Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Bluze za decu
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Bluze za decu

Od zeka i štramplica, jako brzo se dođe do bluza i dukserica, jer vreme prolazi velikom brzinom. To najbolje vidimo po deci koja rastu kao iz vode, i garderoba koja im je do juče bila velika, danas im je okraćala i vreme je da se krene u butik i da obnovimo odeću.

bluze za decu

 

Bluze za decu – prodaja

Nije tajna da su deca veoma zahtevni kupci, to jest, oni tačno znaju šta im se sviđa ili ne, i nisu praktični kao što su to odrasli ljudi. Na mamama i tatama je da vode računa o materijalu izrade dečije bluze, dok je na mališanima samo to da kažu da li im se nešto dopada na oko ili ne, i da li se prijatno osećaju u tom odevnom predmetu.

Da ne biste obilazili dečije butike širom grada, ponuda je dostupna na jednom mestu, zahvaljujući internetu. Tako natenane, i sasvim polako, možete da birate između najrazličitijih modela, i uz konsultaciju sa vašim klincem ili klincezom, izaberete najbolje, na obostrano  zadovoljstvo.

Primera radi, dečije bluze su predstavljene kroz fotografije i kratke tekstualne opise. Ovi opisi će posebno zanimati roditelje, jer oni govore o materijalu izrade, i najčešće se bira pamuk. Pamuk je sasvim prirodan  materijal, koji dozvoljava da koža diše, što dalje znači da se dete neće znojiti tek tako lako. Ovo je vrlo bitno, pošto su mališani skloni da trče i jure, pa je neophodno da tkanina bude prikladna i da ne sakuplja znoj.

Istaknute su i cene, koje je moguće uporediti sa drugim artiklima, a pored toga, prikazane su dostupne veličine, boje, kao i to da li se željeni model trenutno nalazi na lageru.

bluze za decu cena

 

Postupak naručivanja je veoma jednostavan i za nekoga ko prvi put poručuje na ovaj način – samo dodate artikal u korpu, potvrdite poručivanje ostavljanjem željene adrese za isporuku, i zatim obavite plaćanje, putem e-bankinga ili u najbližoj banci ili pošti. Ako je željena bluza za decu u tom trenutku na lageru, isporuka je obično za oko dva radna dana na adresu koju ste ostavili tokom narudžbe.

Dečije bluze

Kao što smo već naveli, nakon klasične garderobe za bebe, na red dolaze bluze i duksevi. Pored toga što bi trebalo da se bira pamuk, bitno je i da bluze budu komotne, da decu ne stežu, odnosno da omogućavaju svu slobodu pokreta, jer deca nisu nikada mirna, ona stalno skaču, trče, jure, igraju se...

Dečije bluzice dugih rukava

Za decu je važno da bluze budu dopadljivih boja i još bolje ako su sa nekim crtanim junacima koje oni obožavaju – Spajdermen, Hello Kitty, Diznijevi junaci... Ovakve bluze će deca rado nositi i nećete imati problem oko oblačenja, pošto će i sama tražiti nešto u čemu se osećaju fensi, atraktivno i u čemu im je udobno i prijatno.

Za nešto malo hladnije vreme, ili za prohladna jutra i večeri, uvek možete da se odlučite za dečije bluzice koje su dugih rukava. Postoje vrlo lepi modeli i za dečake i za devojčice.

Bluze za decu – cene:

Cene dečijih bluza zavise od modela, i kreću se od 1500 din. pa sve do par hiljada dinara koliko je potrebno izdvojiti za brendirane modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.