-41% Patike za decake Novi Sad

Patike za decake Novi Sad

Cena: 2550 din. 1500 din.
-40% Patike za decake

Patike za decake

Cena: 2850 din. 1700 din.
-33% Decije patike Novi Sad

Decije patike Novi Sad

Cena: 2550 din. 1700 din.
-33% Patike za devojcice Novi Sad

Patike za devojcice Novi Sad

Cena: 2550 din. 1700 din.
-36% Patike za decake Novi Sad

Patike za decake Novi Sad

Cena: 2690 din. 1700 din.
Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dečije patike
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dečije patike

Ukoliko dozvolite da deca nose nekvalitetnu obuću, to će svakako negativno uticati na formiranje stopala, koje se nalazi u rastu i razvoju. Kasnije je te deformitete koji su nastali, veoma teško ispraviti, stoga je uvek dobra odluka da se misli na vreme, tj. da se za mališane, od kako prohodaju, pa nadalje, bira samo najkvalitetnija, anatomska obuća.

dečije patike

 

Patike su vrsta obuće u kojoj su deca najčešće. U patikicama ih možete izvesti u park, odvesti u vrtić ili školu, čak i na rođendan kod drugara...

Patike za decu

To je sve iz razoga što su patike praktične, tj. udobne su i prijatne za nošenje, tako da se dete neće žaliti da ga bole noge ili da se umorilo, što sve može da se dogodi ako se nosi neadekvatna obuća. Pri izboru patika za decu, povedite računa da to bude anatomska obuća, koja ima postavljen kvalitetan, antibakterijski uložak, kao i da lice i unutrašnjost patika bude od visokokvalitetnih  materijala.

Ponekad patike imaju ojačanje na prstima, a takođe i na petnom delu, što ih čini stabilnijim, a doprinosi i lepom estetskom izgledu.

Dečije patike prodaja


Često je baš zamorno birati patike po celom gradu i ulaziti iz jedne prodavnice u drugu. Internet je to rešio na najbolji način, jer putem mreže imao predstavljene gotovo sve modele koji se nalaze u ponudi, i to u svim poznatim prodajama dečije obuće.

dečije patike cena

Dečije patike su prikazane kroz fotografije i kraće tekstualne opise. Fotografije je moguće uvećati i pogledati detaljno, iz više uglova, a opisi su tu da nam daju informacije o materijalima izrade, kao i o ceni. Sve cene su vidno istaknute i moguće je da se uporede sa drugim srodnim artiklima, tako da, zahvaljujući svemu tome, dolazite do patika koje imaju najbolje karakteristike spram cene, a to je ono što svaki kupac voli da dobije – kvalitet, pre svega i to po realnim cenama.

Dečije patikice

Isporuka dečijih patikica naručenih na ovaj način se obavlja za oko tri radna dana u proseku, pod uslovom da se u trenutku porudžbe nalaze na lageru. Sam proces kupovine je jednostavan – dodate artikal u korpu, ostavite adresu za isporuku, čime zapravo potvrđujete porudžbinu i uplatite iznos u najbližoj banci ili pošti, ili još lakše – preko e-bankiga. Kada uplata bude evidentirana kod prodavca, izabrane dečije patike se šalju na naznačenu adresu. Uvek je moguća zamena, ako ne odgovaraju, iz nekog razloga. Na sajtovima je prikazana veličina obuće, kao i dužina stopala, na primer – broj 20 odgovara veličini stopala 11,5 cm.

Dečije patike cena

Koliko ćete novca izdvojiti za kvalitetne dečije patike, najviše zavisi od materijala izrade. Na primer, patike mogu da budu od tekstila, od čega su izrađeni i lice i postava. Tabanica poseduje kožni anatomski uložak, a đon je obično od gume. Ovakav model patika košta oko 2500 – 3000 dinara u proseku i obično se radi o poznatim svetskim brendovima.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene na stranici koju upravo čitate.