Haljine za devojčice Beograd

Adresa: Svete Milutinovica 3
Beograd
Adresa: Vojvode Stepe bb
Beograd
Adresa: Mileševska 32
Beograd

Haljine za devojčice Novi Sad

Adresa: Dunavska 8
Novi Sad
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Haljine za devojčice
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Haljine za devojčice

Ako imate malu klincezu, onda svakako volite da je udešavate na razne načine, a to se najbolje postiže izborom raznih haljinica, mašnica, cipelica... U našem tekstu možete da saznate korisne i zanimljive informacije o kupovini haljina za devojčice, koji butici nude bogat izbor različitih modela, po kojim cenama i slično.

haljine za devojcice

 

Haljine za devojčice prodaja

Možete da prošetate do butika koji se bave prodajom dečije garderobe, a takođe i da pogledate njihove lepo osmišljene web prezentacije gde su artikli predstavljeni kroz slike i tekstualne opise.

Haljine za devojčice – cena

Cene se kreću u rasponu od 1500 do 10000 dinara, u zavisnosti od modela, proizvođača, veličine...

Haljine za devojčice od 6 godina

Ovo su male princeze koje još idu u vrtić, i tamo svakako žele da budu najlepše. Postarajte se da odaberete atraktivan model haljinice, posebno ako je u pitanju neka priredba ili poseban događaj.

Haljine za devojčice od 7 godina

Ovo su već curice koje polaze u prvi razred osnovne škole. Vodite računa da je njima jako važno kako izgledaju tog prvog dana, kao i na nekim školskim manifestacijama.

Haljine za devojčice od 8 godina

Što više rastu, klinceze žele da podsećaju izgledom na svoje mame ili tetke, tako da uzmite to u obzir kada birate model haljine za devojčice.

Haljine za devojčice od 9 godina

Postoje zaista različiti modeli haljina, a zajedničko im je da su izrađene od prijatnih materijala, i takvog su kroja da će se deca osećati prijatno i ugodno.

haljine za devojcice cena

 

Haljine za devojčice od 10 godina

Devojčicama se posebno dopada ako haljina ima zanimljiv dezen, pa to mogu da budu tufnice, ili da haljina na sebi ima mašnicu kao dekorativni detalj.

Haljine za devojčice od 11 godina

Pošto znamo da devojčice od malih nogu vole da obuvaju cipele sa štiklama od svojih mama, i da se barem na kratko osećaju kao velike, najbolje što možete da učinite jeste da im priuštite to zadovoljstvo da imaju haljinu koja podseća na one koje nose odrasle tete.

Haljine za devojčice od 12 godina

Dvanaest godina već znači da je dete na pragu puberteta, i da svakako poklanja više pažnje svom izgledu nego što je to činilo do sada. Ove haljinice bi trebalo da budu atraktivne, ali i dalje dečije, i razlika je obično u dezenima, kao i u kroju.

Haljine za devojčice od 13 godina

Sa trinaest godina se već odlazi na prve žurke, odnosno na proslave rođendana koje se održavaju u dečijim diskotekama, tako da je neophodno da vaša klinceza za takvu neku priliku ima adekvatnu haljinu, koja će je izdvojiti iz mase drugih i učiniti najlepšom.

Haljine za devojčice od 14 godina

Razne modele moguće je pogledati na prezentacijama butika koji se bave prodajom dečije garderobe, i tu su artikli predstavljeni kroz fotografije i najznačajnije karakteristike – to znači da ćete saznati od kojih materijala je izrađena haljina, koje veličine su dostupne, koje boje, te da li se trenutno nalazi na lageru i slično. Naravno, cena je vidno istaknuta i uvek ju je moguće uporediti sa drugim srodnim artiklima.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.