Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dečiji duksevi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dečiji duksevi

Duksevi su oduvek bili najpraktičniji za svaku situaciju, bilo da dete opremate za školu, za odlazak na trening, za putovanje na ekskurziju i još mnogo drugih prilika. Jednostavno, duksevi se lepo pripare uz farmerice, na primer, a pri tome su komotni, udobni, prijatni i postoji mnogo modela koje je moguće odabrati.

deciji duksevi

 

Dečiji duksevi prodaja

Pomislićete da bi trebalo da zavirite u svaki dečiji butik i prodavnicu sportske opreme u gradu, da biste našli odgovarajući duks za svoje dete, ali je zapravo istina da sve to možete da učinite ne pomerajući se iz fotelje, tj. pregledanjem lepo osmišljenih web prezentacija firmi koje u svojoj ponudi imaju dečije dukserice.

Naime, na takvim web šopovima, roba je predstavljena u slici i reči, dakle, kroz fotografije i kratke tekstualne opise. Slika nam služi da vidimo da li bi se našem detetu dopao određeni model, i obično se gleda iz više uglova, a tekstualni opis nam daje uvid u najznačajnije karakteristike tog modela dukserice – od kog materijala je izrađena, da li ima kapuljaču, da li se raskopčava; zatim su tu saveti kako se održava, u kojim bojama i veličinama je artikal dostupan, kao i da li je trenutno na lageru... Jasno je istaknuta i cena, a dobro je i što artikle možete međusobno da uporedite i da izaberete onaj koji vam najviše odgovara.

Ako se odlučite za poručivanje, isto je moguće završiti na lak i jednostavan način, prostim dodavanjem artikla u korpu, nakon čega ostavljanjem svoje adrese za isporuku potvrđujete da kupujete dečiju duksericu. Uplatu obavljate online, dakle putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti. Nakon što uplata bude evidentirana, roba stiže na naznačenu adresu obično u roku od dva radna dana.

Duksevi za decu

Deca vole sve što je veselo i zabavno, a najviše će im se dopasti da duks na sebi ima sliku nekog njima omiljenog crtanog junaka, na primer – Hello Kitty, Spajdermen, Štrumpfovi, i nikad zaobilazni Diznijevi junaci – Miki, Paja, Šilja...

deciji duksevi cena

 

Ženski dečiji duks

Dakle, za decu nije važno samo da dukserica bude kvalitetna u smislu izrade (to je važnije roditeljima), već je mališanima bitno da duks izgleda fensi, i da mogu da se prave važni pred svojim vršnjacima, da budu IN, i da budu cool. Ispoštujte ove dečije potrebe, tako što ćete birati duks koji će u potpnosti odgovarati, tako da dete bude sasvim zadovoljno i da rado oblači ovaj odevni predmet u školu ili kad odlazi na izlet i slično.

Muški dečiji duks

Kada je u pitanju materijal izrade, tada nema razlike između muških i ženskih dečijih dukseva, jedino je bitno da su drugačijeg dizajna, pre svega u smislu motiva koji se na duksevima nalazi. To se najčešće odnosi na spoomenute dečije junake, jer devojčice vole jedno, a dečaci nešto drugo. Zbog toga, najbolje je da nešto stariji mališani sami biraju, u skladu sa svojim afinitetima.

Dečiji duksevi cena:

Cene dečijih dukseva su veoma različite, i u proseku se kreću između 1000 i 6900 dinara u zavisnosti od modela i proizvođača.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.