Dodaj firmu

Računovodstvo Škorpion likvidacija

Knjigovodstvena agencija u Zemunu, radi sve knjigovodstvene usluge, besplatno otvaranje firmi, vođenje knjiga, proomene u APR-u, završne račune i još mnogo toga za sve pravne forme.
Pročitaj više

Vojni put 1 544, blok 1
Zemun, Beograd

Nova vita knjigovodstvena agencija

Nova vita knjigovodstvena agencija nalazi se u Beogradu. Nudi sve vrste knjigovodstvenih usluga sa akcentom na poresko savetovanje, pomoć oko otvaranja preduzeća, mterijalno knjigovodstvo
Pročitaj više

Bulevar Despota Stefana 53
Stari grad, Beograd

Lege Artis Knjigovodstvena agencija

Knjigovodstvena agencija Lege Artis nalazi se u Borči. Bavi se svim potrebnim knjigovodstvenim uslugama od poreskog i poslovnog konsaltinga, do vođenja knjiga i obračuna zarada.
Pročitaj više

Bratstva i jedinstva 89
Borča, Beograd

Agencija za knjigovodstvo i konsalting Lider Consalting Group

Agencija za knjigovodstvo i konsalting Lider Consalting Group (LCGroup) pruža kvalitetne, jasne i precizne računovodstvene i knjigovodstvene usluge. Klijentima nudimo: sigurnost i kompleksnost, štednju, kvalitet i odgovornost. LCGroup – Vaš put do uspeha!
Pročitaj više

Loznička 17a, lok2
Vračar, Beograd

Knjigovodstvo Kruna sistem

Knjigovodstvo Kruna Sistem pruža sve finansijsko - računovodstvene usluge na jednom mestu, poreski i finansijski konsalting, izradu izveštaja i biznis planova, pravnu pomoć, HR podršku, prikupljanje i dostavljanje dokumentacije Pružamo administrativnu podršku preduzećima, menadžerima i preduzetnicima.
Pročitaj više

Brace Radovanovic 19 B2/29
Vračar, Beograd

MKM Sky preduzeće za računovodstvene usluge

MKM Sky preduzeće za računovodstvo nudi kompletne usluge za privredna društva u skladu sa važećim zakonskim propisima. Tim od pet stalno zaposlenih knjigovođa i administrativnih radnika u svakom trenutku stoji na raspolaganju svojim klijentima
Pročitaj više

Koste Glavinića 2
Savski venac, Beograd

Agencija Politbiro

Prepustite brigu o Vašem poslovanju pravim profesionalcima, izaberite agenciju Politbiro. Domen našeg rada obuhvata pružanje računovodstvenih, konsultantskih i pravnih usluga od strane iskusnih i sertifikovanih knjigovođa, uz primenu najsavremenijih tehničkih sredstava.
Pročitaj više

Bulevar JNA 2b
Voždovac, Beograd

Likvidacija Knjigovodstvena agencija SMINA

Knjigovodstvena agencija SMINA pruža kompletne usluge osnivanja i likvidacije svih vrsta firmi. Naš tim čine licencirane knjigovođe sa dugogodišnjim iskustvom koje pružaju profesionalnu računovodstvenu uslugu, usklađenu sa Zakonom i drugim relevantnim propisima.
Pročitaj više

Ustanička 204a
Zvezdara, Beograd

Likvidacija Rubikon

Agencija za knjigovodstvo Rubikon poseduje višedecenijsko iskustvo u pružanju kompletnih usluga za korisnike različitih delatnosti, preduzeća i preduzetnike. Sa željom da spremno odgovorimo na sve zahteve u radu koristimo savremenu računarsku tehnologiju i programe
Pročitaj više

2. Srpske armije 9, naselje Stepa Stepanović
Voždovac, Beograd

Likvidacija ŽIVANOVIC M & S TIM D.O.O.

Osnovna delatnost naše agencije je pružanje knjigovodstvenih i računovodstvenih usluga preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima.Sve vrste računovodstvenih i knjigovodstvenih usluga, otvaranje firme, prijava poreskoj upravi, prijava radnika, vođenje svih vrsta knjiga, poreska prijava i obračun PVD-a. Unapredićemo Vaše poslovanje.
Pročitaj više

Mihaila Bogicevica 5, lokal u prizemlju
Vračar, Beograd

Knjigovodstvena agencija Nejla Plus

Knjigovodstvena agencija Nejla Plus nalazi se u Zemunu i svim vlasnicima preduzeća pruža maksimalnu podršku u vođenju poslovnih knjiga. Vrhunski tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom, trudi se da za svaki Vaš problem pronađe efikasno rešenje.
Pročitaj više

Franje Krča 41
Zemun, Beograd

Likvidacija Agencija za knjigovodstvo Iva

Pružamo sve vrste knjigovodstvenih usluga za preduzeća, preduzetnike i druga pravna lica, prijava i odjava radnika, osnivanje preduzeća
Pročitaj više

Koste Glavinića 2, VP, br 2
Savski venac, Beograd

Likvidacija Agencija za knjigovodstvo Irmak

Knjigovodstvena agencija Irmak dugi niz godina pruža usluge knjigovodstva i računovodstva. Posebno insistiramo na kodeksu čuvanja poslovne tajne i time garantujemo sigurnost i tajnost podataka o vašem poslovanju.
Pročitaj više

Ustanička 125b
Voždovac, Beograd

Likvidacija Cash Flow - preduzeće za računovodstvene usluge

Osnovnu delatnost našeg preduzeća čine računovodstveni i knjigovodstveni poslovi, revizorski poslovi, poresko savetovanje, izrada poslovnog plana i analiza
Pročitaj više

Živka Davidovića 13a
Zvezdara, Beograd

Mediprom knjigovodstvena agencija

Dođite da zajedno ostvarimo dobre rezultate! Privredno drustvo Mediprom d.o.o. osnovano 1991. god. je za Vas uvek tu kako bi Vam pružilo kompletne knjigovodstvene usluge za velika, srednja, mala preduzeća i preduzetnike
Pročitaj više

Žitna 22, Kumodraž
Voždovac, Beograd

Likvidacija Knjigovodstvena agencija Mari-Mar

Znate li da istraživanje pokazuje da su troškovi (software, hardware, najam, namještaj, stručni časopisi, edukacija, savetovanja.), nekoliko puta skuplji od usluga spoljnog računovodstva? Još uvijek niste sigurni da li vam se isplati da sarađujete sa nama?
Pročitaj više

Jablanička 184a
Čukarica, Beograd

Često se mešaju pojmovi likvidacije i stečaja. 

Likvidacija društva predstavlja oblik prestanka privrednog društva a sprovodi se onda kada privredno društvo ima dovoljno finansijskih sredstava za pokriće svih svojih obaveza.

Stečaj se sprovodi kada postoje poverioci koji traže naplatu svojih potraživanja, a imovina privrednog društva nije dovoljna za namirenje.

Likvidacija privrednog društva je pod kontrolom članova društva, dok je stečaj po kontrolom stečajnog suda.

Likvidacija d.o.o. (društva sa ograničenom odgovornošću)

Najpre se sačini odluka o pokretanju postupka likvidacije. Ova odluka se registruje u Agenciji za privredne registre (APR) i time počinje postupak likvidacije preduzeća. Odluka se oglašava na internet strani APR-a u trajanju od 90 dana.

Registracija ove odluke može biti i elektronskim putem ili preporučenom poštom, a rok za istu je 15 dana od donošenja.

Odluka o pokretanju postupka likvidacije treba da sadrži poziv poveriocima da prijave svoja potraživanja, kao i adresu sedišta društva, ili adresu za prijem pošte na koju poverioci dostavljaju prijave potraživanja.

Usluga likvidacije preduzeća

Najpre se razmatraju preduslovi koji postoje za početak postupka likvidacije firme. Kada je podneta odluka o pokretanju likvidacije kod APR-a, postupak likvidacije se prati, i na kraju izvršava se registracija brisanja firme kod Agencije za privredne registre.

Agencije za knjigovodstvo i računovodstvo, nude vam još neke usluge, kao što su: vođenje poslovnih knjiga za vreme likvidacije, izrada početnog i završnog likvidacionog bilansa, zatim, izrada poreskih prijava u celoj fazi likvidacionog postupka.

Brisanje preduzetničke radnje

Ovaj postupak kod APR-a i poreske uprave,  za vas će izvršiti vaša knjigovodstvena agencija. Postupak obuhvata nekoliko faza, od prijave za prestanak obavljanja delatnosti radnje, preko postupka kod APR-a, i donošenja rešenja o brisanju preduzetnika iz Registra APR-a.

Likvidacija, cena usluge

Likvidacija preduzeća, od 27600 do 36000 dinara, likvidacija preduzetničke radnje od 13500 dinara do 18000 dinara. 

*Cene su prikazane orijantaciono, za detaljne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane