Direkta

4.9 | 137 ocena
Ulica: Vladimira Popovića 38-40
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Direkta
Mobilni: 065/
www.direkta.rs

O nama

DIREKTA

Za sve Vas koji želite da započnete sopstveni biznis, ali niste sigurni gde sve može da Vas odvede papirologija, kako da odaberete odgovarajući naziv firme, i šta je uopšte to što Vam je potrebno da brzo i lako započnete poslovanje, agencija za administrativne poslove i digitalni marketing DIREKTA pruža Vam punu poslovnu podršku, ustupajući Vam znanje, veštine i iskustvo svog stručnog tima koji ima odgovore na sva Vaša pitanja.

Naša usluga namenjena je onima kojima je potrebno brzo, stručno i efikasno osnivanje firme. Obuhvatili smo sve aspekte uspešnog poslovanja uz jedinstvenu mogućnost da sve završite na jednom mestu. Uz pružanje stručne pravne podrške, skraćivanjem procedure i profesionalnim posredovanjem, štedimo Vam vreme, energiju i novac i obezbeđujemo nesmetano bavljenje poslom u okviru odabrane delatnosti. Od prvog dana možete da poslujete profesionalno, jer Direkta Vam obezbeđuje svu potrebnu podršku. Odaberite jedan od naših paketa usluga i uverite se u uspešnost našeg jedinstvenog sistema.

Direkta nudi efikasno osnivanje privrednih subjekata sledećih kategorija:

 • preduzetnička radnja
 • privredno društvo (d.o.o)
 • udruženje građana (nevladina organizacija)
 • sportsko udruženje
 • strano predstavništvo
 • privredno društvo za strane državljane

Vaše je da se fokusirate na razvoj svoje poslovne ideje, a kompletnu proceduru za otvaranje firme prepustite nama. Nudimo Vam ozbiljan i siguran poslovni identitet od samog početka, koji će Vas lakše pozicionirati na tržištu i omogućiti Vam brži i stabilniji razvoj.

Direkta je prava podrška Vašem poslovnom uspehu, jer za Vas obavljamo sve što je potrebno za osnivanje firme i uspešno pokretanje posla:

 • stručna i profesionalna izrada dokumentacije u skladu sa svim važećim zakonskim propisima
 • vođenje celokupnog procesa registracije do donošenja rešenja
 • adekvatno poresko konsultovanje
 • knjigovodstvena podrška
 • izrada vizuelnog identiteta i logotipa
 • otvaranje računa bez odlaska u banku
 • kreiranje prodajne strategije putem savremenih internet alata

Važan faktor u svakoj fazi poslovanja je ekonomično raspolaganje vremenom i novcem, a najvažniji na samom početku. Zato, ne trošite svoje dragocene resurse na nepotrebno čekanje u redovima, višečasovno razmišljanje nad gomilom propisa i formulara, već prepustite stvar profesionalcima.

Maksimalno smo digitalizovali proces osnivanja i to od samog starta. Putem online formulara nam dostavljate sve neophodne podatke za izradu dokumentacije, dok Vam kroz proces enkripcije obezbedjujemo potpunu zaštitu svih ostavljenih podataka na našem portalu. Takođe, naš sistem Vam omogućava da u svakom trenutku možete pratiti status svog predmeta od njegovog pokretanja, što Vam pruža priliku da budete spokojni i potpuno upućeni u proces koji vodimo umesto Vas.

Obezbedite svom poslovanju jedinstven i prepoznatljiv identitet od samog starta, započnite proces otvaranja sopstvenog posla bilo kada, brzo i jednostavno. Javite nam se, rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja, razrešiti sve Vaše dileme i obezbediti Vam svu neophodnu pomoć.

Direkta obezbeđuje svu potrebnu administrativnu i konsultantsku podršku i za strane državljane koji žele da započnu posao u Srbiji. Naš stručni tim pruža celokupnu podršku strancima na više stranih jezika i kroz adekvatno posredovanje obezbeđuje sve neophodne korake za aktivaciju firmi čiji su osnivači strana pravna ili fizička lica.

Profesionalna podrška vašem poslovnom uspehu - Direkta.

Radno vreme: pon - pet 09 - 17h
Adresa: Vladimira Popovića 38-40, GTC Avenija 19, Novi Beograd
E-mail: office@direkta.rs, marketing@direkta.rs

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  02.07.2020 23:59

  Profesionalna i stručna poslovna podrška pri osnivanju firme i pokretanju poslovanja.

  Firme u blizini

  Advokat za osnivanje firmi i preduzeca Srdjan Raskovic, Cara Uroša 13, Stari grad, Beograd