Dodaj firmu

MARIJA LUKIĆ I BEND

Glas Marije Lukić ulepšaće svaku vašu proslavu ili venčanje. Marija Lukić i bend nastupaju po celom Beogradu i celoj zemlji i inostranstvu uz repertoar narodne, pop i rock domaće muzike.
Pročitaj više


Beograd

Pevačica za svadbe je osoba koja će uveličati taj dugo očekivani dan. Svadba je dan koji se čekao jako dugo vremena, i tada bi trebalo da sve bude perfektno, od najmanjih sitnica do onih najvažnijih stvari. Naravno, prvo se vodi računa o tome kako će izgledati mladina venčanica, mladoženjino odelo, svadbena torta, a od presudne važnosti je i prostor u kome će se održavati svadbeno veselje.

Još jedan detalj može da ulepša i uveliča vašu proslavu, a to je živa muzika. Živa muzika podrazumeva orkestar koji ima pevačicu. Na svadbama se obično pevaju hitovi narodne muzike.

Kako odabrati najbolju pevačicu za svadbu?

Sada, kada ste odabrali prostor u kome će biti održana proslava, ostaje da isti dekorišete, ali i da se pobrinete za stvaranje odlične atmosfere. Dakle, pevačica za svadbe je odlično rešenje, a najbolje je birati one umetnice koje izvode svoje pesme uživo. Dakle, ne pevaju na plej bek.

Na šta obavezno treba obratiti pažnju kada se dogovarate za angažovanje muzike za svadbu?

U prethodnom delu teksta smo naglasili da treba birati pevačice za svadbe koje imaju iskustva u tom poslu, i koje znaju veliki broj pesama i hitova narodne muzike. Najbolje će biti da vi sami sastavite neki svoj repertoar, bez koga veselje ne može da prođe, a onda da proverite sa pevačicom za svadbu da li ona poznaje sve te pesme i može li da ih izvede.

Pevačica narodne muzike

Isto tako, biran je i bend koji prati pevačicu za svadbe. Ovaj bend mora da bude dobro uštimovan, što znači da je najbolja odluka da se odlučite za ekipu koja duže vremena radi zajedno, tako da su maksimalno sinhronizovani.

Ozvučenje je isto veoma važno, pa bi trebalo jako dobro da se postavi u sali, tako da jednako dobro čuju i gosti koji sede napred, ali i one zvanice koje se nalaze negde na kraju sale.

Pevačica za svadbe

Postavljenje ozvučenja radi profesionalna ekipa, a neretko se dešava da to učini bend koji ste angažovali. Pevačica za svadbu treba da bude atraktivna, ali da to ne prelazi granice dobrog ukusa, odnosno, da nije provokativno. Vi želite da vaša svadba i veselje budu sa stilom, te da se dugo priča o tom događaju, koji je protekao elegantno, luksuzno, i gde su svi bili opušteni, veseli, dobro raspoloženi do sitnih jutarnjih sati.

Koliko se kreću cene za angažovanje pevačice za svadbu?

Cene angažovanja pevačice za svadbu su različite, a to obično zavisi od toga koliko pevačica ima iskustva, koliko je poznata široj javnosti, koliko nastupa ima iza sebe, te koliko je bogat repertoar njenih pesama... Važan je i bend koji je prati, tako da i to morate da ukalkulišete u cenu.

Najbolje je da pozovete odabranu pevačicu za svadbu i da se raspitate za tačnu cenu, a sve u skladu sa svojim zahtevima koje imate i da pokušate da postignete dogovor koji bi bio na obostrano zadovoljstvo.

*Za sve dodatne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane