Dodaj firmu

Bend za krštenje One man band Nikola Slamnig

Ukoliko Vam je potrebna dobra muzika za odličan provod, muzika za proslave one-man band će pokrenuti i najmirnije goste i napraviti dobru atmosferu.
Pročitaj više

Višegradska 12
Beograd

Azzuro Band za proslave

Bend za proslave Azzuro nastupa ne samo u Beogradu, nego i u zemljama regiona. Glavni sastav benda je 5 članova, uz mogućnost biranja više kvalitetnih vokala u zavisnosti od vrste muzike koja je na repertoaru
Pročitaj više


Mladenovac, Beograd

MARIJA LUKIĆ I BEND

Glas Marije Lukić ulepšaće svaku vašu proslavu ili venčanje. Marija Lukić i bend nastupaju po celom Beogradu i celoj zemlji i inostranstvu uz repertoar narodne, pop i rock domaće muzike.
Pročitaj više


Beograd

KOMIKA - Gudački kvartet za proslave

Gudački kvartet KOMIKA je savremeni a opet klasični gudački kvartet koji svira na različitim manifestacijama, festivalima, koncertima, al i privatnim žurkama u Beogradu.
Pročitaj više


Palilula, Beograd

Kako se odluciti za pravi bend za krštenje? Krštenje je, samo po sebi, veoma svečani čin. U našem narodu je uobičajena praksa da se dete krsti kao sasvim malo, to jest oko prve godine života. Pošto malo dete na ovaj način prima hrišćansku veru, to je jedan važan i uzvišen događaj.

Ipak, u životu se dešavaju i situacije da roditelji prepuštaju deci da sama biraju veru u kojoj žele da žive, i tada se događa da se krsti već odrasla osoba.

U svim tim situacijama, postoji sjajan razlog da se okupi porodica, rodbina i prijatelji i da se sve proslavi na način na koji i dolikuje.

Muzika za krštenje

Kod ovog svečanog čina, kao što je krštenje, nikada se ne žali novac, da bi sve moglo proteći u najboljem redu i u najlepšem raspoloženju. Muzičari koji su odradili mnogo svadbi, rođendana, matura, ispraćaja i drugih proslava, često će vam reći da je najveselije upravo na krštenju a to je tako iz više razloga.

Naime, na krštenje se ne dolazi u preterano svečanim toaletama, sa komplikovanim frizurama, i nema neke posebne procedure niti protokola, već je sve opušteno, spontano, neisplanirano i podređeno proslavi čina krštenja.

Bend za krštenja

U našoj priči o krštenju ne možemo a da ne spomenemo kuma, koji se smatra duhovnim ocem deteta. Kum je uvek u istoj veri u kojoj se krsti i dete, pa se veruje da kumstvo nikada ne treba raskidati, kao i da se sa kumom ne sme svađati.

Za krštenje deteta, nisu potrebne neke posebne pripreme, dok je kod krštenja odraslih ljudi to jedan čin kome se prilazi bez ikakvih sumnji i dilema, dakle čistog srca. U oba slučaja, to je dobar povod da se organizuje jedno pravo narodno veselje, kako i dolikuje nečemu tako svečanom kao što je krštenje.

Za vrhunsko raspoloženje porodice i gostiju, zaduženi su članovi benda za krštenje. Oni će umeti da prepoznaju šta gosti žele da čuju, i u kom trenutku, tako da će atmosfera biti opuštena i vesela.

Muzički bendovi za proslavu krštenja

Članovi muzičkog benda su obično dugo godina zajedno, tako da zvuče kao dobro uigran tim, koji ume veoma lako da napravi odličan štimung. Poseduju vrhunsku, najmoderniju i najkvalitetniju opremu, koja garantuje dobar zvuk, uz vokalne sposobnosti pevača i instrumantalne kvalitete svirača.

Ozvučenje je veoma važno, jer se pri postavljanju prati oblik sale restorana u kome se obavlja proslava krštenja, tako da svi gosti podjednako lepo mogu čuti sve pesme, bez obzira koliko su udaljeni od zvučnika.

Porodica i gosti, poželeće razne omiljene pesme, od starih i neprolaznih starogradskih hitova, preko novokomponovanih nota, do brzih i veselih modernih pesmica. Repertoar koji muzičari „drže u glavi“, zaista je bogat, tako da će ukusi svih gostiju biti zadovoljeni, a uspomene koje se ponesu sa proslave krštenja, pamtiće se celoga života.

Bend za krštenje – cena:

Koliko će vas koštati bend koji uveseljava goste na krštenju vašeg deteta, zavisi od više faktora, kao što su na primer: da li postoji unapred utvrđen repertoar, ili je moguća opcija sa naručivanjem pesama, koliko bend ima članova, termin održavanja proslave krštenja i slično. Cene se kreću u širokom rasponu od 500 evra u proseku, pa sve do 2000 evra ali i više.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate bendove koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane