Dodaj firmu

Dežurni vulkanizer Novak

Mobilni vulkanizer na terenu, na teritoriji Beograda i okoline. Popravka gume, montaža i demontaža gume, balansiranje guma
Pročitaj više

Nova 22 4, Grmovac
Novi Beograd, Beograd

Dežurni Vulkanizer Mutata Auto Bulevar

Mutata Auto Bulevar je jedan od vodećih u regionu kada je u pitanju popravka guma (putničkih i teretnih). Čak 95 % svih mogućih oštećenja bude popravljeno od strane naših iskusnih vulkanizera. Kod nas ćete dobiti sledeće usluge: montaža guma, zamena guma, reglaža trapa, balansiranje guma, krpljenje guma, čuvanje guma
Pročitaj više

Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara, Beograd

MIKI dežurni vulkanizer

Mobilni vulkanizer na teritoriji Beograda. Ispravljanje alu i čeličnih felni na terenu, balansiranje i zamena guma, popravka i montaža guma na terenu.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Dežurni vulkanizer Mutata Vulkanizer Železnik

Vulkanizer Mutata nalazi se u Železniku. Specijalizovan je za vulkanizerke usluge, zamenu guma, balansiranje, prodaju guma, čuvanje guma.
Pročitaj više

Svete Milutinovića 2 (bivša Živana Panića 2) Železnik
Čukarica, Beograd

Svakom vozacu ponekad zatreba dežurni vulkanizer. Zamislite situaciju: gluvo doba noći je, vi vozite automobil po mračnim ulicama, i odjednom – bum! Pukla vam je guma! Možda ste dama vozač, pa i ako imate rezervnu gumu, vi ne znate kako da je promenite. Po svoj prilici, vama je potreban dežurni vulkanizer. 

Vulkanizeri su majstori, ili tata mate za gume. Možda se vama čini da sve to znate i sami, ali to je samo na prvi pogled. To je posao koji zahteva profesionalnost i iskustvo, a to najčešće osetimo kada se nađemo u „nebranom grožđu“, kao što je pomenuta situacija sa početka teksta. Shvatimo da ne možemo sami i da nam je potreban majstor.

Dežurni vulkanizer – iskustva

Moguće je da će nam usluge dežurnog vulkanizera zatrebati nevezano za doba dana, problemi sa gumama nas mogu zadesiti preko vikenda, verskog ili državnog praznika, za vreme Božića ili čak u novogodišnjoj noći. Pretpostavimo da nam je automobil neophodan, jer smo planirali putovanje, koje je uplaćeno unapred. Ništa ne možemo odlagati, ne smemo gubiti vreme, dakle prava adresa za nas je dežurna vulkanizerska radnja, koja će brzo rešiti naše glavobolje, pa mi možemo nastaviti da bezbrižno vozimo svog četvorotočkaša.

Vulkanizerske radnje nude kompletan program vulkanizerskih usluga na jednom mestu. U njihovoj ponudi možete pronaći veliki izbor novih i polovnih guma vodećih svetskih proizvođača. 

Zahvaljujući iskustvu, majstori su tu da odgovore na sve vaše zahteve i potrebe, kako po pitanju asortimana robe, tako i kada je kvalitet pruženih usluga u pitanju. 

Vulkanizerske usluge

Sve što vam je potrebno za vaše gume, kakva god „boljka“ da ih muči, rešenje je tu. Standardne vulkanizerske usluge su krpljenje, balansiranje i demontaža guma.

Čelične i alu felne, sigurnosni šrafovi za sve tipove automobila, zatim usluge sezonskog čuvanja guma, kao i servis alu felni, odnosno njihovo ispravljanje, varenje, peskiranje, farbanje i lakiranje – deo su proizvoda i usluga koje možete pronaći u vulkanizerskim radionicama.

Prilikom rada koriste se najsavremenija oprema i alati, što sve omogućava vrhunski kvalitet usluga, što dalje garantuje vašu sigurnost na putevima. 

Pored rešavanja problema sa gumama, vaš ljubimac može zablistati u punom sjaju, pošto je često u sklopu vulkanizerske radnje i autoperionica. Dok vi ispijate piće ili kaficu u kafiću, sve što je potrebno oko vašeg četvorotočkaša biće sređeno, a na vama je da samo nastavite započetu vožnju. 

Iz svih pomenutih razloga, dežurni vulkanizeri su neophodni, jer nikada ne znamo kada možemo zadobiti neki problem sa gumama, koji zahteva hitnu intervenciju, bez koje predstavljamo potencijalnu opasnost za sve učesnike u saobraćaju, a ugrožena je i naša sopstvena bezbednost.

Dežurni vulkanizer – cena:

Kompletna montaža i balansiranje za nove gume, od 440 do 1040 din;

Komplet montaže i balansiranja točka, od 550 do 1290 din;

Balansiranje aluminijumske i čelične felne, od 310 do 690 din;

Skidanje i nameštanje točka, od 70 do 200 din;

Krpljenje unutrašnje gume, od 150 do 230 din.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate vulkanizere ispod teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane