Dodaj firmu

Azzuro Band za proslave

Bend za proslave Azzuro nastupa ne samo u Beogradu, nego i u zemljama regiona. Glavni sastav benda je 5 članova, uz mogućnost biranja više kvalitetnih vokala u zavisnosti od vrste muzike koja je na repertoaru
Pročitaj više


Mladenovac, Beograd

Bend za svadbe One man band Nikola Slamnig

Ukoliko Vam je potrebna dobra muzika za odličan provod, muzika za proslave one-man band će pokrenuti i najmirnije goste i napraviti dobru atmosferu.
Pročitaj više


Beograd

MARIJA LUKIĆ I BEND

Glas Marije Lukić ulepšaće svaku vašu proslavu ili venčanje. Marija Lukić i bend nastupaju po celom Beogradu i celoj zemlji i inostranstvu uz repertoar narodne, pop i rock domaće muzike.
Pročitaj više


Beograd

KOMIKA - Gudački kvartet za proslave

Gudački kvartet KOMIKA je savremeni a opet klasični gudački kvartet koji svira na različitim manifestacijama, festivalima, koncertima, al i privatnim žurkama u Beogradu.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Muzički bend RAPSODIJA Beograd

Priredite nezaboravan provod gostima na Vašoj žurki, rođendanu, svadbi, izaberite muzički bend Rapsodija. Pored bogatog repertoara, naš bend je prepoznatljiv po svojoj profesionalnosti, energičnim nastupima i odličnoj interakciji sa publiko...
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Bend za svadbe AMPLITUDA Beograd

Muzički bend Amplituda je siguran pogodak kada poželite da Vašu proslavu ulepšate kvalitetnom pesmom i dobrom atmosferom. Na našem bogatom repertoaru nalaze se pesme za svačiji ukus što garantuje nezaboravnu zabavu za sve goste.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Muzički bend TALASNA DUŽINA Beograd

Ako Vam treba iskusan i kulturan bend za klupsku svirku, kao i sve vrste proslava, muzički bend Talasna dužina je pravi izbor za Vas. Pored dugogodišnjeg iskustva, prepoznatljivi smo po raznovrsnom repertoaru i pozitivnim vibracijama, što g...
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Bend za svadbe je cesto najbitnija odluka kod organizacije svadbe. U odnosu na razna druga veselja, svadba ima najveći značaj. To se ogleda u činjenici da se takav događaj odigrava samo jednom u životu dvoje ljudi, zatim u broju zvanica koje prisustvuju proslavi kao i u vremenskom trajanju svadbnog veselja.

Muzika za svadbe

Svi mladenci žele da njihova svadba ostane u najlepšem sećanju, kako njima samima, tako i svim gostima. Pored savršene mladine venčanice, mladoženjinog odela, dekoracije sale za proslavu, idealne torte na nekoliko spratova, osnovu dobre atmosfere čini muzika.

Da bi se svi fenomalno proveli, potrebno je da odaberete pravi bend koji će svojim nastupom uveličati događaj, tako što će sjajnim izborom pesama dovesti atmosferu do usijanja, i podići na noge sve zvanice.

Bend za proslavu svadbi

Možda po prvi put birate bend koji će biti zadužen za svirku na vašem veselju, pa se pitate kojim to smernicama da se rukovodite? Jedan od dobrih pokazatelja da će bend zvučati dobro je činjenica da su članovi dugo godina u istom sastavu, da iza sebe imaju mnoštvo zajedničkih nastupa, što sve vodi ka tome da na nastupima deluju kompaktno i ujedinjeno.

Ljudi to vrlo lako primete, kao i to da li bend na svoj posao gleda samo kao na biznis, ili sviraju iz ljubavi, i vašu svadbu takođe vide kao i svoj dobar provod koji će i oni pamtiti dugo vremena.

Iskustvo članova benda govori nam da oni mogu da prilagode repertoar trenutnom raspoloženju gostiju, odnosno umeju da osete povratnu reakciju. U tom smislu, članovi benda za svadbe u svojoj glavi poseduju nekoliko hiljada pesama, koje će na vaš zahtev izvesti, a to mogu biti poznati starogradski hitovi, brze ili lagane, sentiš pesmice, rok pesme, sasvim novi hitovi...

Čitav repertoar će znalački biti uklopljen u jednu celinu, a posebna pažnja će se obratiti na melodije koje budu odjekivale sa zvučnika u trenutku kada se iznosi torta ili kada mladenci zaigraju svoj prvi zajednički ples.

Muzički bendovi za svadbe

Da bi sve bilo u najboljem redu, potrebno je voditi računa o opremi koja se koristi tokom nastupa. Bendovi za svadbe poseduju najsavremeniju i najkvalitetniju opremu i ozvučenje. Zahvaljujući svemu tome, jednako dobro će se čuti muzika i u dnu sale, kod gostiju koji su udaljeni pedesetak metara, kao i kod onih zvanica koje se nalaze u neposrednoj blizini zvučnika.

Ozvučenje se postavlja u skladu sa oblikom sale za svadbeno veselje, a isto tako se vodi računa i o mestima gde će se nalaziti dim mašine i svetlosni efekti. To su sve neke sitnice, a u stvari vrlo značajne stvari, o kojima izabrani bend za proslavu svadbi unapred razmišlja, kako bi vaše veselje bilo savršeno.

Takođe, bitno je da znate da ne postoji vremensko ograničenje nastupa, bend svira dokle vi to želite, kao i to da vas neće iznenaditi neki posebni dodatni troškovi.

Bend za svadbe – cena:

Na cenu utiče više faktora, kao što su: broj članova benda, kvalitet opreme, programska muzika ili opcija sa naručivanjem, termin održavanja svadbe, rasveta...

U tom smislu, cene variraju od 500 evra do 5000 evra za pojedine nastupe bendova za svadbe.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate bendove za svadbe koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane