Dodaj firmu

One man band Nikola Slamnig

Ukoliko Vam je potrebna dobra muzika za odličan provod, muzika za proslave one-man band će pokrenuti i najmirnije goste i napraviti dobru atmosferu.
Pročitaj više


Beograd

Jedan čovek orkestar - One man bend = odličan provod i zabava! To bi ukratko bila definicija pojma One man band. Ukoliko imate u planu neku proslavu, tada možete da se odlučite za samo jednog muzičara, koji će stvoriti atmosferu za pamćenje.

One man bend za slavlja

Kada jedan muzičar pravi šou, odnosno svira i peva na slavlju, tada obično koristi klavijature, a ako tako želite, može da se postigne dogovor da se uključi i gitarista, pevačica, harmonikaš...

Cela zabava se odvija uz korišćenje kvalitetnog ozvučenja, kao i profesionalne rasvete, što sve omogućava vrhunski doživljaj.

One man bend za proslave

Kada se okuplja društvo na određenoj proslavi, veoma je važno koje pesme će biti na repertoaru, ali i to da se može naručiti neka numera po želji gostiju.

Repertoar pesama se unapred dogovara, tako da mogu preovladavati narodne pesme, ali i zabavne, pop i rock. Gosti mogu zaželeti starogradsku muziku, tamburaške numere, kao i najstarije i najnovije hitove folk muzike.

Na ovaj način, sjajno raspoloženje svih prisutnih ne može da izostane, već će se uvek tražiti još koja pesma do duboko u noć.

One man bend za veselja

Muzičar za klavijaturama koji izvodi sve moguće numere stvara osećaj da je prisutno na bini još barem petorica njegovih kolega.

Nije važno da li je u pitanju proslava rođendana, krštenje, veridba, venčanje ili svadba, Nova godina ili neka druga svečana prigoda, uvek možete da se oslonite na one man bend i da imate zagarantovan provod.

Svirke se ugovaraju bez obzira na mesto održavanja veselja, ali je najbolje da pozovete muzičare oglašene ispod našeg teksta i da se lično raspitate.

One man bend za svadbe

Ako ste ikada imali prilike da slušate izvedbu pesama samo jednog muzičara za klavijaturama, onda znate da to zaista zvuči kao da je prisutan ceo orkestar na bini. Ozvučenje se postavlja u sve delove sale za proslavu svadbe, tako da će svi gosti uživati u kvalitetnom zvuku.

Solo klavijature

Drugim rečima se solo klavijature mogu nazvati moćnim sintesajzerima. Ovakvi uređaji su vrhunskih karakteristika i naprednog zvuka, pa muzičaru omogućavaju maksimalnu kreativnost.

Poseduju najnovije audio procesore, tako da se svira sa najrazličitijim i najboljim zvukom. Solo klavijature imaju mnogo oblika napredne sinteze zvuka, a sve se to obavlja uz laku kontrolu uz pomoć interfejsa sa ikonicama. Mnoge funkcije je moguće koristiti istovremeno.

Solo klavijaturista za proslavu

Solo klavijaturista će zagarantovati dobar provod i raspoloženje svih gostiju, zahvaljujući širokom repertoaru pesama zabavne i narodne muzike, domaće i strane. Najbolje je sa odabranim muzičarem unapred ugovoriti repertoar ali uz mogućnost naručivanja pesama po želji.

Solo klavijaturista za krštenja

Ukoliko planirate da proslavite krštenje deteta, vaša odluka može da bude solo klavijaturista koji će zabavljati tokom čitave večeri sve vaše goste.

One man band znači da je klavijaturista ujedno i vokal, koji uz vrhunsku opremu garantuje sjajnu atmosferu. Zahvaljujući svemu tome, imaćete osećaj da ste angažovali čitav orkestar, a po mnogo pristupačnijoj ceni.

One man bend – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za nastup One man benda, zavisi od više činilaca, kao što su trajanje nastupa, dogovoreni repertoar pesama, mogućnost naručivanja numera po želji i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate muzičare oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane