Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dečije košulje
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dečije košulje

Deca su često u duksericama, trenerkama i majicama, naravno u zavisnosti od godišnjeg doba, ali to je garderoba koja njima najviše prija, jer je komotna i dozvoljava da se neometano igraju i zabavljaju, a pri tome, istu mogu da ponesu i u školu, na primer.

decije kosulje

 

U ovom tekstu saznajte korisne informacije o dečijim košuljama, gde ih možete nabaviti, po kojim cenama, kakvi modeli se smatraju popularnim i deca ih vole i slično.

Dečije košulje prodaja

Mališani često umeju da budu veoma zahtevni i probirljivi, posebno kada dođu u neke tinejdžerske godine, i roditelji vrlo dobro znaju da im je jako teško ugoditi. Košulja je odevni predmet koji se može poneti na nekom svečanijem događaju, na primer, na rođendanskoj proslavi školskog druga ili drugarice, ili na školskoj priredbi.

Za razliku od duksa ili majice, košulja je sofisticiranija, elegantnija, što naravno, zavisi i od dezena i modela koji birate.

Da biste našli pravi model za svoje dete, nije potrebno da obiđete svaki deo grada i sve prodavnice sportske i dečije odeće, već će biti dovoljno da pogledate lepo osmišljene web prezentacije tih trgovina. Na njima su artikli predstavljeni kroz tekstualne opise i fotografije. Veoma je korisno da se slike često mogu da pogledaju iz više uglova, a opisi nam govore o najznačajnijim karakteristikama tog odevnog predmeta – na primer, koji je materijal izrade, u kojim veličinama je košulja dostupna, u kojim bojama, da li se trenutno nalazi na lageru i slično.

decije kosulje cena

 

I ono što je roditeljima veoma važno, to je jasno prikazana cena koju je moguće uporediti sa drugim sličnim artiklima. Na ovaj način je gotovo sasvim sigurno da ćete za veoma kratko vreme pronaći najbolju moguću košulju za svoje dete, bez lutanja gradom.

Poručivanje se obavlja jednostavnim dodavanjem artikla u korpu, nakon čega sledi potvrda te narudžbine i to ostavljenjem adrese za isporuku. Kada uplatite novac putem e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti, biće dovoljno do dva radna dana da dečija košulja stigne na željenu adresu, ako se u tom trenutku nalazila na lageru.

Košulje za decu u raznim bojama i dezenima

Kao što smo naveli na početku teksta, deca vole sve što je veselo, popularno i atraktivno, pa tako i košulja mora da zadovoljava te kriterijume da bi se dopala vašem klincu ili klincezi.

Postoje modeli sa kratkim i dugim rukavima, a naša preporuka je da birate pamuk kao materijal izrade, iz razloga što je to sasvim prirodan materijal koji omogućava koži da diše, što znači da se dete neće preznojiti tako lako u košulji od pamuka. Čak i ako se to dogodi, pamuk će upiti znoj. Roditeljima je važno da znaju da se ovakve košulje lako održavaju, jer je pamuk izuzetno izdržljiv materijal, koji dozvoljava pranje na visokim temperaturama, pri tome zadržavajući lep izgled, kao i prvog dana kada ste kupili košulju od ovog materijala.

Dečije košulje – cena:

Cene dečijih košulja zavise od modela, i kreću se od 1700 din. pa sve do par hiljada dinara koliko je potrebno izdvojiti za brendirane modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.