Dodaj firmu

Klupski bendovi One man band Nikola Slamnig

Ukoliko Vam je potrebna dobra muzika za odličan provod, muzika za proslave one-man band će pokrenuti i najmirnije goste i napraviti dobru atmosferu.
Pročitaj više


Beograd

MARIJA LUKIĆ I BEND

Glas Marije Lukić ulepšaće svaku vašu proslavu ili venčanje. Marija Lukić i bend nastupaju po celom Beogradu i celoj zemlji i inostranstvu uz repertoar narodne, pop i rock domaće muzike.
Pročitaj više


Beograd

KOMIKA - Gudački kvartet za proslave

Gudački kvartet KOMIKA je savremeni a opet klasični gudački kvartet koji svira na različitim manifestacijama, festivalima, koncertima, al i privatnim žurkama u Beogradu.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Muzički bend RAPSODIJA Beograd

Priredite nezaboravan provod gostima na Vašoj žurki, rođendanu, svadbi, izaberite muzički bend Rapsodija. Pored bogatog repertoara, naš bend je prepoznatljiv po svojoj profesionalnosti, energičnim nastupima i odličnoj interakciji sa publiko...
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Klupski bendovi AMPLITUDA Beograd

Muzički bend Amplituda je siguran pogodak kada poželite da Vašu proslavu ulepšate kvalitetnom pesmom i dobrom atmosferom. Na našem bogatom repertoaru nalaze se pesme za svačiji ukus što garantuje nezaboravnu zabavu za sve goste.
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Muzički bend TALASNA DUŽINA Beograd

Ako Vam treba iskusan i kulturan bend za klupsku svirku, kao i sve vrste proslava, muzički bend Talasna dužina je pravi izbor za Vas. Pored dugogodišnjeg iskustva, prepoznatljivi smo po raznovrsnom repertoaru i pozitivnim vibracijama, što g...
Pročitaj više

Beograd
Beograd

Klupski bendovi su jako popularni u velikim gradovima. U Beograd se često dolazi radi dobrog noćnog života, pošto je poznato da je naš glavni grad mesto koje nikada ne spava. Kada pitate strance šta bi najpre izdvojili, kao posebne utiske koje nose iz prestonice Srbije, svakako će vam odgovoriti da su to klubovi, u kojima se mogu čuti najrazličitije note, u zavisnosti od ukusa.

Klupski bend

Kada je reč o klupskim bendovima, na njihovom repertoaru možete naći sve što poželite – od domaćeg i stranog popa, preko rock muzike, ali i narodnjaka, onih starih i sasvim novih hitova... Pa, krenimo redom.

Kada kažemo domaći pop, pod tim mislimo na najpoznatije pesme najvećih imena naše scene, dakle od Zdravka Čolića, Olivera Mandića, preko Željka Joksimovića, Vlade Georgieva, Aleksandre Radović, Aleksandre Kovač, Ane Stanić, Saše Kovačevića do Bajage i Ramba Amadeusa...

Strani pop je takođe veoma omiljen, pa ćemo začuti zvuke pesama Robija Viljamsa, Stinga, grupe ABBA, Džoa Kokera, Maraje Keri, Madone, grupe U2, Eurythmics, kao i hitove Vitni Hjuston, Džordža Majkla, Majkla Džeksona, Eltona Džona... Tu su i noviji hitovi, poput Lejdi Gage, Rijane i Džamirokvaja...

Muzika za klubove

Klubovi su omiljeno mesto za izlaske mladih ljudi i svih onih koji se tako osećaju i žele dobar provod i opuštenu atmosferu. Mnogi preferiraju zvuke neprolaznih domaćih hitova narodne muzike, od Tome Zdravkovića, Lepe Brene, do Željka Samarždića i Džeja.

U određenim klubovima, možete da čujete razne hitove narodne muzike, zahvaljujući zaista bogatom repertoaru, na kome su našli mesto retro hitovi ali i najpopularnije pesmice.

Sa druge strane, posetioci klubova uživaju i u miksu široke lepeze hitova od MTV-a i VH1 najpopularnijih pesama iz osamdesetih i devedesetih, ali i ex YU pop i rock stvarima, koje bude nostalgiju mnogim ljudima.

Muzički bend za klubove

Domaći i strani hitovi, raznih grupa poput Depeche mode, EKV, Laki pingvini, Haustor, Duran Duran, Rolling Stones, The Beatles, Doors... – neprestano se smenjuju na sceni, savršeno izvedeni od strane izvrsnih solista uz pratnju vrsnih muzičara.

Bendovi poseduju najsavremeniju i namoderniju opremu, vrhunskog kvaliteta, što sve obećava uživanje u savršenom zvuku i odličnu atmosferu.

Određeni klubovi nude muziku bez struje, odnosno samo gitarsku svirku. Tu uglavnom dominira retro zvuk, odnosno pesme starijeg datuma u vrlo lepoj gitarskoj obradi. Takođe, možete slušati i odličan pop u akustičnim latino aranžmanima.

U sastavu ovakvog benda obično se nalazi nekoliko gitarista, basista i perkusionista. Zahvaljujući njima, čućete poznate hitove koje volite na jedan sasvim drugačiji i neobičan način.

U klubovima ćete pronaći i takozvane tribute bendove, a to su zapravo grupe koje na svojim nastupima isključivo sviraju pesme jedne grupe, i to na takav način da bude što vernije originalu.

Ako ste ljubitelj rock zvuka, potražite bendove i klubove gde se izvodi domaći i strani rock šezdesetih, sedamdesetih i osamdesetih godina.

Muzičari klupskih bendova obično dugo godina nastupaju zajedno, što se i te kako oseti u njihovom nastupu, jer deluju i zvuče veoma ujedinjeno, sinhronizovano i na taj način stvaraju atmosferu kojoj ćete uvek želeti da se vratite.

Klupski bendovi – cena:

Cene nastupa klupskih bendova zavise od više faktora, kao što je broj članova benda, kvalitet opreme, kvalitet rasvete i slično. U tom smislu, raspon je od 500 pa do 2000 eura i naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da konktaktirate bendove koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane