Kontakt podaci za vašu firmu

Agencija Politbiro

  • 1
5.0 | 5 ocena
Prepustite brigu o Vašem poslovanju pravim profesionalcima, izaberite agenciju Politbiro. Domen našeg rada obuhvata pružanje računovodstvenih, konsultantskih i pravnih usluga od strane iskusnih i sertifikovanih knjigovođa, uz primenu najsa...
Pročitaj više
Obalskih radnika 43/12, Čukarička padina
Beograd

Knjigovodstvena agencija Nejla Plus

  • 1
5.0 | 2 ocena
Knjigovodstvena agencija Nejla Plus nalazi se u Zemunu i svim vlasnicima preduzeća pruža maksimalnu podršku u vođenju poslovnih knjiga. Vrhunski tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, trudi se da za svaki Vaš problem pronađe efikasno r...
Pročitaj više
Franje Krča 41
Beograd

Tauryss

  • 6
5.0 | 9 ocena
Kompletan poslovno knjigovodstveni program proveren na velikom broju korisnika. Trajno niska cena: 100 eur godišnje. Sve izmene besplatno preko sajta....
Pročitaj više
Omladinskih Brigada 42
Beograd

D&N team conto knjigovodstvena agencija

  • 1
  • %
5.0 | 1 ocena
D&N team conto knjigovodstvena agencija nalazi se na Voždovcu. Bavi se kompletnim uslugama vođenja knjiga, poreskim i finansijskim savetovanjem za sve vrste delatnosti za mala, mikro i srednja preduzeća....
Pročitaj više
Imotska 1
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Dakic
U danasnje vreme se rad savremenog knjigovodje ne moze zamisliti bez nekog dobrog knjigovodstvenog programa.Ukoliko odlucte da posetite nekog od programera po ovom pitnaju, najbolje je da unapred znate sta tacno zelite.
Ivana Petrovic
Pre ili kasnije je veoma bitno da po ovom pitanju pronadjete zaista jedan profesionalni program.
Petar Jankulovski
Koliko kosta neka kosta, samo da radi dobro.
Marina Zivkovic
Moje licno misljenje je takvo da kakav god knjigovodstveni program trazite, da pre ili kasnije kvalitet mora da dodje do izrazaja.
Stojance Ristovski
U svakom slucaju je ovo poseban program. Ako se bas za njega odlcuite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Jovana Milinkovic
Koliko mi je samo poznato, sto se knjigovodstvenog programa tice, veoma je bitno da se na vreme odlcuite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Milen Jovanovic
Sto se mene licno tice, kada su knjigovodje radile sa papirom i olovkom, to je bilo pravo vreme.
Lea Stankovic
Licno mislim da je sto se tice ovog programa samo vazno da se odlucite za kvalitet. Ostalo nista vise nije vazno.
Filip Milutinovic
Ukoliko pricamo o programu koji je profi odradjen, onda on nikako ne moze bas neso puno malo da kosta.
Simona Vucinic
Mislim da dobar i kvalitetn knjigovodstveni program zaista ne mozete da pronadjete po ceni koja je ispod 500 eura.
Mihajlo Nastasovic
Knjigovodsveni program je u danasnje vreme ipak nesto sto moze jako puno da kosta. Neka prosecna cena mu je oko 500 eura.
Marta Dencevic
Ovaj program bi zaista treba da bude vrhunski i profesionalan kako bi mogao da posluzi svojoj svrsi.
Todor Markovic
Po pitanju knjigovodstvenog programa, uvek je bolje da ga platite malo vise i da bar neko vreme budete mirni nego daga platite malo a da ga posle stalno nadogradjujete.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju kvlalitetnog knjigovodstvenog programa, samo treba da posetite agenciju BM profti i vise zaista nista oko toga nemate da se brinete.
Nikolina Pantelic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan i profesionalan knjigovodstvni program, samo treba da posetite mesto koje se zove Tauryss.
Jana Stankovic
Knjigovodstveni program je naravno i vise nego bitan. Pre svega, knjigovodstveni program sam videla u agenciji Iva i bas izgleda moderno i sofisticirano.
Biljana Brankovic
Svakako da je knjigovodstveni program nesot posebno. Zaista to treba da bude nesto kvalitento i zbog toga je najbolje da posetite servis Rabbit.
Petar Jankovic
Ja bih licno najvise voleo kada biste izbegli klince koji to rade za 50 eura i zbog toga je najbolje da se okrenete nekom profesionalcu.
Ivan Stojanovic
Knjigovodstveni progeam jednostavno svaki knjigovodja mora da zna, kako bi sve bilo kako treba. Ukoliko se odlucite da sve to uradite na pravi nacin, sigurno se necete pokajati.
Marko Petrovic
Mislim da se u danasnje vreme rad savremnog knjigovodje ne moze da se zamisli bez nekog savremnog knjigovodstvenog programa.Naravno i programeri sigurno imaju svoje tarife po kojima naplacuju te programe.
Dusan Markovic
U danasnje vreme se rad savremenog knjigovodje ne moze zamisliti bez nekog softvera. Ukoliko odlucte da posetite nekog od programera po ovom pitnaju, najbolje je da unapred znate sta tacno zelite.
Janko Zivanovic
Moja majka je vlasnik knjigovodstvene agencije i koristi program koji joj je jedan program uradio po povoljnoj ceni. Program je uradjen u Acces-u i sada bi da ga zameni nesto slozenijim. Odnosno, potreban joj je program sa znatno vise funkcija. Da li neko moze da preporuci jedan?