-10% Patofne za decake Novi Sad

Patofne za decake Novi Sad

Cena: 1750 din. 1570 din.
-10% Decije patofne

Decije patofne

Cena: 1750 din. 1570 din.
-10% Patofne za devojcice

Patofne za devojcice

Cena: 1750 din. 1570 din.
-10% Anatomske Patofne Novi Sad

Anatomske Patofne Novi Sad

Cena: 1750 din. 1570 din.
-31% Patofne za decake Novi Sad

Patofne za decake Novi Sad

Cena: 1750 din. 1200 din.
-10% Patofne za decake

Patofne za decake

Cena: 1750 din. 1570 din.
-10% Decije patofne Novi Sad

Decije patofne Novi Sad

Cena: 1750 din. 1570 din.
-10% Decije patofne

Decije patofne

Cena: 1750 din. 1570 din.
-10% Decije patofne Dunavska

Decije patofne Dunavska

Cena: 1750 din. 1570 din.
-10% Decije patofne Novi Sad

Decije patofne Novi Sad

Cena: 1750 din. 1570 din.
Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Patofne
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Patofne

Ako imate decu, onda svakako razmišljate da im kupite najkvalitetnije patofne, iz razloga što je o zdravlju stopala potrebno misliti na vreme. U našem tekstu ćete pronaći mnoge korisne i zanimljive informacije o patofnama za decu, o tome kako ih sve možete poručiti, kao i koliko koštaju, i sl.

patofne

 

Dečije patofne

Kada je dečija obuća u pitanju, trebalo bi povesti računa o tome da je stopalo u razvoju i formiranju, stoga birajte samo najbolje. Dečije patofne mogu biti izrađene od tekstila, gde je postava takođe tekstil, a tabanica koža. Đon je obično izrađen od gume i patofne ovakve izrade predstavljaju obuću koja je namenjena za suvo vreme.

Patofne za decu

Osim svega što smo naveli, patofne za decu imaju uložak koji je kožni, anatomski i antibakterijski. Na samom prednjem delu patofne može da postoji jedna zaštitna kapica. Da bi patofna bila zaista čvrsta i stabilna, postoji ojačanje koje se nalazi na petama.

Patofnice su prilagođene i deci najmlađeg uzrasta, a u ponudi možete pronaći i modele sa dva čička, tj. dve čičak trake za zakopčavanje. Ovakvi modeli su namenjeni deci koja imaju izraženo visok ris, ili nogu koja je punačka, pa podseća na krofnu. Pored spomenutih modela, postoje i nehodajuće patofne, za sasvim malu decu.

patofne cena

 

Patofne prodaja

Da biste pronašli idealne patofne za svoje mališane, nije potrebno da obilazite ceo grad i da potrošite ceo dan. Jednostavno, pogledajte ponudu putem interneta, gde su preko web shopova predstavljeni razni modeli ove vrste obuće za decu.

Patofne su prikazane kroz fotografije, i kratke tekstualne opise. Slika nam daje vizuelni prikaz, a moguće ju je pogledati pod uvećanjem i iz više uglova. Tekstualni opis pruža informacije o tome od kakvog materijala je patofna izrađena – od čega je lice, od čega unutrašnjost, da li ima uložak i kakav je, od čega je rađen đon i slično. Bitno je i kako se patofna zakopčava, kao i kojoj deci je namenjena.

Pored svih tih informacija, jasno je naznačena cena koju je moguće uporediti sa drugim srodnim artiklima i tako izabrati najbolji model patofni za svoje dete.

Patofne proizvodnja

Pri proizvodnji patofni, vodi se računa, pre svega, o tome da one budu anatomske, prijatne i udobne za nošenje. Važno je da deci noga uvek bude suva, stoga se postavljaju ulošci koji su antibakterijski i obično rađeni od kože, tako da su visokog kvaliteta.

Imajte na umu, da cena kvalitetne obuće za decu nikada nije previsoka, jer se stopalo formira, dečija nogica stalno raste, tako da je neophodno da obezbedimo obuću koja je zdrava, tj. prilagođena potrebama mališana u tom uzrastu.

Patofne cena

Cena patofni se kreće u proseku oko 3000 dinara; naravno, postoje modeli koji su nešto jeftiniji, i sa višom cenom, a sve u zavisnosti od karakteristike obuće.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.