SVERA SOLUTIONS

 • 5
5.00 | 9 ocena

O nama - SVERA SOLUTIONS

Svera Solutions je mnogo više od knjigovodstvene agencije. To je siguran partner kako za firme koje već posluju i žele da unaprede svoje poslovanje, tako i za firme koje tek počinju sa radom. U skladu sa našim sloganom “Ujedinjena poslovna rešenja”, naša knjigovodstvena agencija nudi vam širok spektar usluga bilo da ste mikro, malo, srednje ili veliko preduzeće.

Polazeći od činjenice koliko je poslovanje u našoj zemlji otežano zbog niza faktora koji se sami nameću, preduzeće Svera Solutions nastoji da vam pruži svu potrebnu pomoć, u skladu sa načinom i obimom vašeg poslovanja. Upravo iz tog razloga kreirali smo paket - Ujedinjena poslovna rešenja koji predstavlja ključnu prednost u ponudi našeg preduzeća: u jednom paketu usluga nudimo i program za vođenje poslovanja i knjigovodstvene usluge i finansijsko i poresko savetovanje.

Šta ovo konkretno znači:

 • Vi koristite naš poslovni program za izdavanje računa i unošenje informacija o kupcima i proizvodima koje nudite.
 • Mi se povežemo preko interneta na vaš program i kroz istu bazu podataka unosimo ostale knjigovodstvene informacije (glavnu knjigu, izvode, troškove, prihode, obračun PDV, zarada itd.)

Ovo je dvostruka korist – i za vas i za nas:

Sa vaše strane, ne morate da tražite informacije koliko vam ko duguje, koliko je stanje zaliha, koliki vam je PDV: te informacije su već na vašem računaru i dostupne su vam u svakom trenutku!

Sa naše strane, ne moramo da prekucavamo izlazne fakture, što znači manje posla za nas, što znači nižu cenu usluge, što opet znači uštedu za vas. Takođe, umesto da se delom bavimo prekucavanjem, za to vreme koje smo uštedeli, bavimo se onim što je naš posao, a to je kontrolom dokumentacije i poslovnim izveštavanjem. Što je opet prednost i za vas i vaše poslovanje. Lakše dolazite do menadžerskih odluka!

Stoga, bilo da vam je potrebna pomoć prilikom osnivanja preduzeća, dobar poslovni softver ili kvalitetne knjigovodstvene usluge, nudimo vam efikasno rešenje za vaše poslovanje.

Naš tim čini vrhunska ekipa računovodstvenih i programerskih stručnjaka, kao i tehnička podrška, sa dugogodišnjim iskustvom i znanjem koji vam pružaju vrhunski kvalitet usluge u svojoj oblasti poslovanja. Knjigovodstvena agencija koristi vrhunsku informacionu tehnologiju namenjenu kvalitetnijoj, bržoj i efikasnijoj obradi podataka, čemu neprestano težimo. Zbog toga, neprekidno ulažemo u razvoj i obrazovanje naših zaposlenih.

Knjigovodstvena agencija Svera Solutions rešenja nudi vam sledeće usluge:

 • Knjigovodstvene i računovodstvene usluge
 • Usluge finansijskog i poreskog savetovanja koje uključuju i izradu biznis plana i izveštaja za kredite kod banaka
 • Poslovno-informacioni sistemi za vođenje poslovanja kojima se pokriva kompletan proces upravljanja informacijama (finansijskim i robnim) vezano za vaša dobra i usluge
 • Održavanje hardvera, softvera i kompjuterskih mreža, fiskalnih uređaja i mreže
 • Osnivanje preduzeća, prijave i odjave radnika
 • Licenciranje softvera koji se koristi u vašem preduzeću
 • Besplatan internet sajt na kojem ćete u najboljem svetlu predstaviti vašu kompaniju

Svaka od ovih usluga može se posebno pružati, ali, ono što je najvažnije, i najisplativije, što najviše čuva vaš budžet, je kad nam se pokloni poverenje za paket nekih naših usluga.

Svera Solutions – širok spektar usluga za unapređenje vašeg poslovanja!

Radno vreme:

Ponedeljak – petak: 08-17h

Knjigovodstvena agencija Svera Solutions, Antifašističke borbe 24, Novi Beograd.

Iskustva i preporuke posetilaca

28.05.2018 01:22
Jovana Vulovic

Naisao sam na veliku pomoć prilikom osnivanja preduzeća i jako kvalitetne knjigovodstvene usluge u Agenciji SVM resenja tako da mogu reci da sam jako zadovoljan klijent i drago mi je sto sam bas sa Vasom agencijom ostvario i vise nego uspesnu saradnju.

13.06.2018 11:48
SVM Support

Poštovani,

Hvala na pohvalama. Nadamo se da ćemo opravdati poverenje i u budućnosti, ostvarivajući našu misiju i konstantno edukujući potencijalne i postojeće preduzetnike !

SVM tim

12.06.2016 08:31
Ana Milosavljevic

Vec godinama sa uspehom vode moje poslove.Knjigovodstvena agencija SVM resenja nudi vam usluge knjigovodstvene i racunovodstvene usluge,usluge finansijskog i poreskog savetovanja koje ukljucuju i izradu biznis plana i izvestaja za kredite kod banaka.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Knjigovodstvene agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu SVERA SOLUTIONS
 • SVERA SOLUTIONS,
 • SVERA SOLUTIONS radno veme,
 • SVERA SOLUTIONS Beograd,
 • SVERA SOLUTIONS doo,
 • SVERA SOLUTIONS doo Beograd