Dodaj firmu

Vulkanizer ŽIGIĆ servis i popravka guma

Vršimo sanaciju oštećenja čak do 7cm ! Primenjujemo jedinstvenu nemačku metodu i garantujemo 40% ojačanje na mestu gde je fleka odrađena! NOVO - usluge auto mehanike po najpovoljnijim cenama…
Pročitaj više

Bulevar JNA 5
Voždovac, Beograd

MIKI Mobilni vulkanizer

Mobilni vulkanizer na teritoriji Beograda. Ispravljanje alu i čeličnih felni na terenu, balansiranje i zamena guma, popravka i montaža guma na terenu.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Mobilni vulkanizer Novak

Mobilni vulkanizer na terenu, na teritoriji Beograda i okoline. Popravka gume, montaža i demontaža gume, balansiranje guma
Pročitaj više

Nova 22 4, Grmovac
Novi Beograd, Beograd

Mobilni vulkanizer - Mutata Auto Bulevar

Mutata Auto Bulevar je jedan od vodećih u regionu kada je u pitanju popravka guma (putničkih i teretnih). Čak 95 % svih mogućih oštećenja bude popravljeno od strane naših iskusnih vulkanizera. Kod nas ćete dobiti sledeće usluge: montaža guma, zamena guma, reglaža trapa, balansiranje guma, krpljenje guma, čuvanje guma
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara, Beograd

Mobilni vulkanizer Nađa Cars – Vulkanizerske usluge

Vulkanizerske usluge, zamena guma, balanistranje, hotel za gume, prodaja guma u Batajnici.
Pročitaj više

Jasenovackih mucenika 22
Zemun, Beograd

Mobilni vulkanizer Mutata Vulkanizer Železnik

Vulkanizer Mutata nalazi se u Železniku. Specijalizovan je za vulkanizerke usluge, zamenu guma, balansiranje, prodaju guma, čuvanje guma.
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2 (bivša Živana Panića 2) Železnik
Čukarica, Beograd

MOBILNI VULKANIZER BEOGRAD

Sta je to mobilni vulkanizer? Zamislite da pada jaka kiša, duva nesnosan vetar a vi se nalazite negde daleko od svoje kuće i još vam pukne guma! Sigurno biste tada pomislili da nema većeg malera, ali srećom, postoji rešenje za takve situacije, a u nastavku teksta, saznajte tačno o čemu se radi.

Šta se podrazumeva pod pojmom mobilni vulkanizer?

Svi znamo da je vulkanizer doktor za gume, a reč mobilan, znači pokretan, onaj koji se kreće. Dakle, mobilni vulkanizer može doći do vas, a ne vi do njega, i to bez obzira gde se nalazite i pružiće vam adekvatnu uslugu.

Mobilni vulkanizer za teretna vozila

Na auto putevima često susrećemo kamione i druga teretna vozila, pa se može dogoditi da i njima pukne guma i da je potrebna zamena. Dakle, kako funkcioniše mobilni vulkanizer? Tako što oni imaju specijalno opremljena kombi vozila, poseduju savremene vulkanizerske mašine, kao i alat koji je neophodan za krpljenje, balansiranje, montažu i demontažu guma.

Mobilni vulkanizer za putnička vozila

Problem sa gumom može da vam se dogodi u bilo kom delu grada, a veoma je važno znati da ovo kombi vozilo može da stigne do vas, ma gde se nalazite i to za maksimalno trideset minuta. Super, zar ne?

Ako u autu imate malu decu, ona će ubrzo početi da vrište, supruga da prigovara (kako je to moglo da se dogodi baš vama), ali vi možete da elegantno rešite tu neprijatnu situaciju tako što ćete pozvati mobilnog vulkanizera.

Mobilni vulkanizer za autobuse

Autobusi su obično puni putnika koji žure da stignu na određenu destinaciju. I sad, šta ako pukne guma? Autobus mora da stoji, ali – samo kratko vreme! Ekipa izlazi na teren i rešava ovu situaciju, tako da vožnja može da bude nastavljena u najkraćem vremenskom periodu.

Hitne intervencije podrazumevaju krpljenje gume, sređivanje pretegnutih šrafova, ili nedostatak opreme za zamenu i rezervnog točka...

Mobilni vulkanizer za kamione

Kamioni najčešće prevoze neki teret koji bi trebalo da stigne na odredište u dogovoreno vreme, ali problemi sa gumama mogu da se dogode svakome. Majstori koji izlaze do vas na teren, rade balansiranje guma, njihovu montažu i demontažu.

Mobilni vulkanizer za građevinske mašine

Zašto biste vi išli kod vulkanizera kada mobilni vulkanizer može da dođe kod vas? Mnogo je lakše i jednostavnije, zar ne? Na kraju ćete shvatiti da je i isplativije, jer ste uštedeli vreme i živce, što je i najvažnije.

U inostranstvu je sve veća ekspanzija raznih poslova koji se obavljaju u pokretu, pa tako mobilni vulkanizer postaje potreba i kod nas. Građevinske mašine je mnogo lakše srediti kada majstor dođe u sedište firme, nego da vi odvozite mašine u servis.

Mobilni vulkanizer – iskustva

Kroz rad, vulkanizeri su uočili mane svog zanata, to jest, da je potrebno da se izlazi i na teren. Do sada, vozači su morali da odvoje nekoliko sati da bi dovezli vozilo u vulkanizerski servis, da bi zamenili letnje gume zimskim i obratno, ili da bi popravili probušenu gumu.

Sada se sve to ubrzava i vozačima olakšava, a sve zahvaljujući mobilnim vulkanizerima.

Mobilni vulkanizer – cena:

Izlazak na teren se naplaćuje u proseku oko 1000 dinara, i to na teritoriji Beograda, dok za intervencije za putnička vozila, treba izdvojiti u proseku po 500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, savetujemo da kontaktirate firme koje su oglašene na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane