Dodaj firmu

Računovodstvo Škorpion knjigovodstveni program

Knjigovodstvena agencija u Zemunu, radi sve knjigovodstvene usluge, besplatno otvaranje firmi, vođenje knjiga, proomene u APR-u, završne račune i još mnogo toga za sve pravne forme.
Pročitaj više

Vojni put 1 544, blok 1
Zemun, Beograd

Knjigovodstveni program ANCS

Računovodstvena agencija ANCS sa Vračara, pruža knjigovodstvene usluge za sve pravne forme, a posebno finansijaku analizu, poresko savetovanje i drugo.
Pročitaj više

Požarevačka 29a
Vračar, Beograd

Lege Artis Knjigovodstvena agencija

Knjigovodstvena agencija Lege Artis nalazi se u Borči. Bavi se svim potrebnim knjigovodstvenim uslugama od poreskog i poslovnog konsaltinga, do vođenja knjiga i obračuna zarada.
Pročitaj više

Bratstva i jedinstva 89
Beograd

Agencija Politbiro

Prepustite brigu o Vašem poslovanju pravim profesionalcima, izaberite agenciju Politbiro. Domen našeg rada obuhvata pružanje računovodstvenih, konsultantskih i pravnih usluga od strane iskusnih i sertifikovanih knjigovođa, uz primenu najsav...
Pročitaj više

Obalskih radnika 43/12, Čukarička padina
Čukarica, Beograd

Knjigovodstvena agencija Nejla Plus

Knjigovodstvena agencija Nejla Plus nalazi se u Zemunu i svim vlasnicima preduzeća pruža maksimalnu podršku u vođenju poslovnih knjiga. Vrhunski tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, trudi se da za svaki Vaš problem pronađe efikasno re...
Pročitaj više

Franje Krča 41
Zemun, Beograd

Tauryss

Kompletan poslovno knjigovodstveni program proveren na velikom broju korisnika. Trajno niska cena: 100 eur godišnje. Sve izmene besplatno preko sajta.
Pročitaj više

Omladinskih Brigada 42
Novi Beograd, Beograd

Knjigovodstveni program u znatnoj meri olaksava vodjenje knjiga. Bez knjigovodstva, poslovni život bi bio nezamisliv. Upravo iz tog razloga, zbog nas postoje knjigovodstvene agencije, koje pružaju usluge kompletnog vođenja knjiga, a ono podrazumeva: finansijske i poreske izveštaje, kadrovske poslove (prijava i odjava radnika, obračuni zarada, naknada zarada...), zatim praćenje svih novih zakona i izmene zakona, registracija i osnivanje preduzeća, a sve uz korišćenje kurirske službe agencije pri preuzimanju i predavanju dokumentacije.

Naravno, da bi sav ovaj posao mogao biti uspešno obavljen, neophodno je koristiti određeni softver, to jest kompjuterski program namenjen za knjigovodstvo.

Program za knjigovodstvo

Nekada davno, kada kompjuteri još nisu postojali, sve se knjižilo ručno, uz pomoć olovke i knjige. Danas je taj način rada uveliko prevaziđen, zahvaljujući specijalnim programima. To je u stvari baza podataka, koja je pravilno organizovana. 

Program za knjigovodstvo poseduje ispravno postavljenu strukturu i veze između pojedinih delova programa, logički projektovane programske operacije, kao i najsavremenija informatička rešenja.

Softver za knjigovodstvo

Uz pomoć softvera za knjigovodstvo moguće je pratiti sve knjigovodstvene i poslovne evidencije za svaki mogući tip poslovanja.

Velika prednost programa za knjigovodstvo jeste što se oni mogu prilagoditi baš vama, odnosno nije važno da li je vaša firma velika, ili ste mali ili mikro poslovni subjekt. Takođe, nije bitno ni kojom delatnošću se bavite, da li je u pitanju ugostiteljstvo, trgovina, ili proizvodnja. 

Sa softverima za knjigovodstvo dobijate upravo ono što je vama potrebno kada je u pitanju praćenje i evidentiranje poslovnih promena.

Knjigovodstveni softver

Korišćenje ovih programa je krajnje jednostavno, i nije potrebno da budete kompjuterski stručnjak, informatičar ili programer. Na primer, sami možete da izvršite početnu instalaciju, umrežavanje, da ubacite nove verzije, da obavljate instalacije, izmene i dopune po narudžbini, te ispravljanje pogrešno upisanih knjiženja. 

Za sve navedene operacije i intervencije, nekada je bilo potrebno da do vas dođe stručno lice a sada sve možete sami, upravo zahvaljujući naprednim knjigovodstvenim softverima.

Softver za vođenje knjiga

Kao što smo naveli, jedan od razloga zbog koga poslovni ljudi biraju softvere za vođenje knjiga, jeste njihova krajnja prilagodljivost svim tipovima korisnika. Ovakvi programi omogućavaju evidenciju poslovnih promena po sistemu dvojnog knjigovodstva kao i evidenciju prometa robe, ili robno-materijalno knjigovodstvo.

Automatizacija knjiženja, odnosno prenos podataka iz robnog u finansijsko knjigovodstvo, kao i izrada šema za knjiženje, značajno olakšava rad knjigovodstvene službe. Sistematsko arhiviranje podataka omogućiće detaljnu analizu poslovanja. 

Program za knjigovođe

Ovakvi programi funkcionišu po sistemu server-klijent. Drugačijim rečima kazano, svi podaci su objedinjeni u jednoj bazi podataka, kojoj može pristupati više korisnika, sa više različitih kompjutera. Takođe, nije neophodno ni fizičko prisustvo, jer je moguće pristupiti podacima sa udaljene lokacije uz pomoć interneta. 

Određene programe možete besplatno isprobati u roku od mesec dana, dok se za podršku u vezi instalacije, obuke i podešavanja, uvek možete obratiti distributerima. 

Vođenje knjiga nikada nije bilo lakše, a efikasnije i preciznije. Uz pomoć programa za knjigovođe dobijate svog ličnog, vernog asistenta, koji je uvek u „pripravnosti“, sve podatke drži u “svojoj glavi“, tj. memoriji, nikada ne greši, uspešno završava svaki posao, a pri svemu tome – manje košta od bilo kog zaposlenog radnika!

Knjigovodstveni program – cena:

Određene demo verzije mogu biti besplatne, dok se cena za kompletan program, i trajnu licencu, kreće od 250 evra pa naviše i može dostići i 1300 evra kada je reč o programima za proizvodnju, ili veleprodaju i fakturisanje. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane