Izaberite neku od agencija gde mozete raditi knjigovodstvenu uslugu OSNIVANjE PREDUZECA

Nova vita knjigovodstvena agencija
Bulevar Despota Stefana 53

Nova vita knjigovodstvena agencija nalazi se u Beogradu. Nudi sve vrste knjigovodstvenih usluga sa akcentom na poresko savetovanje, pomoć oko otvaranja preduzeća, mterijalno knjigovodstvo
Pročitaj više

Markonto doo knjigovodstvena agencija
Aleksandra Petrovića 39/16, Altina

Markonto d.o.o knjigovodstvena agencija nalazi se na Altini. Bavi se kompletnim knjigovodstvenim uslugama, od vođenja poslovnih knjiga, obračuna zarada do poreskog konsaltinga i savetovanja za frilensere
Pročitaj više

Čamagić M. Kristina Advokatska kancelarija
Zmajevačka 2 red broj 20

Advokatska kancelarija Čamagic M. Kristina nalazi se na opštini Čukarica. Bavi se pružanjem pravne pomoći iz svih oblasti prava, kao što su poprodično pravo, radno pravo i sve druge životne oblasti u kojima neminovno dolazi do nesporazuma koji se moraju rešiti na sudu.
Pročitaj više

Sigma konto knjigovodstvena agencija
Mirijevski Venac 16, sp.8/80

Sigma Konto nalazi se u Mirijevu. Knjigovodstvena agencija sa zavidnim iskustvom kao siguran partner u vašem poslovanju.
Pročitaj više

Agencija za knjigovodstvo i konsalting Lider Consalting Group
Loznička 17a, lok2

Agencija za knjigovodstvo i konsalting Lider Consalting Group (LCGroup) pruža kvalitetne, jasne i precizne računovodstvene i knjigovodstvene usluge. Klijentima nudimo: sigurnost i kompleksnost, štednju, kvalitet i odgovornost. LCGroup – Vaš put do uspeha!

Knjigovodstvo Kruna sistem
Brace Radovanovic 19 B2/29

Knjigovodstvo Kruna Sistem pruža sve finansijsko - računovodstvene usluge na jednom mestu, poreski i finansijski konsalting, izradu izveštaja i biznis planova, pravnu pomoć, HR podršku, prikupljanje i dostavljanje dokumentacije Pružamo administrativnu podršku preduzećima, menadžerima i preduzetnicima.

Agencija za knjigovodstvene usluge 3410
Bulevar Mihaila Pupina 10ž, lok 77 VP

Vaša dobit, naša briga. Da li ste znali odakle naziv 3410? Verovatno niste, jer da znate onda Vam ne bi bio potreban knjigovođa. 3410 predstavlja konto za dobit tekuće godine prilikom obračuna poslovnog rezultata privrednog subjekta. Čak smo i sa nazivom želeli da ukažemo našim klijentima na cilj koji je ostvariv. Da Vaša dobit bude naša briga.

Osnivanje firmi GJ Konsalting
Brankova 23

Završite sve što je potrebno prilikom osnivanja preduzeća ili radnje na jednom mestu, posetite GJ Konsalting. Neposredna blizina APR-a, kao i višegodišnje iskustvo u radu, garancija su da ćete Rešenje o početku poslovanja dobiti u najkraćem mogućem roku.

Agencija Politbiro
Obalskih radnika 43/12, Čukarička padina

Prepustite brigu o Vašem poslovanju pravim profesionalcima, izaberite agenciju Politbiro. Domen našeg rada obuhvata pružanje računovodstvenih, konsultantskih i pravnih usluga od strane iskusnih i sertifikovanih knjigovođa, uz primenu najsavremenijih tehničkih sredstava.

Knjigovodstvena agencija SMINA
Ustanička 204a

Knjigovodstvena agencija SMINA pruža kompletne usluge osnivanja i likvidacije svih vrsta firmi. Naš tim čine licencirane knjigovođe sa dugogodišnjim iskustvom koje pružaju profesionalnu računovodstvenu uslugu, usklađenu sa Zakonom i drugim relevantnim propisima.

Milion knjigovodstvena agencija
Vidikovački venac 92š

Rešite uspešno sve nedoumice u vezi sa Vašim poslovanjem, izaberite knjigovodstvenu agenciju Milion. Pored kompletnih usluga u oblasti knjigovodstva i računovodstva kreiranim u skladu sa potrebama naših klijenata, nudimo i usluge kurirske službe.

Agencija za knjigovodstvo Vizin
2. Srpske armije 9/5, naselje Stepa Stepanović

Prepustite vođenje Vašeg poslovanja u sigurne ruke, izaberite knjigovodstvenu agenciju Vizin iz Beograda. Jedna smo od retkih agencija koja pruža kompletne usluge za preduzeća, preduzetnike i različite vrste delatnosti: trgovina, menjačnice, hosteli, turističke agencije

Agencija za knjigovodstvo Iva
Bulevar Mihaila Pupina 10ž

Knjigovodstvena agencija Iva iz Beograda pruža širok spektar usluga za preduzeća i preduzetnike. Naša glavna prednost je iskustvo i znanje naših knjigovođa i računovođa koji nastoje da zajedno sa Vama reše sve probleme sa kojima se susrećete u Vašem poslovanju

Lege Artis Knjigovodstvena agencija
Bratstva i jedinstva 89

Knjigovodstvena agencija Lege Artis nalazi se u Borči. Bavi se svim potrebnim knjigovodstvenim uslugama od poreskog i poslovnog konsaltinga, do vođenja knjiga i obračuna zarada.

Agencija za knjigovodstvo Rubikon
2. Srpske armije 9, naselje Stepa Stepanović

Agencija za knjigovodstvo Rubikon poseduje višedecenijsko iskustvo u pružanju kompletnih usluga za korisnike različitih delatnosti, preduzeća i preduzetnike. Sa željom da spremno odgovorimo na sve zahteve u radu koristimo savremenu računarsku tehnologiju i programe

Direkta
Vladimira Popovića 38-40

Želite da osnujete svoju firmu, udruženje građana ili bilo šta drugo? Obratite se Direkti. Ona zna kako.

Knjigovodstvena agencija AlDi
Orlovića Pavla 4

Knjigovodstvena agencija AlDi nudi kompletne usluge za preduzeća i preduzetnike, brzo, profesionalno i efikasno. Naš tim čine licencirane knjigovođe koje Vam uvek stoje na raspolaganju za sve vrste saveta u vezi sa Vašim preduzećem.

SVERA SOLUTIONS
Antifašističke borbe 24

Knjigovodstvena agencija SVERA SOLUTIONS nudi Vam širok spektar usluga koje su namenjene unapređenju Vašeg poslovanja. Bilo da Vam je potrebna pomoć prilikom osnivanja preduzeća, kvalitetan softver ili knjigovodstvene usluge, SVERA SOLUTIONS će pronaći idealno rešenje za Vas

Knjigovodstvena agencija Beobook
Bulevar Mihaila Pupina 10ž, VP lok24

Knjigovodstvena agencija Beobook nalazi se na opštini Novi Beograd i nudi više vrsta knjigovodstvenih usluga: otvaranje i zatvaranje firme, prijava/odjava radnika, obračun zarada

Knjigovodstvo Restitucija Royal
Južni bulevar 105/3

Knjigovodstvena agencija sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju svih vrsta knjigovodstvenih usluga kako za sva pravna lica tako i za preduzetnike.

Cash Flow - preduzeće za računovodstvene usluge
Živka Davidovića 13a

Osnovnu delatnost našeg preduzeća čine računovodstveni i knjigovodstveni poslovi, revizorski poslovi, poresko savetovanje, izrada poslovnog plana i analiza

Agencija za knjigovodstvo Irmak
Ustanička 125b

Knjigovodstvena agencija Irmak dugi niz godina pruža usluge knjigovodstva i računovodstva. Posebno insistiramo na kodeksu čuvanja poslovne tajne i time garantujemo sigurnost i tajnost podataka o vašem poslovanju.

Agencija za knjigovodstvo Iva
Koste Glavinića 2, VP, br 2

Pružamo sve vrste knjigovodstvenih usluga za preduzeća, preduzetnike i druga pravna lica, prijava i odjava radnika, osnivanje preduzeća

Knjigovodstvena agencija Mari-Mar
Vodovodska 78

Znate li da istraživanje pokazuje da su troškovi (software, hardware, najam, namještaj, stručni časopisi, edukacija, savetovanja.), nekoliko puta skuplji od usluga spoljnog računovodstva? Još uvijek niste sigurni da li vam se isplati da sarađujete sa nama?

TIO TRADE knjigovodstvena agencija
Matavuljeva 7, III sprat, stan br. 12.(Lekino brdo)
Idi na vrh strane