Dodaj firmu

Big Team Kartonska ambalažа

BIG TEAM Kartonska ambalaža Beograd na raspolaganju vam je za izradu svih vrsta kartonskih kutija za dostavu hrane - većih, manjih, sa štampom po želji.
Pročitaj više


Beograd

Kutije za kokice su neophodne kao deo pakovanja, i mogu da se razlikuju u veličini, pre svega. Ta veličina kutije zavisi od toga koliko kokica želi osoba koja ih kupuje. Na primer, kada gledate neki dobar film u bioskopu, koji traje duže od dva sata, verovatno će vam biti potrebna najveća kutija za kokice.

Ukoliko biste hteli da na brzinu podignete sebi pritisak uz malo soli koja se nalazi u kokicama, tada ćete verovatno uzeti najmanju kutiju i to će biti dovoljno da povrati energiju.

Kartonske kutije za kokice

Kutije za kokice mogu da se izrade od kartina, i veoma su praktične, tako da su u značajnoj prednosti u odnosu na kesice. Kao što smo naveli, postoje različite veličine kutija za kokice koje se izrađuju od kartona i samo je potrebno da se obratite firmama koje prodaju ovaj proizvod, da biste znali koje su tačno cene.

Kutije za kokice sa štampom

Štampa je veoma bitna za svaku ambalažu, pa tako i za kutiju za kokice. Naime, zamislite jednu kutiju koja na sebi nema nikakav print, koja je potpuno bela ili u nekoj drugoj boji? To nimalo nije zanimljivo, zar ne, i vi ćete brzo zaboraviti gde ste kupili kokice, čak i ako poželite ponovo da ih kupite, jer su bile ukusne.

Najbolje je odraditi print, koji znači da ćete staviti logo firme, odnosno, neku zanimljivu maskotu, i brojeve telefona, adresu...

Male kutije za kokice

Male kutije za kokice su namenjene malim količina ovih ukusnih grickalica. I na takvim kutijama može da se odradi print, pa je najbolje da se obratite firmama koje prave i proizvode kutije za kokice. Ukoliko nemate ideju kako bi sve trebalo da izgleda, nemojte da se brinete, jer u ovim firmama postoje grafički dizajneri.

Srednje kutije za kokice

Dakle, kutija za kokice mora da se pravilno dizajnira, odnosno, da bude estetski prihvatljiva i lepa za oko. Grafički dizajneri će saslušati pažljivo vaše želje, zahteve i sve ostalo, a onda će uraditi predlog grafičkog rešenja za ambalažu za kokice.

Velike kutije za kokice

Kada vidite kako izgleda print na kutijama za kokice, tada ćete odlučiti da li prihvatate tu varijantu, ili će grafički dizajneri dorađivati nešto. Na velikim kutijama za kokice se najbolje vide sve finese grafičke pripreme, tako da je najbolje da po tome odlučite.

Kutije za kokice cena

Mnoge ljude zanima koja je cena kutija za kokice? Ipak, najbolje je da sami dođete do ovog odgovora i to tako što ćete pozvati firme koje se nalaze na stranici koju upravo čitate na našem portalu i da se raspitate o svim uslovima. Navedite koja količina kutija za kokice vam je potrebna, koliko malih kutija, koliko velikih a koliko srednjih kutija za kokice. Nakon toga, dobićete ponudi koja obuhvata i cenu štampe, a tu je važno da li se radi u jednoj boji, punom koloru ili u dve boje, jer sve to utiče na cenu kutije za kokice.

*Za sve detaljne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate na našem portalu.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane