Dodaj firmu

One man band Nikola Slamnig

Ukoliko Vam je potrebna dobra muzika za odličan provod, muzika za proslave one-man band će pokrenuti i najmirnije goste i napraviti dobru atmosferu.
Pročitaj više


Beograd

Azzuro Band za proslave

Bend za proslave Azzuro nastupa ne samo u Beogradu, nego i u zemljama regiona. Glavni sastav benda je 5 članova, uz mogućnost biranja više kvalitetnih vokala u zavisnosti od vrste muzike koja je na repertoaru
Pročitaj više


Mladenovac, Beograd

MARIJA LUKIĆ I BEND

Glas Marije Lukić ulepšaće svaku vašu proslavu ili venčanje. Marija Lukić i bend nastupaju po celom Beogradu i celoj zemlji i inostranstvu uz repertoar narodne, pop i rock domaće muzike.
Pročitaj više


Beograd

KOMIKA - Gudački kvartet za proslave

Gudački kvartet KOMIKA je savremeni a opet klasični gudački kvartet koji svira na različitim manifestacijama, festivalima, koncertima, al i privatnim žurkama u Beogradu.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Bend za punoletstva, kako ga izabrati? Punoletstvo je verovatno najznačajniji rođendan, pored prvog i recimo stotog. Šalu na stranu, osamnaest svećica je veoma važna stvar, jer to znači da mlada osoba ulazi u svet odraslih, stiče određena prava i obaveze, postaje zrela.

Kada smo sasvim mali, žurimo da što pre krenemo iz vrtića u školu; zatim priželjkujemo da izgledamo kao odrasli, da nas roditelji, nastavnici i profesori shvataju ozbiljno; već smo doživeli prve izlaske i prve poljupce, a tu je negde i velika matura... Ipak, proslava punoletstva je centralni događaj naše mladosti, koji pripada samo nama i želimo da ga obeležimo na najbolji mogući način.

Muzika za punoletstva

Danas sve veći broj mladih ljudi odlučuje da svoj osamnaesti rođendan obeleži u određenom restoranu, koji je takvog kapaciteta da može da primi ne samo drugare i drugarice, već i porodicu, rodbinu i ostale prijatelje.

Pri tome, obraća se pažnja na svaku sitnicu, kao što je dekoracija same sale za proslavu punoletstva, svečanu tortu, savršeno odelo ili haljinu, cipele... Ipak, za dobru atmosferu i osmeh koji neće silaziti sa lica svih gostiju proslave punoletstva, najzaduženiji je muzički bend.

Mladići i devojke koji su na pragu ulaska u svet odraslih, u skladu sa svojim godinama, najviše vole brze ritmove i trenutno popularne hitove, tako da ta vrsta muzike sačinjava najveći deo repertoara.

Bend za punoletstvo

Spomenuli smo da sala mora da izgleda besprekorno, pa u tom smislu posao benda za punoletstva jeste da postavi rasvetu, ali i dim mašine kao i ozvučenje. Ozvučenje je izuzetno važno, pošto restoran može biti ogroman, i bitno je da svaku pesmu dobro čuju gosti koji se nalaze u neposrednoj blizini zvučnika, ali i svi ostali, koji su na dnu sale, udaljeni tridesetak i više metara.

Kod postavljanja ozvučenja, obraća se pažnja na oblik sale, a koristi se najsavremenija i najkvalitetnija oprema. Sve to garantuje sjajan zvuk i odličan provod, koji će se dugo prepričavati i pamtiti.

Muzički bendovi za punoletstva

Korisno je znati da najbolje zvuče oni bendovi čiji članovi dugo godina nastupaju zajedno. Oni su kao uigrani tim, dobro su sinhroizovani, tako da se njihova kompatibilnost i ujedinjenost vidi pri nastupu.

Često „u glavi drže“ preko hiljadu različitih pesama, a repertoar se kod proslave punoletstva prilagođava mladima, mada se u obzir uzimaju i želje roditelja, i svih drugih starijih zvanica, pa se tu često nađe i neka novokomponovana ili starogradska pesma i slično.

Muzički bend aktivno učestvuje u proslavi, članovi znalački prepoznaju emocije publike, i uzvraćaju pravom pesmom u pravom trenutku, čime podižu sve na noge i zagrevaju atmosferu do usijanja.

Na proslavi punoletstva đuska se i peva do ranih jutarnjih časova, jer je to događaj koji se svima nama dešava samo jednom i nikada više u životu, tako da je neophodno da se obeleži na poseban način.

Bend za punoletstva – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za muziku na proslavi punoletstva, zavisi od više činilaca, na primer: koliko bend ima članova, kada se održava proslava 18. rođendana, da li se izvodi muzika prema unapred utvrđenom repertoaru ili postoji opcija naručivanja pesama i slično. Cene se kreću od 500 pa sve do preko 2000 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate bendove koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane