Dodaj firmu

Azzuro Band za proslave

Bend za proslave Azzuro nastupa ne samo u Beogradu, nego i u zemljama regiona. Glavni sastav benda je 5 članova, uz mogućnost biranja više kvalitetnih vokala u zavisnosti od vrste muzike koja je na repertoaru
Pročitaj više


Mladenovac, Beograd

MARIJA LUKIĆ I BEND

Glas Marije Lukić ulepšaće svaku vašu proslavu ili venčanje. Marija Lukić i bend nastupaju po celom Beogradu i celoj zemlji i inostranstvu uz repertoar narodne, pop i rock domaće muzike.
Pročitaj više


Beograd

KOMIKA - Gudački kvartet za proslave

Gudački kvartet KOMIKA je savremeni a opet klasični gudački kvartet koji svira na različitim manifestacijama, festivalima, koncertima, al i privatnim žurkama u Beogradu.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Bend za proslave je vazan kao i sam razlog proslave. Kada kažemo proslava, to može značiti mnogo toga – od dočeka Nove godine, preko venčanja, svadbi, rođenja deteta, krštenja, mature, obeležavanja godišnjice mature, ispraćaja, rođendana, punoletstva...

Mentalitet našeg naroda je takav da uvek iznalazimo razne razloge da okupimo svoje rođake i prijatelje, pa se zajedno dobro proveselimo, prezalogajimo, popijemo... Ako želimo da atmosfera zaista bude nezaboravna, najvažnije je odabrati odličan bend za proslave.

Muzika za proslave

Da bi proslava bila to što treba da bude, iće i piće neće manjkati, a kada se tome doda i dobra pesma – sjajno raspoloženje je zagarantovano! Muzika je ta koja podiže na noge sve goste, čak i one koji nikada ne igraju ili vrlo retko, a za to su zaslužni članovi benda za proslave koji diktiraju ritam izborom pesama.

Kod svake proslave, vodi se računa o dekoraciji sale, keteringu, ali je ipak presudna muzika, jer će upravo ona učiniti da vaša proslava ostane upamćena i dugo vremena prepričavana kao sjajan provod.

Bend za proslavu

Dosta bendova nastupa dugi niz godina zajedno, tako da zvuče veoma uigrano, što gosti jako brzo osete. Primećuje se zajednička energija, koja se znalački prenosi na goste proslave.

To bi značilo da bendovi za proslavu imaju nekoliko hiljada pesama koje znaju napamet, tako da je dovoljno samo da naručite, ili da unapred dogovorite željeni repertoar. Bez obzira da li volite neprolazne starogradske hitove, novokomponovanu muziku, pop ili rok pesme, brze ili lagane ritmove, najnovije hitove – članovi benda su tu da svaku vašu želju usliše i ispune na najbolji mogući način.

Muzički bendovi za proslave

Posao benda za proslavu koga ste odabrali, osim repertoara koji će izvesti, jeste i postavljanje ozvučenja. Ozvučenje je jako važno, naročito ako su u pitanju velike sale, tako da svaki gost mora podjednako dobro da čuje muziku, bez obzira da li se nalazi u neposrednoj blizini zvučnika, ili sedi za stolom koji je u dnu sale, udaljen možda oko tridesetak metara.

Ozvučenje se postavlja u skladu sa oblikom sale, a pored toga, članovi benda vode računa i o svetlosnim efektima, kao i o dim mašinama, da bi vaša proslava izgledala zaista svečano.

Ljudi uvek vole kada osete da bend svira iz ljubavi, odnosno da vašu proslavu doživljava kao sopstveni dobar provod. To bi značilo da profesionalni muzičari aktivno učestvuju u proslavi sa gostima, diktirajući ritam i tempo i stvarajući atmosferu koja dolazi do usijanja, na sveopšte zadovoljstvo svih prisutnih zvanica.

Na ovaj način, najbolja preporuka bendovima za proslave su prepričavanje sjajnog provoda, koji je potrajao do ranih jutarnjih časova, pri čemu gosti nisu prestajali da igraju i pevaju, i nisu skidali osmeh sa lica.

Cenu nastupa ćete unapred dogovoriti sa članovima benda, tako da neće biti nekih neplaniranih, posebnih i neželjenih troškova. Nakon toga, ostaje vam samo da se opustite i uživate, dok bend za proslave od vaše proslave stvara događaj za pamćenje.

Bend za proslave – cena:

Koliko novca ćete izdvojiti za muziku na svojoj proslavi, zavisi od više faktora, kao što su: broj članova benda, rasveta, termin održavanja vaše proslave (radni dan, mesec u godini, tip proslave i sl), da li se muzika izvodi prema unapred utvrđenom programu ili postoji opcija naručivanja... U tom smislu, cene se kreću od 500 do 5000 evra za nastupe pojedinih bendova.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate bendove za proslave koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane