Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dečije majice
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dečije majice

Mališani jedva dočekaju da granu prvi prolećni dani i da zbace sa sebe trenerke, jakne i sve ostalo što im smeta da se neometano igraju i zabavljaju, i da ostanu samo u prijatnim majicama. Dečije majice mogu da se koriste za razne prilike, kao što je odlazak u školu, na izlet, igranje u parku, šetnju kroz grad...

decije majice

 

Jedino na šta bi trebalo da obratite posebnu pažnju je izgled majice, u smislu, da bude moderna, i da se na njoj nalaze zanimljivi dečiji junaci ili da bude atraktivna, u smislu živih boja i slično. Naravno, kvalitetni materijal izrade se uvek podrazumeva.

Dečije majice prodaja

Nekada davno, pre postojanja interneta, bili smo prinuđeni da obiđemo ceo grad ne bismo li našli prave modele odevnih predmeta za svoje najmlađe, pošto su oni veoma probirljivi i tačno znaju šta žele i šta im se sviđa.

Danas je taj postupak znatno skraćen, u smislu što je moguće da se putem interneta i lepo osmišljenih web prezentacija butika i prodavnica sportske opreme, pogledaju najpopularniji modeli dečijih majica. One su prikazane kroz slike i kraće tekstualne opise.

decije majice cena

 

Fotografije modela su deci najvažnije, jer se tako odlučuju za kupovinu, na primer – nije isto da li je majica jednobojna ili je krasi veselo lice nekog dečijeg junaka – Mikija, Paje, Šilje ili možda Hello Kitty, Spajdermena, i drugih aktera sa TV ekrana.

Sa druge strane, roditelji će više pažnje da obrate na tekstualni opis, koji podrazumeva najznačajnije karakteristike artikla, na primer – materijal izrade. Naša topla preporuka jeste da birate pamučne dečije majice, zbog toga što je pamuk materijal koji diše, i dozvoljava da se deca preznoje, pri čemu upija znoj.

U opisu proizvoda na web shopu pronaći ćete i jasno istaknutu cenu, kao i da li je trenutno dostupan na lageru.

Ako se, u dogovoru sa svojim detetom, odlučite na poručivanje dečije majice, onda je bitno da naznačite adresu za isporuku artikla, i ona bude obavljena obično za dva radna dana, od momenta kada vaša uplata bude bila evidentirana. Plaćanje je putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili u pošti.

Majice za decu

Već smo naveli da će deca sa radošću nositi svoje majice, ako su one živih i veselih boja, modernog dizajna, sa popularnim crtanim likovima. Bitno je samo da ne kupujete bez konsultacije sa mališanima, ukoliko su dovoljno odrasli da mogu da odlučuju sa vama o izboru.

Dečije polo majice

Polo majice su uvek bile veoma popularne. To su modeli koji imaju kragnu i kratke rukave i odlično pristaju i dečacima i devojčicama, pošto postoje i ženski i muški modeli. U ovakvoj majici dete će delovati moderno i može se pojaviti na nečijem rođendanu, zabavi, u školi... iz razloga što je polo majica prikladna za mnoge prilike.

Dečije majice – cena:

Cene dečijih majica zavise od modela i proizvođača, pa se tako u proseku kreću od 500 din. pa sve do 3900 dinara, za na primer, Adidas model.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.