Dodaj firmu

Računovodstvo Škorpion izrada biznis plana

Knjigovodstvena agencija u Zemunu, radi sve knjigovodstvene usluge, besplatno otvaranje firmi, vođenje knjiga, proomene u APR-u, završne račune i još mnogo toga za sve pravne forme.
Pročitaj više

Vojni put 1 544, blok 1
Zemun, Beograd

Izrada biznis plana ANCS

Računovodstvena agencija ANCS sa Vračara, pruža knjigovodstvene usluge za sve pravne forme, a posebno finansijaku analizu, poresko savetovanje i drugo.
Pročitaj više

Požarevačka 29a
Vračar, Beograd

Lege Artis Knjigovodstvena agencija

Knjigovodstvena agencija Lege Artis nalazi se u Borči. Bavi se svim potrebnim knjigovodstvenim uslugama od poreskog i poslovnog konsaltinga, do vođenja knjiga i obračuna zarada.
Pročitaj više

Bratstva i jedinstva 89
Borča, Beograd

Možda imate ideju da započnete neki sopstveni biznis, jer smatrate da bi to bilo originalno, imalo dobru prođu na tržištu i sl, a potrebna vam je izrada biznis plana? Ako je tako, onda vam nedostaje jedna sitnica, a to je izrada biznis plana. Upravo tom temom se bavimo u tekstu koji se nalazi pred vama.

Šta je biznis plan?

Današnje poslovno okruženje je veoma nestabilno, i nijedan čovek ne može da zna da li će neka ideja dobro proći ili ne. Ljudima se često dešava da im određena zamisao dobro zvuči u glavi i na papiru, ali da u praksi dođe do debakla, da izgube novac, posao propadne itd.

Jedini način da se ovakav scenario izbegne, odnosno, da se rizici svedu na minimum jeste izrada biznis plana. Biznis plan je zapravo planiranje vašeg posla, od početka do kraja, tako što se u obzir uzimaju sve okolnosti.

Biznis plan za pokretanje novog biznisa

Dakle, da bi preduzeće uopšte moglo da funkcioniše i da opstane u nestabilnom okruženju, ono mu se mora prilagoditi. Ipak, da bi se to postiglo, neophodno je efikasno planirati svaki detalj.

Izrada biznis plana za dobijanje kredita

Ciljevi koji se postavljaju kod izrade biznis plana su različiti, ali se mogu pobrojati oni glavni a to su: dobijanje pozajmica i kredita od banaka, ostvarivanje stabilnog poslovanja, izbegavanje uticaja promana okruženja na stabilnost poslovanja, investiranje iz sopstvenih sredstava firme, fleksibilnost i opstanak na savremenom tržištu, itd.

Izrada biznis plana za pokretanje sopstvenog biznisa

Biznis plan zapravo omogućava da svaki čovek vidi kolike su njegove stvarne mogućnosti u poslovnom svetu, i šanse da mu preduzeće zaživi i opstane na tržištu. Naravno, pre toga, potrebno je dobiti potreban novac, kredite i pozajmice od banaka, da bi posao uopšte krenuo. Dakle, biznis planom mi dokazujemo bankama da je naš biznis nešto što može da opstane u tržišnoj konkurenciji, da ćemo biti u mogućnosti da kredit vratimo sa odgovarajućom kamatom.

Firme koje izrađuju biznis plan

Dobar biznis plan nije lako sastaviti i potrebno je umeće i iskustvo za to. Upravo je to razlog što se budući privrednici sve češće obraćaju firmama koje kao jednu od svojih usluga nude izradu biznis plana. To su obično knjigovodstvene agencije, mada mogu da budu i druga preduzeća.

Sama izrada biznis plana može doslovce da predstavlja izazov, a razlog je njena složenost i obimnost, pa je zbog toga potrebna saradnja da bi se sve izvelo kako treba. Zajednička posvećenost istom cilju daće očekivane rezultate, tako da je najbolje da izradu biznis plana prepustite profesionalcima.

To je zapravo, jedna dodatna konsultantska usluga koju nude agencije, a vama može biti od velike koristi za početak poslovanja i njegovu dalju stabilnost na tržištu.

Cena za izradu biznis plana

Cena izrade biznis plana zavisi od njegove obimnosti, ali je neki prosečan iznos koji treba izdvojiti oko 100 evra.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane