Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Okov za staklo
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Okov za staklo

Mnogi ljudi vole staklo u svom domu. Staklo je jedan od najpopularnijih i najatraktivnijih građevinskih materijala, jer otvara prostor, tj. daje mu iluziju širine i veličine, pa se posebno preporučuje za prostorije koje su manje kvadrature.

okov za staklo

 

Izrada okova za staklo

Taj efekat se postiže upravo transparentnošću, tj. providnošću stakla. Da bi se elementi od stakla pravilno uklopili, potrebno je imati okove za staklo.

Vrste okova za staklo

Firme koje se bave prodajom okova za staklo, poseduju sve vrste, a kompletnu ponudu možete da pogledate i preko web prezentacija. To mogu da budu šarke za nebušeno i bušeno staklo, bravice i prihvatnici, nosači polica, ručice za staklo iz raznih proizvodnih programa, okovi za staklene vitrine, galanterija za gelendere, okovi za tuš kabine, okov za staklena vrata – sobna i ulazna, klizni mehanizmi za pregradna vrata, spejseri za staklo, kao i aluminijumski profili za frontove nameštaja izrađenog od stakla...

Dimenzije okova za staklo

Dimenzije okova za staklo su različite, u zavisnosti od namene. Glavna prednost stakla u odnosu na druge materijale je njegova dugovečnost, što mnogi na prvi pogled ne bi zaključili. Ipak, staklo može jako dugo da traje, i da izgleda lepo kao i prvog dana kada je kupljeno. Osim toga, ono stvara utisak prozračnosti, blistavosti i vedrine, što je jako značajno za svaki ambijent u kome radimo ili živimo.

Okov za staklo po meri

Okovi za staklo mogu da budu izrađeni i po meri. Obratite se firmama koje se nalaze oglašene na stranici koju upravo čitate, i raspitajte se detaljnije o izradi.

 

Okov za staklo izrada

Firme koje se bave izradom i prodajom okova za staklo, mogu da vam ponude zaista široku paletu proizvoda, i to od konektora za tuš kabine, pa sve do sistemskih rešenja za klizna i staklena vrata, staklene pregrade...

okov za staklo prodaja

Okov za staklo prodaja

Okove za staklo moguće je poručiti i preko interneta, pošto firme koje se bave prodajom tih artikala, imaju web shopove na kojima su okovi predstavljeni kroz slike i kratke tekstualne opise. Veoma lako možete da saznate sve što vas zanima o karakteristikama određenog okova, kao i da vidite cenu, koja je jasno istaknuta a često može da se uporedi i sa drugim proizvodima.

Cene okova za staklo

Cene okova za staklo su veoma povoljne, a koliko ćete tačno novca da izdvojite, zavisi pre svega, od toga kakav okov vam je potreban, te da li se on kupuje kao gotov ili se izrađuje po meri. U tom smislu, najbolje je dobiti ponudu na konkretan upit upućen prodavcu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.