u svakom slucaju je potrebno da na kvalitetan nacin odrzavate odnose, kako biste mogli uvek da dobijete neko besplatno poresko savetovanje.
11.07.2016
Stojance Ristovski
Koliko je meni poznato knjigovodstvena agencija Mari Mar, pruza veoma korektne usluge po pitanju savetovanja. Cene se naravno razlikuju od slucaja do slucaja. Zbog toga je uvek bolje da licno pozovete i pitate sve sto vas zanima.